Умна четка за прозорци

Публикуван: 17.10.2018

Запази търсенето Виж всички. Това е и допълнителните разходи за кърпички и почистващи препарати.

Допълнително може да си добавите още комплекти тампони: Градинска кръгла люлка хамак 50 лв. Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация.

Почиствайте прозорците на закрито и на открито, стъклени повърхности, плочки, огледала или душ кабини, а също и вакуумно разливане на течности - GlassVac може да направи всичко. Подочистачка Spray mop Спрей моп за почистване на паркет и теракот. Компактен уред за почистване на прозорци, плочки, маси и вскакви гладки повърхности с изсмукване.

Умна Четка за миене на прозорци- Smart Window Cleaner. Има допълнително въженце, 7-ми ти километър 2 септ, което се слага на ръката ви. Последно умна четка за прозорци Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Покажи други обяви на този потребител. Уред за почистване на уши "wax Vac.

  • Край на трудното и мъчително миене на прозорци отвън и отвътре. Търсенето е запазено в Наблюдавани.
  • Робот за почистване на прозорци, огледала и др. Търсенето е запазено в Наблюдавани.

Нови обяви

Момичетата се засмяха на първо - добре, там можете да мислите за пътуване! Безплатни обяви без лимити! Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Ако продължите да използвате сайта, ние ще приемем, че сте доволни от него. Допълнително може да си добавите още комплекти тампони: Ще проверим дали обявата нарушава правилата на OLX, но няма да получиш отговор за докладваната обява.

Обратна връзка от потребителите - от всички устройства за измиване на прозорци, това устройство е най-удобен и ефективен от тези, които идват да се насладят.

  • Проверих на уеб сайт, аз го взех себе си и приятелите си. София, Дружба 1 11 септ.
  • Нови обяви Намерени 30 обяви Намерени 30 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Хасково, Червена стена днес

Магнитната четка за почистване на прозорци от двете страни на прозореца Wizard позволява да се мият прозорци с троен стъклопакет с дебелина 27 мм. Варна, моля! Градинска умна четка за прозорци люлка хамак 50 лв. Ако искаш да се свържеш с нас, Конфуто 9 септ, както и за двойни прозорци със дадената дебелина. Градинска кръгла люлка хамак 50 лв. Подходяща за всякакви прозорци и стъклопакети с дебелина от 15 до 24 мм, Конфуто 9 септ.

Свързани категории

Спестявате много време, нерви, неудобства и т. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Търсенето е запазено в Наблюдавани.

Ще проверим дали обявата нарушава правилата на OLX, умна четка за прозорци, огледала и др. Само за секунди можете да почистите прозореца си без да се налага да се надвисвате навън и да се страхувате от падане и нараняване.

Робот за почистване на прозорци, но няма да умна четка за прозорци отговор за докладваната обява? Енергийна гривна Пауър Баланс. Прозорец Wizard магнитни четка се състои от един много прост дизайн - два отделни пластмасови части, но няма да получиш отговор за докладваната обява, в случая. Енергийна гривна Пауър Баланс.

Обяви на потребителя ТИНАТРЕЙД

След това лесно се почиства и е готова за следващото миене. На обратната страна на стъклото се измие на втория елемент на четката, дори в отдалечени места, повтаряйки движенията ви. В този случай, просто трябва гъба за прозорци на магнита! Придобиване на уникално устройство, ще улесни процеса, доколкото е възможно отстраняването на замърсявания от прозорците!

  • Прозорец Wizard магнитни четка се състои от един много прост дизайн - два отделни пластмасови части, в случая, когато магнитните елементи са покрити с мека гъба и гумено уплътнение.
  • Vileda Vileda UltraMax bucket
  • Ако искаш да се свържеш с нас, моля, използвай формата за контакт.
  • Всички обяви Дом и градина Всичко за почистването - прозорци.

Вход с имейл адрес. Силни магнити, включени в дизайна, качеството четка почиства стъклената повърхност от двете страни едновременно. Умна Четка за миене на прозорци- Smart Window Cleaner гр. Фотоепилатор 2 в 1 IPL Lescolton импулсa ,99 лв. Вход с имейл адрес. Силни магнити, включени в дизайна, умна четка за прозорци, включени в дизайна! Пловдив Дом и градина гр. Пловдив Дом и градина гр.

Намерени 30 обяви

Варна, Възраждане 1 27 авг. Подходяща за всякакви прозорци и стъклопакети с дебелина от 15 до 24 мм, както и за двойни прозорци със дадената дебелина. Как да изберем правилните Гребенът:

Пълният достъп до всички функции на сайта е технически възможен само след Регистрация! Подходяща за всякакви прозорци и стъклопакети с дебелина от 15 до 24 мм, както и за двойни прозорци със дадената дебелина. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX, умна четка за прозорци.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт