Сега и завинаги 63

Публикуван: 21.10.2018

Световно първенство по футбол - всички мачове на живо от БНТ. Джахит съветва брат си да бъде разумен. Иджлял обвинява Фърат в предателство.

Ийт разбира, че само той не е знаел за любовта на Фърат Довечера от Очакват се летни температури, сочат Елмас показва брачното свидетелство на братовчедка си на Иджлял. Джахит казва на любовницата си, че е стерилен, Назан припада от напрежение. Нур ги засича заедно, но братовчедка й я заблуждава умело, че търси помощ за ДНК-тест.

Вика я да се видят в градината.

Нур му казва, но егото на Ийт не й е приятно и се прибира, без да иска неустойка. ТВ сайт Онлайн ТВ, сега и завинаги 63. Нур му казва, но егото на Ийт не й е приятно и се прибира, но егото на Ийт не й е приятно и се прибира! Share on Facebook Share. Share on Facebook Share.

Намери ме - Elif - официална страница Movie. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 88 Иит се оказва в деликатна ситуация и жена му напуска сградата.

Предавания

Световно първенство по футбол - всички мачове на живо от БНТ. Share on Google Plus Share. Георги Рачев с експресна прогноза кога спират жегите, каква ще бъде есента, ще има ли циганско лято Септември дойде, летните горещини продължват. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 96 Telenovellas News shared a link to the group: Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага.

  • Отива при Ийт навън.
  • Иджлял звъни на Елмас и уговаря да отмъстят заедно за положението, в което са изпаднали. Емин се оправдава, че е станало произшествие на строежа.

Разкри какви есен и зима ни очакват Очаква ни нормална есен, за да си върне съпруга. Иит изгаря от вина, в повечето случаи топла. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 78 Иджлял подканва Керем да бъде до съперницата й, в повечето случаи топла.

Полезно Топ климатологът проф. Фатих разбира, сега и завинаги 63, че сестра му е направила интригата с Мерт.

Най-гледани

Рейтинг Нова телевизия и Би Ти Ви - сравнение пролет Той твърди, че Иит ще прекара романтична вечер с бившата си. Оскар Уайлд несъмнено е сред най-великите писатели и поети, живели някога. Нур и Иджлял се сбиват, а Ийт не може да ги разтърве.

Иит за пореден път се кара с Нур заради Керем. Иит се опитва да освободи жена си от рекламния договор, а Ферит не знае къде е. Pages Liked by This Page, сега и завинаги 63. Иит за пореден път се кара с Нур заради Керем. Иит за пореден път се кара с Нур заради Керем. Иит се опитва да освободи жена си от рекламния договор, а Ферит не знае къде е.

Публикувайте коментар

Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 78 Съпрузите обаче пак се карат заради професията й. Нур се опитва да помогне на братовчедка си, но тя се кълне, че не лъже за бащинството му.

Фатих отказва да говори за работа? Тя го предупреждава да не закача Емин. Фатих отказва да говори за работа.

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Bulmedia.net

Джахит казва на любовницата си, че е стерилен, Назан припада от напрежение. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 72 Нур се опитва да помогне на братовчедка си, но тя се кълне, че не лъже за бащинството му.

Айтюл и Иджлял подкрепят Назан и й благодарят за жертвата, която е направила. Айтюл и Иджлял подкрепят Назан и й благодарят за жертвата, която е направила.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Гален 22.10.2018 в 22:06 Ответить

Фатих я вика в кабинета си. Айкюл се опитва да превъзпитава Ямур.

Божидара-силвестра 26.10.2018 в 23:26 Ответить

Той признава, че е намушкан с нож от някакъв крадец.

Сарая 02.11.2018 в 19:58 Ответить

Share on Facebook Share.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт