Моторни пръскачки за овошки

Публикуван: 06.10.2018

Освен моторни, в тази категория има и няколко модела механични пръскачки. Най-важният параметър на една бензинова пръскачка е височината на пръскане.

Бензинови пръскачки Ръчни пръскачки Електрически пръскачки Прикачни пръскачки Резервни части. Мултифункционална ръкохватка, контролната ръкохватка е регулируема в обхват от 90 градуса.

Изключително комфортна и лесна за управление с възможност за Черти степенно регулиране на налягането. Двутактова бензинова моторна пръскачка Обем на резервоара за препарати: Машината за пръскане се стартира лесно посредством стартерно въже и е с черти степенно регулиране на налягането. Част от известните Stanley , Gardena , Bosch , Toolpak и други любими марки ще изпълнят деня Ви с радост.

Гръбна механична пръскачка 18 л Stihl SG Производители Намаления Е-магазини Съдържание Контакт с. Предлага се с работен обем от 12 л и от 15 л, моторни пръскачки за овошки. Гръбна механична пръскачка 18 л Stihl SG Производители Намаления Е-магазини Съдържание Контакт с. Предлага се с работен обем от 12 л и от 15 л.

  • Всички права запазени Разработено от Lemon Graphics. Резервоар за химикали с обем от 14 литра.
  • Пръскачка 12 - 15 л Matabi SUPER GREEN 12 е идеална за работа на открито - както за професионално ползване, така и в личното стопанство и двора, за пръскане на лозя, овощни градини, зеленчукови култури, цветя, обеззаразяване и др.

Мек маркуч, Гъвкавите маркучи разширяват обхвата на ъгъла на работа и подобряват ефективността. Получавате я в комплект с дюзи и регулатор за налягане за постигане на оптимална ефективност при пръскане, умерен разход на вода и фитосанитарни продукти. Пръскачката е удобна и лесно се поставя на гърба. Механична пръскачка с вместимост на резервоара 5 литра, подходяща за използване в личното стопанство..

Двигателят работи с омаслен бензин в съотношение 1: Welcome visitor you can Добре дошли! Разглобява се без инструменти.

  • Комфортна пръскачка с много голям обхват на действие, лесно управление и бързо стартиране
  • В тази категория ще откриете голямо разнообразие от гръбни, ръчни, моторни, електрически и много други пръскачки. Моделът е с обем 5 л и позволява регулиране на водната струя от плътна струя до фина мъглa.

Резервоар за химикали с обем от 20 литра. Резервоар за химикали с обем от 20 литра. Бърз преглед Градинска пръскачка Herly 5л Градинска техника Механична пръскачка 5 л Stihl SG Бърз преглед Пръскачка 6.

Напишете запитване

Пръскачка 12 - 15 л Matabi SUPER GREEN 12 е идеална за работа на открито - както за професионално ползване, така и в личното стопанство и двора, за пръскане на лозя, овощни градини, зеленчукови култури, цветя, обеззаразяване и др. MegaHome е създаден през година и неговата цел е да събере на едно място всички продукти за бизнеса, вкъщи и майстора. Пръскачката е произведена от първокачествен материал и е предназначена изключително за прилагане на.. ECHO MB е мощен уред за разпръскаване и разпращаване на химикали за растителна защита на големи площи и височини.

Ергономична, лесна за управление механична пръскачка за разпръскване на течни препарати за растителн, моторни пръскачки за овошки. Моторна пръскачка 3-WF3 Agrimotor. Пръскачка моторна Premiumpowertools 20 л е с отлични характеристики и дълъг експлоатационен живот! Пръскачка моторна Premiumpowertools 20 л е с отлични характеристики и дълъг експлоатационен живот.

Моторни Пръскачки - Цени - Пръскачки Bellini, Rossi

Разглобява се без инструменти. Специални елементи, поглъщащи вибрациите, намаляват преноса на вибрации от двигателя към ръкохватката, което прави работата по-комфортна и неизморителна. Предлагаме резервни части за всички марки и модели моторни пръскачки.

Напишете запитване Вашето име:. Предназначение - За лозя и ниски култури Работен обем - 31 куб, моторни пръскачки за овошки. Тя е предназначена за ръчно използване. Бутална моторна пръскачка WX Високонапорни водни помпи Бензинови водни помпи Електрически водни помпи Потопяеми водни помпи Хидрофорни помпи Дренажни помпи Фекални помпи Водни помпи за парно Пресконтрол Резервни части.

Предназначение - За лозя и ниски култури Работен обем - 31 куб.

Търсене по Марка

Удобна за различни операции, същевременно намалява умората. Механична пръскачка с вместимост на резервоара 5 литра, подходяща за използване в личното стопанство.. Бърз преглед Градинска пръскачка Herly 5л Градинска техника

Обслужване на клиенти Контакт с нас Връщане на продукти Съдържание. Бензинови пръскачки Ръчни пръскачки Електрически пръскачки Прикачни пръскачки Резервни части? Бензинови пръскачки Ръчни пръскачки Електрически пръскачки Прикачни пръскачки Резервни части.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Алтай 15.10.2018 в 00:04 Ответить

Пръскачка с Ni-Cd батерия Мощност:

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт