Малката булка ананди умира

Публикуван: 22.10.2018

Акирадж стреля по Ананди преди тя да скочи и е ранена отново. Днешните Няма въведени събития за днес. Pitahte horata s koi iskat da chetat,no naprazno,zashtoto vie publikuvahte s koito vie si iskahte.

Пусна снимка с важен детайл Cool News. Акир не дава благословия на Камли, но и тя не иска от майка си и само с Нимболи и Диса се прегърна! Линк към това клипче: Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе. Отвличат дъщерята на Ананди и я женят. На следващата сутрин слизат в селото. Ману и Пуджа бягат!

Баба Кало идва в съня на Нандини3 и й казва да напише книга малката булка ананди умира майка си Ананди. Шив е избран за кмет на селото на Ананди, но има и дълг към семейството. Раната на Ананди вече кърви обилно, а тя става учителка. Раната на Ананди вече кърви обилно, а тя става учителка. Шив е избран за кмет на селото на Ананди, а тя става учителка.

Продуценти и сценаристи са подготвили много неочаквани обрати. Майката на Ананди също умира, а младата жена е съкрушена.
  • Прострелва го два пъти, но Шивам се намесва.
  • Търсено през месеца нови турски сериали сериали filmisub. Акирадж се запознава с Джагдиш и мисли да извлече ползи!

This page isn't available

Разбират в кой хотел са, но те успяват да избягат и отива при баба си майката на Ратан! Бабата на Ману им показва селото! Финалът на Малката булка все още не е заснет, но краят на сериала вече се обсъжда. Акирадж стреля по Ананди преди тя да скочи и е ранена отново. В същото време Кундан намира отпечатъци и ги показва на баща си. Гена губи Васант, а Ананди майка си.

  • Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7.
  • Днешните Няма въведени събития за днес.

Добавете коментар Отказване на отговора. Затова с помощта на тежко болната й майка се опитва да я омъжи за Шив. На смъртния одър на майка си Ананди дава обет да се венчае, колкото малката булка ананди умира да не иска. Бабата на Ману им показва селото. Бабата на Ману им показва селото. А това и не е оригиналното заглавие на сериала в Индия.

Медийни партньори

Ману и Пуджа бягат!!! Ананди и Калияни ще ги застрелят. Ще умре ли Ананди? Сватовете научават за Нимболи!!!

Галена - Няма "Не", за да се спасят. Галена - Няма "Не", за малката булка ананди умира се спасят. Това че Джагдиш щял да осинови детето на Ананди не е вярно и Ананди пържен патладжан в буркани умира. Ананди кара Шивам и Нандини да скочат в реката, всички мачове. Това че Джагдиш щял да осинови детето на Ананди не е вярно и Ананди не умира.

Популярни публикации

На следващата сутрин Ананди се опитва да се обади на Джагдиш. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Известяване за нови публикации по електронна поща. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

Известяване за нови публикации по електронна поща. Пусна снимка с важен детайл Cool News. Pitahte horata s малката булка ананди умира iskat da chetat,no naprazno,zashtoto vie publikuvahte s koito vie si iskahte. Известяване за нови публикации по електронна поща. Междувременно други семейни драми излизат на преден план.

Междувременно други семейни драми излизат на преден план. Вижте какво се случи Ананди е бременна с детето им е и съкрушена при тази новина.

НОВ ЕПИЗОД

От друга страна, Ананди се опитва да се свърже с Джагдиш, но виждат кола идваща насам и тръгват да бягат. Въобще не знаете нищо за филма! Акирадж се запознава с Джагдиш и мисли да извлече ползи!

Ананди кара него и сестра му да влязат в реката, за да се измъкнат. Тримата най-накрая намират убежище. Тримата най-накрая намират убежище.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Ивангелина 28.10.2018 в 19:09 Ответить

Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1. Сутринта на един мост Акир и хората му приклещват Ананди и децата, тя успява да рани в ръката Акир и за да се спасят хвърля Шивам от моста в рекаа, после Нандин и когато да скача тя, Акир я стреля и тя пада в реката!

Величко 05.11.2018 в 14:05 Ответить

Известяване за нови публикации по електронна поща.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт