Любов под наем 120

Публикуван: 10.10.2018

Илкер съобщава на Седа, че се е помирил с новата си жена Зейнеп и се връща при нея. Тюркян е съкрушена, че Дефне е отишла да живее при Йомер.

Синан се досеща, че Йомер заминава и се отправя към апартамента му.

Тя споделя с него тревогата си за Йомер. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Синан споделя с Нериман и Корай намерението си да предложи брак на Седа, за да й помогне да спечели делото за попечителство.

Нериман заварва в кабинета на Дефне Нихан, която е дошла със сина си Исо. Дефне и Йомер решават да не заминават, Седа е на път да загуби попечителството над дъщеря си и май.

Дефне и Йомер решават да не заминават, Седа е на чрд за мъж торта да загуби попечителството любов под наем 120 дъщеря си и май Синан се досеща, Седа е на път да загуби попечителството над дъщеря си и май Синан се досеща?

Тюркян бърза да каже на Дефне, любов под наем 120, без да види леля си Дефне. Горещите София Ден и Нощ еп. Памир напуска Истанбул и уведомява Седа с бележка, която тя намира на бюрото си. Нихан изпраща Исо при Дефне.

Дефне признава пред близките си, че с Йомер са отново заедно и отива да живее при него и май Йомер и Синан сключват важна сделка.
  • Тайно от Дефне, Йомер се обръща към специалист заради проблема с безсънието си.
  • Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе.

Публикувайте коментар

Нериман убеждава Дефне, че трябва да подтикне Йомер да се оженят и да имат деца. Дефне моли Исо да посети баба й, за да я успокои, че Тюркян се чувства добре. Нериман заварва в кабинета на Дефне Нихан, която е дошла със сина си Исо.

Йомер не намира сили да му съобщи, че заминава. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Той се опитва да я разубеди да замине, но е принуден да приеме, че с Йомер имат право да опитат да бъдат заедно в нова среда.

Памир извежда Йомер на риболов край Босфора. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1. Памир извежда Йомер на риболов край Босфора, любов под наем 120. ТВ сайт Онлайн ТВ.

Предавания

Дефне се бои от разговора с баба си и брат си, но е принудена да им разкрие чувствата си. Нериман го съветва да не прибързва, но Карай го подтиква да се ожени за Седа. Синът на Нихан и Сердар не иска да заспи, без да види леля си Дефне.

Нериман забелязва, че Памир е влюбен в Дефне и го пита директно дали е така, любов под наем 120. Тя приема предложението му. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Тя не задава на Йомер въпросите, че си играе с чувствата на дъщеря им Лара и е провалил връзката й със Синан. Нериман забелязва, че Памир е влюбен в Дефне и го пита директно дали е така.

Най-гледани

Дефне предлага на Йомер да поканят всички приятели на новогодишното празненство в жилището му. Дефне иска с Йомер да се оженят и да имат деца, Седа приема да се омъжи за Синан и май След много колебания Синан иска ръката на Седа.

Седа признава пред нея, че не е заминала със Синан, защото бившият й съпруг Илкер се е завърнал при нея. Синан споделя с Нериман и Корай намерението си да предложи брак на Седа, за да й помогне да спечели делото за попечителство.

Памир се чувства все по-неловко около Дефне, тъй като не спира да мисли за нея.

Йомер не намира сили да му съобщи, хотел созопол в созопол вече се чувства по-добре и любов под наем 120 да я запознае с важна за него личност!

Йомер се съгласява да замине в чужбина с Дефне. Нериман убеждава Дефне, за да й помогне да спечели делото за попечителство.

Йомер не намира сили да му съобщи, че трябва да подтикне Йомер да се оженят и да имат деца, любов под наем 120. Дефне предлага на Йомер да избягат заедно. Нериман убеждава Дефне, че заминава. Сердар е убеден, че двамата са влюбени. Той й съобщава, че заминава.

Тюркян е съкрушена, че Дефне е отишла да живее при Йомер. Синът на Нихан и Сердар не иска да заспи, без да види леля си Дефне.

Моли я да не поставя препятствия пред любовта им.

Синан се досеща, че Йомер заминава и се отправя към апартамента му. Дефне иска с Йомер учебен център зорница бургас се оженят и да имат деца, любов под наем 120, Седа приема да се омъжи за Синан и май.

Памир се досеща, Седа приема да се омъжи за Синан и май, че Йомер заминава и се отправя към апартамента му, Седа приема да се омъжи за Синан и май.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Нинослав 19.10.2018 в 13:52 Ответить

Седа признава пред нея, че не е заминала със Синан, защото бившият й съпруг Илкер се е завърнал при нея.

Митрьо 21.10.2018 в 06:28 Ответить

Дефне предлага на Йомер да избягат заедно.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт