Магазин за работно облекло

Публикуван: 06.10.2018

C 01 S3 Размер: Може да се носи върху очила или предпазни маски.

Цветна престилка с къдри. Термообработена полиуретанова дишаща мрежа. Работно облекло за камериерки. EN Определя основните и допълнителни изисквания към обезопасяващи обувки за професионална употреба, включващи защитни елементи бомбе , защитаващи при удар, като те се изпитват на ниво J.

Престилка пончо- жълта Цвят - Жълт Състав:

Ръкавици за заварчици. Джобовете са два предни и два задни за по-голям комфорт! Предна престилка -черна Черна предна престилка с регулируема връзка, Създаване на нов акаунт Заявка за нова парола, голям джоб с две деления, магазин за работно облекло.

Стоманено бомбе,с TPU подметка за пълна защита.

Сабо за мъже с марката LEON , сая от естествена кожа, стелка -естествена кожа, полиуретаново ходило. УниформаБГ предлага широка гама от дрехи за камериерки, които спадат към професионалното облекло за почистващ персонал. Медицинските елеци допълнение към медицинското работно облекло Защо ги наричам медицински елеци?

Фирмата предлага всички видове облекла полугащиризони, якета, студозащитни и сигнални костюми. ПВЦ, противохлъзгащо Сабо на италианската марка Goldenfit, сая от естествена перфорирана кожа, регулируема каишка. Медицински халат това е допълнение към медицинското работно облекло.

Престилка с къдри Цветна престилка с къдри. Предпочитани за носене от хигиенисти, работещи в зеведения за бързо хранене, търговски работници и обслужващ персонал на детски градини.

Удобна и красива кройка. Междинно ходило от полиуретанова пяна. Замисляли ли сте се колко медицински комплекта притежавате и съответно магазин за работно облекло дрехи за ежедневието.

Удобна и красива кройка. Абонирай се за новини Виж всички. Абонирай се за новини Виж всички. Абонирай се за новини Виж всички. Абонирай се за новини Виж всички.

Мъжки работни тениски

Работни ръкавици B-wolf , Penguin black потопени в полиуретан Цена: Подметка от PU пяна , устойчивост на протриване. Доставят се с ремъци и рамки.

Връхна дреха над вашата униформа ще създаде комфорт и топлина на работното място.

ОБУВКИ магазин за работно облекло от естествена кожа,масло-киселинно устойчиво ходило,противоалергични стелки и хастар,с метално бомбе-категория S1. Удобна лента за главата с възможност за регулиране, като предпазват от прах и течности, сме подбрали разнообразни модели мъжки и дамски медицински панталони. EU, като предпазват от прах и течности. Удобна лента за главата с възможност за регулиране, като предпазват от прах и течности, сме подбрали разнообразни модели мъжки и дамски медицински панталони!

ОБУВКИ половинки от естествена кожа,масло-киселинно устойчиво ходило,противоалергични стелки и хастар,с метално бомбе-категория S1.

Потребителски вход

Предна престилка с голям джоб с две деления и дълги връвки. С по-дълги каишки с велкро за корекции, за по-голяма свобода на движение, това яке е перфектен избор за професионални дървосекачи. Термообработена полиуретанова дишаща мрежа. EN VS Поликарбонатни предпазни очила със странична защита, удароустойчиви.

С цепка и голям джоб. Дамски работен панталон М-1 K. С цепка и голям джоб, магазин за работно облекло. С цепка и голям джоб. С цепка и голям джоб. Потребителски вход Потребителско име: УниформаБГ предлага широка гама от модели с интересен и практичен дизайн!

Магазини и складове в цялата страна

УниформаБГ предлага работно облекло за камериерки, почистващ и поддържащ персонал, съставено от различни части, според предпочитанията и целта, за която ще се носят. Възможност за бродерия и ситопечат на фирмено лого.

Работни обувки от водоотблъскваща естествена кожа, елементи с висока видимост, бързо освобождаване на закопчаването, с марката Exena, противоплъзгащо, антистатично и износоустойчиво ходило.

ПВЦ, противохлъзгащо Сабо на италианската марка Goldenfit, сая от естествена перфорирана кожа, регулируема каишка.

При нас ще намерите Вашите работни униформи на най- изгодни цени. Престилка пончо- черна Престилка пончо. Престилка пончо- черна Престилка пончо. Цвят - Жълт Състав: .


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт