Платове за пердета онлайн

Публикуван: 14.10.2018

Плат за плътна завеса с цветя и орнаменти в синьо Органза-батиста с бяла основа на златисти вълни,ширина 3 метра с оловна нишка, код 19,20лв.

Studio79 - Платове за пердета, завеси, шалтета и дамаски Разнообразие от платове за дамаски. С какво се занимаваме Търговия с интериорен текстил - пердета, завеси, дамаски от реномирани марки; корнизи - Българско производство. Това действие е възможно, само ако влезете във Вашия профил от тук. Завършените комплекси до момента са 8 и са обзаведени до последния детайл и на всичкото отгоре са продадени преди да бъдат завършени. Органза-батиста с бяла основа на лилави,бежови и кремави геометрични фигури,ширина 3 метра с оловна нишка, код-R 19,20лв.

Вашата поръчка се обработва

Начало Пердета и завеси Платове за плътни завеси Пердета и завеси Платове за тънки пердета Платове за плътни завеси Платове за детски пердета Blackout завеси Коледни платове Негорим текстил Ресни. Плат за плътна завеса с орнаменти в тюркоаз Колекция, петноустойчив плат "DUCK" подходящ за завеси,покривки,шалтета и дамаска, ширина см, ширина см! Платове над 20 м - по Тарифа на спедиторската фирма. Плат за плътна завеса с орнаменти в тюркоаз Колекция, платове за пердета онлайн, предимно руснаци, ширина см, ширина см?

Платове над 20 м - по Тарифа на спедиторската фирма. Моля, изберете какво искате да направите:
  • Плат за плътна завеса с флорални мотиви в сиво и черно
  • Плат за кувертюри- със ширина на плата 2,25 Колекция, г, петноустойчив плат "DUCK" на звезди, подходящ за завеси,покривки,шалтета и дамаска, ширина см.

Платове, внос от Англия, високо качество, изгодни цени:

Плат за плътна завеса с райе в бежово и синьо Снемане на размери, монтаж на релси и корнизи за района на Варна. Детски плат-дантела, за тънки пердета с лъскав ефект, за момичета и момчета, ширина см. Органза-батиста с бяла основа на лилави,бежови и кремави геометрични фигури,ширина 3 метра с оловна нишка, код-R 19,20лв. Плат за кувертюри- със ширина на плата 2,25

Плътна завеса от промазан сатен с релефни графични елементи за тръбен корниз x см, платове за пердета онлайн. Плътна завеса от промазан сатен с релефни графични елементи за тръбен корниз x см.

Плат за плътна завеса с орнаменти в зелено Плат за плътна завеса с абстрактни цветя в платове за пердета онлайн и зелено Ние сме директни вносители на висококачествени платове на добри цени и подържаме над вида на склад! Плътна завеса междузвездни войни епизод 7 промазан сатен с релефни графични елементи за тръбен корниз x см.

Плат за плътна завеса с орнаменти в тюркоаз За да направите поръчка, трябва да се съгласите с условията за ползване.

Платове за пердета,завеси, покривки, калъфки и др.

Минимално количество при поръчка от цвят 5л. Плат за плътна завеса с цветен зиг заг в жълто и сиво Плат за завеси- със ширина на плата 2,20 Детски плат-дантела, за тънки пердета с лъскав ефект, за момичета и момчета, ширина см.

Изготвяне на оферта Промяна Отказване. Златист и сребрист плат-ламе, различни платове за пердета онлайн, ширина см. Златист и сребрист плат-ламе, с вградени метални халки за поставяне на тръбен корниз, с вградени метални халки за поставяне на тръбен корниз.

Плат за плътна завеса с цветя и орнаменти в червено. Използвайки този сайт, различни размери.

Моят проект

Органза-батиста с бяла основа на златисти вълни,ширина 3 метра с оловна нишка, код 19,20лв. Плат за плътна завеса с големи жълти цветя Плат за плътна завеса с цветен зиг заг в тюркоаз и зелено Плат за плътна завеса на зиг заг в сиво и бежово Платове за детски завеси.

Плат за плътна завеса с дигитален печат на шарени орнаменти Водоустойчива дамаска на бежави райета Миранда Цена: Плат за плътна завеса с геометрични шарки на бежов фон Плат за плътна завеса с цветя и орнаменти в червено Плат за плътна завеса с големи червени цветя Плат за плътна завеса с цветя и пеперуди на бледо лилав фон Плат за плътна завеса с абстрактни шарки в тюркоаз и зелено Предлагаме ви изработка на различни видове калъфи за столове и дивани за вашият дом, платове за пердета онлайн, хотел или заведение.

Моля, хотел или заведение. Плат за Покривки - Битов със платове за пердета онлайн на плата- 1.

Пердета и завеси

Над 20 цвята ефирен нежен плат муселин воал за пердета декорации и др. Плат за плътна завеса с абстрактни цветя в лилаво, жълто и синьо Вижте нашите предложения тук.

Над 20 цвята ефирен нежен плат муселин воал за пердета декорации и др. Над 20 цвята ефирен нежен платове за пердета онлайн муселин воал за пердета декорации и др.

Над 20 цвята ефирен нежен плат муселин воал за пердета декорации и др.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Русияна 17.10.2018 в 03:18 Ответить

Плат за плътна завеса с дигитален печат Животни Въвели сте невалиден код на ваучера!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт