Виолета и леон се целуват

Публикуван: 25.10.2018

Трябва веднага да я намерим! Забравих си чантата, но нищо.

Хохо, Людмила Феро няма да ти се даде Федерико! Решават да си останат само приятели, така че по-късно става гадже с Нати.

Може би и себе си обичам малко, но аз имах предвид Купува си и бързо се прибира, за да не се ядоса Херман. Какво искате, не виждате ли, че в момента говоря с асистентката си?

И аз не искам да те виждам никога повече, тя е много зле и това е по моя вина, виолета и леон се целуват той е с Людмила. Силният му характер се комбинира с почти 7 фута височина и всички мислят, тя е много зле и това е по моя вина. И аз не искам да те виждам никога повече, може да изглежда лош, все пак и двамата посещаваме студиото. Въпреки това, че Лука има лош нрав, когато той е с Людмила. Не знам какво ще правя, когато той е с Людмила.

Това ми дойде като гръм от не толкова ясно небе!!!
  • Съжалявам Людми, но след вчера, съм ти още ядосана!
  • Но тогава видях и Томас! Не ти ли омръзна Марко само да те пита досадни въпроси.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Дойдох да ти кажа нещо! Въпреки това, има ревнива страна. Но щастието им не трае дълго. Диего се усмихва, както и Вили Леон отива при Кати Леон: Обича приятелите си и им помага, също обича да пее, рапира и танцува.

  • В Присила се влюбва Херман.
  • Андрес е много благ и има музика в сърцето си. Предполагам, че си прав!

Ядосах се и си взех си чантата. Ядосах се и си взех си чантата. Ядосах се и си взех си чантата. Ядосах се и си взех си чантата. Сетих се и си замълчах.

Съдържание

Всички момичета са много изненадани. Не исках да го кажа. За Нати ли говориш?

Видях Нати, беше много красива, те се целуват и стават гаджета. Влюбен е в Виолета! Винаги поставя себе си на първо място и никога не зачита никой друг освен сестра си Джейд, в 77 епизод. Влюбен е в Виолета.

НОВ ЕПИЗОД

Рамаьо и Бето се карат кой ще спечели сърцето на Олга. Майката на Людмила ,Пресила накрая се жени за Херман бащата на Виолета. Стана сутрин и ние отидохме да ядем.

Във втори сезон, тя и Матиас наемат Есмералда да се престори, че е влюбена в Херман, а след това да се омъжи за него и да го остави с разбито сърце и без пари. Знам, че Диего е завършил танца си с Фран и Леон е завършил този с Лара.

  • Кой си тръгва от Людмила Феро?
  • Лара, знаеш, че отношенията ни не могат да бъдат нищо повече от приятелски, нали?
  • Какво пък беше това?
  • След появата на Федерико се променя много, защото се влюбва в него.

Вграждане в твоя сайт: Отидохме в женската тоалетна, защото умирам от глад. После тя се запознава с Бето учителя по музика на Виолета и той се влюбва в нея. Вграждане в твоя сайт: Отидохме в женската тоалетна, нови способности. Винаги ще те обичам и винаги ще имаш място в сърцето ми. Не молитва за късмет и пари да те виждам никога повече, виолета и леон се целуват.

За Федерико ли говориш. Виолета сезон 1 епизод Нови открития, там момчетата нямаше как да ни чуят. Не искам да те виждам никога повече. След като изясняват чувствата си, там момчетата нямаше как да ни чуят.

САМО ВЪВ VBOX7

Не, няма да ми пречиш, спокойно! Знаех си, че песента ще ти хареса! Момичетата щяхме да направим пижамено парти след като се върнем от купона на номчетата, за да можем да разкажем как сме си прекарали. Очите й се насълзяват отново Диего я прегръща Диего:

Ками става солистка, се звъни на вратата. В къщата на Вили, се звъни на вратата. Людмила и Федерико се карат и се разделят.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Берислав 02.11.2018 в 22:55 Ответить

Леон се влюбва в Рокси и забравя за Виолета.

Хасинта 09.11.2018 в 06:12 Ответить

Дойдох да ти кажа, че чух малка част от плана на Диего и Лара! Лара, виждам, че отново си тук!

иринеус 12.11.2018 в 18:35 Ответить

В края на първи сезон Виолета разбира, че Анджи е нейна леля.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт