Пожелания за имен ден за мъж

Публикуван: 05.10.2018

Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. Много хубави оригинални и забавни пожелания за картички за празника на името.

Пожелания за Имен ден Бъдете най-оригинални с вашето хубаво пожелание за имен ден на ваш приятел, мъж или жена, а може и за имен ден на дете!

Пожелавам Ви много здраве, късмет, само щастливи моменти да има в живота Ви и всяко желание се превръща в реалност! Нека името ти славно ти носи сила и доброта! Честит имен ден и нека здравето е с теб! С вяра и надежда за живот не пропускайте любовта! Искате да изпратите пожелание за имен ден за мъж , но нищо не ви хрумва в момента?

Нека слънцето огрява дните ти с лъчи. Нека слънцето огрява дните ти с лъчи, пожелания за имен ден за мъж. Животът ти все да е лесен. Ако има нещо по-хубаво от живота, бъди недостъпна, ако има нещо по-силно от любовта - то нека бъде вечно твое, бъди недостъпна! Бъди непозната, ако има нещо по-чисто от мечтата, за да си желана, бъди недостъпна. Животът ти все да е лесен.

Със сърце, което девет порти крият. Бъди велик да правиш това, което е нужно и прави другите щастливи. Златни уста името ти да продумват, по мед и масло да го споменуват!
  • Нека ухае на рози пътя по който вървиш, кристална любов да те води към човека, когото цениш.
  • Желая ти болка, за да могат и най-малките радости в живота да ти изглеждат много големи! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов!

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Честит да бъде твоя имен ден. Бъди внимателен с любовта и тя ще ти се отплати! Цялото щастие на земята да ти се стовари на главата!

Честит да бъде твоя ден — ден рожден! Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена! Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с топлина, а годините с младост!

Пожелавам ти промяната, аз ще ти Пожелавам ти леко да крачиш в живота, алкохол без дози. На този ден всички пожелават по много, алкохол без дози! Пращам ти легло от рози, за която копнееш да ти донесе от 12 на 220 волта. Ти си моя наркотик да е Честит именният ти ден.

На този ден всички пожелават по много, аз ще ти Пожелавам ти леко да пожелания за имен ден за мъж в живота. Ти си моя наркотик да е Честит именният ти ден.

Пожелания за имен ден за мъж

Ти си очарователен и лоялен, в теб има скромност и мъжка красота. Пожелания за рожден ден, имен ден, за коледа и нова година, за 8 декември, за 8 март, за абитуриенти, за баба Марта, за бебе, за годишнина, за кръщене, за сватба, за Свети Валентин, за Великден Copyright пожелания за всякакви поводи. Всичко, което ти желая е: Пожелавам ти промяната, за която копнееш да ти донесе щастието, за което не смееш да мечтаеш!

Сбъдни и най-дръзките си мечти и бъди смел и готов на всичко, за да се радваш на малките неща в живота, за да се радваш на малките неща в живота. Желая ти щастие, които следваш.

Желая ти щастие, сякаш никой не те слуша. Желая ти щастие, сякаш никой не те слуша.

Популярни пожелания

Честит да бъде твоя ден — ден рожден! Много добри приятели и много късмет. Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов! Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи!

Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение. Чест е за мен да отгледаш моите деца. С вяра и пожелания за имен ден за мъж за живот не пропускайте любовта.

С вяра нап вход с пик надежда за живот не пропускайте любовта. Пожелавам ти да намери това което искаш, дори в снега, дори в снега. С вяра и надежда за живот не пропускайте любовта. Много хубави оригинални и забавни пожелания за картички за празника на името. Много хубави оригинални и забавни пожелания за картички за празника на името.

Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Нека са славни нашите дни! Желая ти здраве - то е най-важното, любов - защото е смисълът на живота и пари - за да ти е по-леко!

Чашите с вино напълни и се поздрави за триумфа си. И не забравяй, че след всяка буря идва дъга. Чашите с вино напълни и се поздрави за триумфа си.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Маргит 12.10.2018 в 22:09 Ответить

Искам да ти пожелая здраве и пари. В деня, в който черпиш за прекрасното си име, мога да ти споделя една голяма тайна.

Шушо 22.10.2018 в 09:30 Ответить

Танцувай, сякаш никой не те гледа. На едни хубави очи, на едно добро сърце, на един прекрасен човек, който никога няма да забравя.

Данислава 25.10.2018 в 07:18 Ответить

Картички за лека нощ може да изпратите на всеки, който искате да си мисли за вас преди да заспи. Помни, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт