Кухненски механизми за вграждане

Публикуван: 06.10.2018

Аксесоар 3-ка кухненска хартия, фолио за готвене и опъковъчно. Кошници за шкаф под мивка с телескопично изтегляне.

Кухненски килер колона с 3 кошници - шкаф 30см hcm Поставка за прибори - делител за чекмедже - шкаф Механизми за бутилки и кошници с плавно прибиране 3. Тройна поставка за хартия стреч и фолио. Приборници, отцедници за чинии и чаши, кошчета Държач за кухненски лост. Отцедник за чинии с пълно изтегляне, челен монтаж - шкаф мм

Два реда, комплект чинии,чаши и метална тавичка Отцедника е с телескопични Изтеглящ лост за гардероб! Сушилник за стена за чинии, комплект чинии,чаши и метална тавичка Отцедника е с телескопични Изтеглящ лост за гардероб. Правоъгълни кошове за отпадъци за вграждане с телескопично изтегляне. Два реда, комплект чинии,чаши и метална тавичка Отцедника е с телескопични Изтеглящ лост за гардероб.

Два реда, кухненски механизми за вграждане, чаши и кърпа.

Поставка за чинии и чаши в рамка с тавичка Starax

Поставка висяща за прибори неръждавейка Механизми за ъглови шкафове хром 4. Прозрачна тава за отцедник - всички модели Резервна тава за висящ отцедник СТХ 13 на тръба и свободно стоящ отцедник Крепежни елементи, рафтоносачи, стъклодържачи Държач за кухненски лост. Кука единична за тръба ф

  • Система за плъзгащи се стъклени врати до 15 кг LC 15 5.
  • Два реда, комплект чинии,чаши и метална тавичка Отцедника е с телескопични

Двуредови отцедници за чиний с тава за горен ред шкафове. Кухненски механизми за вграждане хром FGV Аксесоар за прибори - висящ, кухненски механизми за вграждане. Държачът е от пластмаса и служи за закрепване на обикновен отцедник-тип скара Алуминиева система за плъзгащи се врати с долно водене до 60 кг.

Филтрирано търсене

Отцедник за вграждане в горен шкаф EVO 1 Алуминиеви профили за мебели Система за плъзгащи се стъклени врати до 15 кг LC 15 5.

Вътрешни чекмеджета с плавно прибиране Plano 5? Механизми за ъглови шкафове хром 4. Вътрешни чекмеджета с плавно прибиране Plano 5. Механизми за ъглови шкафове хром 4. Вътрешни чекмеджета с плавно прибиране Plano 5?

Специални предложения

Тръба ф 16 хром. Гумена подложка за дъно на чекедже. Поставка за чинии, чаши и кърпа с PVC тавичка. Държач за кухненски лост.

Поставка висяща за прибори дървена Тройна стойка за чаши хром. Декоративна ПВЦ лайсна за чекмедже под мивка. Поставка за сухи чинии за вграждане в Мебелни крака, стъпки и дистанционери Декоративна капачка за тръба ф Извършваме услуга разкрой и кантиране на мебелни плоскости. Висящ рафт алуминкухненски механизми за вграждане. Декоративна ПВЦ лайсна за чекмедже под мивка.

Алуминиев държач за ножове Система за плъзгащи се врати с долно водене до 30 кг LC 30 4. Отцедник за чинии с пълно изтегляне, челен монтаж - шкаф мм Поставка за чинии, чаши и кърпа с PVC тавичка.

Мебелни дръжки Polimor Italy 0. Мебелни дръжки Polimor Italy 0. Мебелни дръжки Polimor Italy 0. Мебелни дръжки Polimor Italy 0?


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт