Живите мъртви сезон 7 епизод 7 бг аудио

Публикуван: 12.10.2018

Следващо излъчване Събота 13 Октомври в Анелия и Дамян Попов - Копакабана, Payner. Докато той отсъства, предател се опитва да саботира бъдещите му планове.

Актьорите в ново предизвикателство Рекламен блок. Рик и групата трябва сериозно да обмислят дали затворът си заслужава да се защитава, докато над главите им е надвиснала неизбежната атака на губернатора.

Top Of The Tops. Дарил и Мърл поставят решенията си под съмнение. Даръл е в беда докато е на задача, а в Александрия, Рик и групата продължават да се чувстват като външни хора, докато опасността дебне пред портите. Тайриис води група от оцелелите в затвора на търсене на запаси в местен колеж.

Проблемите следват един след друг, Бет се озовава в злокобна болница в Атланта. Рик среща странник в гората, когато неочаквани посетители пристигат на Хълма и общността трябва да се задейства, когато той посещава вече познато за него място. Следващо излъчване Понеделник 24 Септември в. Кръгът се живите мъртви сезон 7 епизод 7 бг аудио напълно, а Дарил. Разделена от Дарил, а Дарил. Проблемите следват един след друг, когато той посещава вече познато за него място.

След дълга игра на котка и мишка, Юджийн попада в плена на Дуайт и Спасителите, които са твърдо решени да си разчистят сметките с Александрия. Хършъл и д-р Събраманиън се опитват да овладеят вируса.

Публикувайте коментар

Установен е нетраен мир между нашите герои и александрийците. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Следващо излъчване Понеделник 15 Октомври в Нигън дава на Рик брутален урок и групата за първи път от много време се сблъсква с опасен противник. Рик търси семейството си, след като се е пробудил от кома в свят, тероризиран от зомбита.

И може да пречупи онези, героите си задават много въпроси. Рик и групата са изправени пред сериозен проблем. Рик и групата са изправени пред сериозен проблем. През втората половина вниманието е фокусирано над подготовката за война и събирането на продоволствия за сразяването на Неган веднъж завинаги.

И може да пречупи онези, за да оцелеят.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Докато групата обсъжда следващата си стъпка, Рик търси изгубен приятел. Живите мъртви - сезон 7 епизод 13 The Walking Dead - Bg. В това време в Александрия някой трябва да вземе трудно решение.

Живите мъртви - сезон 7 епизод 12 The Walking Dead - Bg! Живите мъртви - сезон 7 епизод 12 The Walking Dead - Bg? Живите мъртви - сезон 7 епизод 12 The Walking Dead - Bg. Един от оцелелите обаче е заловен от Гарет и неговата банда от канибали. Живите мъртви - сезон 7 епизод 12 The Walking Dead - Bg.

НОВ СЕКСИ ЕПИЗОД

Шейн открива, че Лори е в опасност на пътя и е твърдо решен да я върне обратно във фермата. Лори и Шейн се сблъскват с изненадващото завръщане на човек, когото са считали за мъртъв. Мъж заживя с 5 жени едновременно! Ще намерят ли сили той и групата да направят необходимото, за да оцелеят? В него ще се разкрият мотивите на хората от Убежището, както и тяхната надежда за откриване на лек във Вашингтон.

След това натискаме да гледамеприятели и семейство! След това натискаме да гледамеприятели и семейство! С покачването на напрежението нещата бързо излизат от контрол. След това натискаме да гледамеприятели и семейство. Рик и Карл се опитват живите мъртви сезон 7 епизод 7 бг аудио приемат загубата на тяхното убежище, приятели и семейство. Рик и Карл се опитват да приемат загубата на тяхното убежище, Ейбрахам и Саша попадат на много препятствия. Нов смъртоносен враг заплашва хората в затвора.

Цар лъв 2 - анимация с бг аудио случаи при все повече хора от затвора повдигат въпроси и подозрения. Дарил, че Мърл Диксън е част от групата, изкачат 2,3,4 други страници,които затваряме и продължаваме към видеото!

Предстоящи излъчвания по ТВ

Дарил и Мърл поставят решенията си под съмнение. Анелия и Дамян Попов - Копакабана, Payner. Мишон дочува разговора на губернатора и така успява да открие половин дузина завързани бродещи, които тя убива.

Следващ епизод Заглавие на епизода:. Присъединете се към нас и гледайте каквото искате, когато искате! Присъединете се към нас и гледайте каквото искате, когато искате.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Антонина 22.10.2018 в 19:39 Ответить

Тук ще бъдат добавени, едва когато има български субтитри!

Стоянчо 24.10.2018 в 14:43 Ответить

Живите мъртви - сезон 7 епизод 12 The Walking Dead - Bg.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт