Английски думи с българска транскрипция

Публикуван: 07.10.2018

Какво друго ни трябва? Ако темата не е за този раздел моля я преместете в правилния раздел.

Включително има и транскрипция с латински букви на думите, но с кирилски няма. Не можеш да гласуваш отново! Много добра компилация и забавен, жизнерадостен коментар на водещия! Пожелаваме ти много приятни моменти с Уча. Имате телефони, на които пише колко е часа както и аз , компютри, на които пише колко е часа в десния долен ъгъл както всеки човек роден през

Не, искам Затвори, искрено се забавлявах!. Лично ме интересува френски и акордеон. Много беше интересно,ама ако англичанката бе малко по-млада и секси щеше да е по-добре: Много полезно, искрено се забавлявах!. Лично ме интересува френски и акордеон.

David Olkarny, Business Insider. Mного се радвам, че намерих този сайт, докато разглеждах предложенията за гласуване в бг сайт.

Учителят по английски е страхотен. Нали си пишеш с приятели? Не можеш да гласуваш отново! Това африканско заболяване се произнася "денджи". Влез в профила си, за да можеш да гласуваш!

Влез в профила си Регистрирай се. Влезте от тук Регистрация.

  • Imam nyjda da ycha angliiski ezik.
  • Съгласен съм с г-жа Миркова.

Алианс за младежта обяви нова цел - хил. И при нас е по същия начин!. Хората погрешно казват "монк". Хората погрешно казват "монк". И при нас е по същия начин!?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Mного се радвам, че намерих този сайт, докато разглеждах предложенията за гласуване в бг сайт. А ще сложите ли пак плана като преди? Този саит е точно такъв какъвто искам аз обаче е на друг език, а аз искам английско-български преводач обаче да се опише и начина на произнасяне на думите.

Благодарим на всички замесени в това начинание и чакаме още нови видеа. Дарин, Бети е написала: Неправилно е да казваме "дезърт". Ти успешно докладва този коментар! Ти успешно докладва този коментар. Вики, ако ви трябва някакъв вид английски думи с българска транскрипция за музикалните уроци - на разположение съм ; Има ли вече някой готов от тях, ако ви трябва някакъв вид помощ за музикалните уроци - на разположение съм ; Има ли вече някой готов от тях.

Здравейте може ли да обясните Adverbs of Manner?

Преподавател по Информационни технологии и Английски език

Лично ме интересува френски и акордеон. Благодаря много за видеото, Дарине! На мен не ми се отваря дори. Това видео много ми помогна и разбрах всичко и сега изкарах 6.

Може ли да направите уроци с малко повече въпросителни форми и положителни и отрицателни за Сегашно просто време. Може ли да направите уроци с малко повече въпросителни форми и положителни и отрицателни за Сегашно просто време! Не е така а и - вижте колко минуси имате щом давате лоши коментари виолета сезон 3 епизод 43 точки нали знаете. Много беше интересно,ама ако англичанката бе малко по-млада и секси щеше да е по-добре: Английски думи с българска транскрипция друга страна, в британския английски може да се каже "зебра".

Редовно ли гледаш нещата или само в трудност, английски думи с българска транскрипция. Да поживееш в лукса на Villa Honegg? Редовно ли гледаш нещата или само в трудност.

Препоръчан отговор

Хич да не харесваш езика, ще ти се ще да го научиш. Английският е гъвкав и лесен за научаване. Darin, i az blagodaria za Vashata otzivchivost, za Vasheto vnimanie.

Може ли да направите уроци с малко повече въпросителни форми и положителни и отрицателни за Сегашно просто време. Случва се дори на хора, чиито майчин език е английският. Може ли да направите мебелна къща пловдив тракия с малко повече въпросителни форми и положителни и отрицателни за Сегашно просто време, английски думи с българска транскрипция. Назад към темите в този форум Образование и обща култура.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Станой 13.10.2018 в 07:36 Ответить

В момента работим и върху двете - музикалните уроци и френския! Причината би могла да е, че това не е техният майчин език и си имат местен акцент.

Правдомил 20.10.2018 в 04:56 Ответить

Imam nyjda da ycha angliiski ezik.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт