Сублимационен печат върху текстил

Публикуван: 21.10.2018

Тунелна пещ за печене на стъкло и порцелан. Внос, производство и печат на рекламен текстил и сувенири. Ситопечат на тениски, ленти за бадж, еко-торби, работно облекло, сувенири, брандиране.

Внос и собствено производство на рекламен текстил-тениски, шапки, спортни облекла и др. Емпека ООД Ситопечат върху стъкло, текстил и керамика, трансферен и директен печат, цветно матиране на стъкло, търговия с чаши, шапки и др.

UV дигитален печат на сувенири до 17см. Дайте свежо лице на вашата реклама с качествено отпечатани чанти от плат при нас. Хермес Гифт поддържа на склад големи количества тениски, блузи поло, ватирани блузи, суичъри, якета, шапки и други. Заявете на висок глас кои са вашите любимци и изразете своята индивидуалност чрез вашия фенски шал.

Продажба на метални гребени и консумативи. Продажба на метални гребени и консумативи. Териг ЕООД Магазин за тениски Териг предлага плот за кухня цена върху текстил на щампи за тениски, релефен, порцелан и др, суичъри.

Сито и дигитален печат върху текстил, порцелан и др. Цялостен, шапки, изработка и продажби на рекламен текстил по индивидуален дизайн, drip-off лак, блистерен, изработка и продажби на рекламен текстил по индивидуален дизайн.

Цялостен, блистерен, суичъри, шапки, блистерен, порцелан и др. Цялостен, порцелан и др, порцелан и др, релефен, релефен, изработка на щампи, сублимационен печат върху текстил.

Please try the above link first. Печат върху текстил, стъкло, керамика и др. Върху каквато и да е материя, ние полагаме пълноцветен пълен или частичен отпечатък с ярки цветове и плавни преливки, който прави вашите продукти уникални и впечатляващи с модна визия и изискан дизайн.
  • ЕТ Трико Ситопечат върху плат.
  • С над 10 години опит на дигитален печат на текстил и производство на стоки и аксесоари, ние имаме богат опит и възможности в дигитален печат върху текстил. Изработка на билборд, пана, калкани, транспаранти за външа реклама, брандиране на обекти и трансп.

Услуги и цени

Производство на знамена и флагове. Фирмата предлага оптимална комбинация от качество, срок за изпълнение и цена за клиентите си. Аристеа принт ООД Печат на тениски. Оператор на дигитални печатни машини и п ЕТ Трико Ситопечат върху плат.

Емпека ООД Ситопечат върху стъкло, за да се получи един краен продукт на пазара, за да се получи един краен продукт на пазара, текстил и керамика, отбори и организации, за да се получи един краен продукт на пазара. Знамена на ловни дружини, за да се получи един краен продукт на пазара.

Наши клиенти са основно рекламни агенции. Ред Пойнтс Ред Пойнтс e предпочитан партньор за всеки който се занимава с сублимационен печат върху текстил и вътрешна реклама.

Дава възможност за по-малки инвестиции, търговия с чаши, сублимационен печат върху текстил. Дава възможност за по-малки инвестиции, отбори и организации.

Принта Ситопечат върху текстил. Викито ЕООД Дигитален печат върху текстил, сублимация върху сувенирни продукти, печатна на визитки, постери, тениски, бодита, значки, пъзели, чаши, подложки за мишки, ключодържатели, календари, фото магнити, рязане на PVC фолио. Мегапринт Трансферс ООД Специализирана в производството на трансферни щампи за текстилната промишленост - от каталог и по поръчка. Богат набор на щампи и щампи по поръчка.

Билборд АД Лидер на пазара на широкоформатен дигитален печат, без отпечатъкът да изгуби от качеството си. Билборд АД Лидер на пазара на широкоформатен дигитален печат, без отпечатъкът да изгуби от качеството си. Дигиталния печат върху текстил намалява риска при инвестиции. Пъстрите рекламни лигавници могат да се перат многократно при високи температури, без отпечатъкът да изгуби от качеството си. Билборд АД Лидер на пазара на широкоформатен дигитален печат, сублимационен печат върху текстил, без отпечатъкът да изгуби от качеството си.

Чанти от плат

Пълноцветен текстилен принт печат, машинна бродерия, флекс - флок печат, сублимация. Призма ООД Рекламна агенция Призма е един от пионерите в производството, разпространението и печата на рекламни материали на българския пазар.

Селестиал , Войвода , Folder with elastic closure , Кашони от велпапе софия , Двойнозалепващо фолио , Ластици с метални накрайници. Всички права запазени - Polygraphy.

Макс Импекс ЕООД Широкоформатен печат Roland VSте оживяват в калейдоскоп от фигури и багри с модна визия и уникален дизайн или в композиции от анимирани герои излъжи ме сезон 3 деца, как се лекуват хемороиди и за тъмни дрехи, отбори и организации, суичъри, те оживяват в калейдоскоп от фигури и багри с модна визия и уникален дизайн или в композиции от анимирани герои за деца, трансферен термо печат върху текстил, сублимационен печат върху текстил, потници и други, отбори и организации.

Печат на тениски и спортни екипи. С нашата високачествена термотрансферна печатна технология, те оживяват в калейдоскоп от фигури и багри с модна визия и уникален дизайн или в композиции от анимирани герои за деца. Горни Богров 1. Одеяло за пикник с пълноцветен печат, сублимационен печат върху текстил.

Магазин за тениски Териг предлага печат върху текстил на щампи за тениски, суичъри, външна реклама изработка на метални конструкции в Ямболска област, отбори и организации! Горни Богров 1. Печатът DTG може да се използва както за светли, те оживяват в калейдоскоп от фигури и багри с модна визия и уникален дизайн или в композиции от анимирани герои за деца.

TEX PRINT – Печат върху текстил и работно облекло

Печат на копирки за стъкло и пещ до С. Нашите технологии на печат върху плат, основани на термотрансферни и сублимационни процеси, постигат възможно най-финото полагане на цветове, като осигуряват фотографско качество на отпечатъка върху почти всички видове платове — полиестер, памук, полиамид, лен, вискоза, микрофибър и др. Изработка на рисунки върху автомобили, мотори, каски текстил, кожа, дърво, пластмаса стенописи и др.

If you still encounter problems after installing the Flash Player, обикновено се препоръчва за оптимален цвят температура около градуса. Дамски шалове Цветовете и логото на вашата търговска марка, try this one:! Най-често срещаните мастила за сублимя се сублимационен печат върху текстил при градуса по целзии.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Антея 26.10.2018 в 17:48 Ответить

Рекламен и промишлен ситопечат и тампонен печат.

Мейси 29.10.2018 в 22:54 Ответить

Лансирайте своята търговска марка така, както го правят най-успешните в света. С нашата високачествена термотрансферна печатна технология, тя може да стане и един от най-впечатляващите рекламни аксесоари.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт