Регионален инспекторат по образованието перник

Публикуван: 17.10.2018

Има ли списък на нормативните актове: Има ли в него данни за направени откази? Има ли публикуван текст за реда за достъп до публичните регистри, които поддържа тази администрация?

Секция Достъп до информация. Има ли в Интернет страницата публикувана информация за извършени плащания по договори за обществени поръчки? Има ли публикувани решения за завършване на процедурите по възлагане на обществени поръчки?

Това стана ясно след разговор между премиера Бойко Борисов и министъра на образованието и науката Красимир Въл Към новината.

Обособена ли е ли такава секция?

Публикации в интернет на основата на други задължения. Публикации в интернет на основата на други задължения. Има ли предвидена секция - информация, която определя с какво се занимава тази институция. Специална секция за достъп до информация! Публикации в интернет на основата на други задължения.

  • Публикувано ли е длъжностното лице, което отговаря пряко за предоставянето на информация? Има ли описание на регистрите, които поддържа институцията?
  • Публикувана ли е разяснителна информация за упражняването на правото на информация?

Надежда за бъдещето, което е свързано с децата ни. Има ли в него данни за направени откази? Публикувани ли са уведомления за откриване на производство по издаване на общ административен акт? Блог Новини Видео Контакти. Иновативни училища Приобщаващо образование За българите зад граница Учебници Олимпиади и състезания Ваканции.

  • Представени ли са услугите, които предоставя институцията?
  • Има ли публикуван текст за реда за достъп до публичните регистри, които поддържа тази администрация?

Публикувани ли са в Интернет ежемесечните отчети за изпълнението на бюджетите! Публикувана ли е разяснителна информация за упражняването на правото на информация. Рейтинг Резултати по индикатори Резултати по институции Карта на прозрачността Отговори на заявленията Предоставени данни Статистика Сравнителен рейтинг Свързани въпроси.

Има ли публикувана информация за конкурси за регионален инспекторат по образованието перник служители. Има ли информация списък за поддържаните от институцията регистри.

Каква информация е публикувана? Уважаема госпожо Палова, Приложено Ви изпращаме решение за достъп до обществена информация и Вътрешни правила на РИО - Перник за обработването на документи на хартиен носител и електронни документи. Публикувани ли са в Интернет ежемесечните отчети за изпълнението на бюджетите? Приложено Ви изпращаме решение за достъп до обществена информация и Вътрешни правила на РИО - Перник за обработването на документи на хартиен носител и електронни документи.

Публикувани ли са в Интернет страницата стратегии за развитие, регионален инспекторат по образованието перник. Къде намерихте секцията "Достъп до информация". Рейтинг Резултати по индикатори Резултати по институции Карта на прозрачността Отговори на заявленията Предоставени данни Статистика Сравнителен рейтинг Свързани въпроси!

Има ли в web страницата регистър за обяви на обществени поръчки. Има ли в web страницата регистър за обяви на обществени поръчки.

Има ли публикувани вътрешните правила относно достъпа до информация? Надежда за бъдещето, което е свързано с децата ни. Има ли списък на индивидуалните актове: Случаи и дела Лични данни Тайните Публикации.

  • Публикувани ли са основните съображения за издаване на акта?
  • Има ли публикувани вътрешните правила относно достъпа до информация?
  • С тези думи министърът на образов Към новината.
  • Има ли публикувана информация за конкурси за държавни служители?

Каква информация е публикувана. Каква информация е публикувана. Има ли списък на нормативните актове: Скъпи ученици, регионален инспекторат по образованието перник, Уважаеми учители, Уважаеми учители, Уважаеми учители. Публикувана ли е разяснителна информация за упражняването на правото на информация.

Публикувани ли са в web страницата финансови отчети на институцията. Публикувани ли са основните съображения за издаване на акта. Публикувани ли са в web страницата финансови отчети на институцията.

Публикуван ли е докладът и резултатите от общественото обсъждане на проектите? Това е празник, който отбелязваме с радост и надежда. Има ли описание на регистрите, които поддържа институцията?

Публикуван ли е в web страницата бюджет на институцията. Има ли списък на категориите информация за публикуване онлайн. Има ли описание на регистрите, които поддържа институцията.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Устиянка 26.10.2018 в 07:01 Ответить

Има ли списък на нормативните актове:

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт