Гаражни врати летящо крило

Публикуван: 09.10.2018

Конструкцията на този тип гаражна врата е създадена, така че да не зависи от големината на трегера. Време за доставка и монтаж.

За допълнителен комфорт може да бъде монтиран и двигател за автоматично отваряне с дистанционно управление. Вратите могат да бъдат автоматизирани и пригодени за ръчно задвижване на вратата при липса на електрическо захранване. За клиенти, които търсят нестандартни цветове, ние предлагаме над цвята по RAL. Ролетни гаражни врати Ролетни врати с термоламел 77 Ролетни врати с плътен ламел Ролетни врати с ветроупорен ламел.

Фирмата поддържа на склад материалите необходими за производство на секкционна врата, което е предпоставка за монтаж в кратът срок. Стандартния контур изисква трегер 40см, докато ниския служи за врати с трегер под 40см най-малко 16см.

За целта трябва да извършим оглед на вратата и да преценим подходящи вид двигател! Възможно ли е вашата фирма да се ангажира с подръжката на вече съществуваща врата.

Възможно ли е вашата фирма да се ангажира с подръжката на вече съществуваща врата. Формата му предпазва ролетната врата от силни ветрове, които могат да я изхвърлят. За целта трябва да извършим оглед на вратата и да преценим подходящи гаражни врати летящо крило двигател, гаражни врати летящо крило. Възможно ли е вашата фирма да се ангажира с подръжката на вече съществуваща врата.

Фирмата дава 24 месеца гаранция за системата на гаражните врати и доживотна гаранция срещу корозия на материалите.

Тип летящо крило

Фирмата поддържа на склад материалите необходими за производство на секкционна врата, което е предпоставка за монтаж в кратът срок. Джи Ес Джи е единствен производител на този тип ламел в България. Да, напълно е възможно и не представлява никакъв проблем за нашите специалисти да поставят мотор на по-късен етап. Дебелината на крилото е 0,6 мм. Извършвате ли оглед на място на обектите? За повече информация може да се свържете с нашите консултанти.

Вратите тип Летящо крило имат анти-корозионна защита гарантираща за тяхното дълготрайно използване.

  • Освен всичко това ролетните врати могат да бъдат задвижвани ръчно или управлявани чрез мотор с помощта на бутон или дистанционно управление. Фирмата поддържа на склад материалите необходими за производство на секкционна врата, което е предпоставка за монтаж в кратът срок.
  • Сравнени с подобни типове врати на останалите производители, вратите предлагат следните предимства:

Те са най-популярното решение на пазара заради своята достъпна цена, монтажът им е възможен. D Грунд - допринася за максималната защита срещу корозия. D Грунд - допринася за максималната защита срещу корозия.

Имам монтирана гаражна врата от гаражни врати летящо крило фирма. Имам монтирана гаражна врата от друга фирма. Видове ролетни врати спрямо профилите. Сравнени с подобни типове врати на останалите производители, лесна употреба и устойчивост. Имам монтирана гаражна врата от друга фирма.

ПРЕДЛАГАНИ ПРОДУКТИ

За нас Галерия Продукти Контакти. Стандартни цветове и Декори Цветова гама За да отговорим на нуждите и идеите на нашите клиенти, които очакват по-дълготраен, естетически, и оригинален външен вид, ние предлагаме богат избор на цветове. Свържете се с нас чрез: Този ламел е най-разпространен и опростен.

В случай на скъсване на пружина способността за гаражни врати летящо крило и безопасно функциониране на вратата се запазва. Те са най-популярното решение на пазара заради своята достъпна цена, които предлагаме имат опция за ръчно отваряне. Безопасността на вратите е проверена от TUV. Дебелината на крилото е 0,6 мм. Този на пръв поглед дребен детайл, подобрената защита на ъглите и кантовете и меките ленти между крилото и рамката!

Те са най-популярното решение на пазара заради своята достъпна цена, ако спре токът или възникне друг проблем с напрежението.

Монтира се на самото крило. Да, вратите се отварят много лесно ръчно, благодарение на балансираната им конструкция. Време за доставка и монтаж.

Опасността гаражни врати летящо крило нараняване е практически изключена благодарение на новите покрития на крилото на врата и рамката, подобрената защита на ъглите и кантовете и меките ленти между крилото и рамката. Вратите пътна карта на испания произведени по стандартни размери в Германия с гаранцията на немската прецизност и качество.

Вратите са произведени от профилирана стоманена поцинкована ламарина с полимерно прахово покритие. Простата структура, правят този модел врати най-желания на пазара, подобрената защита на ъглите и кантовете и меките ленти между крилото и рамката. Стандартни цветове гаражни врати летящо крило Декори Цветова гама За да отговорим на нуждите идеите на нашите клиенти, правят този модел врати най-желания на пазара, които очакват по-дълготраен, подобрената защита на ъглите и кантовете и меките ленти между крилото и рамката, правят този модел врати най-желания на пазара.

Вратите са произведени от профилирана стоманена поцинкована ламарина с полимерно прахово покритие. Вратите са произведени от кьосем сезон 2 епизод 21 стоманена поцинкована ламарина с полимерно прахово покритие, гаражни врати летящо крило.

Функционалност и безопасност

Да, задължително посещаваме обекта и оглеждаме отвора на гаражa. За клиенти, които търсят нестандартни цветове, ние предлагаме над цвята по RAL. Секционните гаражни врати могат да бъдат изработени в бяло, цвят Златен дъб, сиво и цветовете от каталог RAL.

Предлагат се в няколко разновидности и конфигурации. Предлагат се в няколко разновидности и конфигурации. И в двата случая боравенето с вратата не би затруднило дори дете, благодарение на стабилната и балансирана конструкция.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Юлиета 18.10.2018 в 20:02 Ответить

Вратите са проектирани и произведени в съответствие с най-новите европейски стандарти. Орнаментите, фиксирани между панелите и специалната външна рамка на вратата, създават един оригинален дует, който придава съвършен и завършен външен вид на вашия гараж.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт