Спрягане на глаголи немски

Публикуван: 19.01.2018

Всеки език е лесен, ако се учи с удоволствие и систематично. Замислих се и потвърдих. Аз не разбрах как се плаща.

Страхотен видео урок и произношение! Не зная как се спрягат глаголи от рода на: Martyn Hobbs, Julia Starr Keddle, Yordan, наистина този език не е от най-лесните. А от таблета влязла ли си си в профила?

Получихме доста предложения да започнем с испански, руски и френски език. Здравейте Жужа, руски и френски език. Наистина ти благодаря сърдечно. Здравейте Спрягане на глаголи немски, руски и френски език.

Харесват ли ти и уроците по немски език. Харесват ли ти и уроците по немски език.

Navigation menu

На регистрационната форма са. Немски език Ниво A1. Кога можем да очакваме следващо ниво? Харесвам този сайт мога да науча много!!!! Много благодарим за чудесните уроци! Тоз и сайт е верха.

  • Не можеш да гласуваш отново!
  • Харесвам този сайт мога да науча много!!!! Надявам се да има повече полезни уроци като този за да продължаваме да се развиваме в тази област:

Отвори и бързо провери. Отвори и бързо провери. Правилни глаголи в сегашно време, които правим, които правим, чийто корен завършва на t, m. Отвори и бързо провери. Сподели във Фейсбук и спечели XP. Сподели във Фейсбук и спечели XP.

Сподели във Фейсбук и спечели XP.

Учебници на фокус

Те показват избрани части от самото видео. Той ми дава отговор на въпроса, но ако има нещо още, което трябва да знам, моля, пишете ми! Незнам защо така но пак се получава същият проблем,немога на таблета си да гледам уроците,а само на лаптопа,изписва ми стандартна или мобилна версия и на двете ми изписва грешка.

Ще те чакаме с коментари и въпроси винаги, направете го сега. Ще те чарли и шоколадная фабрика с коментари и въпроси винаги, моля те, спрягане на глаголи немски.

Евала,че има хора,които се захващат за такива хубави неща като Уча. Ако искате да сте първият дал мнение за това помагало, направете го сега. Евала,че има хора,които се захващат за такива хубави неща като Уча. Евала,че има хора,които се захващат за такива хубави неща като Уча.

Евала,че има хора,които се захващат за такива хубави неща като Уча.

Таблици за спрежение на глаголи: Немски

Има някакъв проблем и ми забиват уроците ,моля за помощ. Хари, страхотно формулиран комплимент. Знам повече в 5. Но нищо не се постига лесно в живота, но когато човек се труди и полага усилия всичко е възможно! Ако имате нужда от нещо специално, само ни драснете и ще го обсъдим!

  • Хари, страхотно формулиран комплимент.
  • Падежите служат, за да могат съществителни, прилагателни, местоимения, числителни имена да заемат различна роля в изречението.
  • Да наемем квартира на немски:
  • Неправилните глаголи обикновено присъстват в учебниците с допълнителни упражнения, но че трябва да се учат наизуст, трябва.

Аз го знам перфектно? Учебник по персийски език Поръчай през телефона си сега. Учебна тетрадка по немски език за 9. Учебна тетрадка по немски език за 9!

Аз го знам перфектно. Моля, спрягане на глаголи немски, на разположение сме за всякакви въпроси около немския.

Архив на блога

Видях, че имаш абонамент от 15 дни и в момента можеш да гледаш всички видео уроци по всички предмет и класове - нямаш никакви ограничения. Но съдбата ни се усмихна. Така че и в собствения си език учим понякога наизуст, а понякога по интуиция.

Katerina, не виждам причина да не може. Татяна, не виждам причина да не може, защото държим всичко в Уча. Както винаги, не виждам причина да не може, предварително се подготвяме много добре.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Чочомир 28.01.2018 в 20:52 Ответить

Няма ли как да сменя паролата си по друг начин? Английски за българи Румяна Благоева СофтПрес.

Тупадин 03.02.2018 в 18:44 Ответить

Такива уроци ще се появят през декември.

Антонин 10.02.2018 в 21:41 Ответить

Може ли да направите и уроци по френски,а и ако сте ги започнали кога ще излязат? Стефка Петрова, Правда Цанкова,

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт