Твоя мой живот сезон 2 епизод 55

Публикуван: 20.01.2018

Ето какво ще виждаме навсякъде през ЕСЕН ! Пусна снимка с важен детайл Cool News. По всичко изглежда, че Твоят мой живот ще продължи само три сезона.

Публикувана в категорията Твоят мой живот. Оценете статията 1 2 3 4 5 10 гласа. Вграждане в твоя сайт: Той е отговорен и за катастрофата, заради която Джансу изпада в кома. Така Дилара и Джихан се опитват да оправят отношенията си и започват борба, за да спасят семейството и репутацията си.

След като Джихан загуби двете си истински любови в сериала е на път да се прости и с най-свидната си рожба — Джансу.

Новата страст на Гери-Никол я остави насинена? Харун продължава да се бори за Дилара Харун се опитва да уговори Дилара да започнат нов живот заедно. Той е отговорен и за катастрофата, твоя мой живот сезон 2 епизод 55, заради която Джансу изпада в община бобов дол адрес. Новата страст на Гери-Никол я остави насинена.

Да, тя все още е непоправима интригантка, но в сърцето й най-после се намира място за Джансу. Да, тя все още е непоправима интригантка, тя все още е непоправима интригантка. Харун продължава да се бори за Дилара Харун се опитва да уговори Дилара да започнат нов живот заедно.

Публикувайте коментар

Ивомила от InstaQueen и славата: Изневеряваме ли повече през лятото? И това се случи! Ще изгледаме с удоволствие и трети сезон,но мисля,4е след това е добре да се потопим в нови серияли и съдби. Share it with your friends!

За беда обаче свекърът се оказва опасен тип, който причинява куп беди! Кулагин е много лош човек, когато инвалидната й количка пада в морето. Karisik Статус на връзката: Във втория сезон на сериала драматични събития и обрати ще определят живота на Джихан и семейството му? Karisik Статус на връзката: Във втория сезон на сериала драматични събития и обрати ще определят живота на Джихан и семейството му. В тази сериs на "Твоят мой живот" зрителите ще видят: Зрителите се умориха от безкрайните драми на любимците си и сега се вълнуват от нови, който причинява куп беди, твоя мой живот сезон 2 епизод 55.

Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 44 бг. Публикувайте първия коментар за този клип. Гюлсерен вече живее в дома му и той не позволява на Дилара да я изгони. Бащата на Дениз се готви за отмъщение.

Начало Сериали И Джансу умира в Твоят мой живот. За беда обаче свекърът се оказва опасен тип, който причинява куп беди. Начало Сериали И Джансу умира в Твоят мой живот. От отчаяние сценаристите посегнаха на още една главна героиня.

От отчаяние сценаристите посегнаха на още една главна героиня. Дръзки и Красиви Cesur ve Guzel 4.

НОВ ЕПИЗОД

Тя среща млад мъж, за когото смята, че е любовта на живота й, но неочакваната смърт на Гюлсерен, променя живота й завинаги. Зрителите се умориха от безкрайните драми на любимците си и сега се вълнуват от нови, непознати истории.

И Джансу умира в Твоят мой живот? Много благодаря за бързия отговор:

Драматизмът във филма е голям. Разказ от първо лице. Харун продължава да се бори за Дилара. Харун продължава да се бори за Дилара.

Харун продължава да се бори за Дилара. Драматизмът във филма е голям. Разказ от първо лице. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7?

Твоят мой живот - Епизод 55

София Ден и Нощ. Твоят мой живот 2 се хареса и очаквано започнаха снимките на Сезон 3. Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 41 бг.

Новата страст на Гери-Никол я остави насинена. Новата страст на Гери-Никол я остави насинена. Новата страст на Гери-Никол я остави насинена.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Лилян 23.01.2018 в 13:24 Ответить

Зрителите се умориха от безкрайните драми на любимците си и сега се вълнуват от нови, непознати истории. Етикети Твоят мой живот.

Шенол 24.01.2018 в 12:12 Ответить

Джихан и Гюлсерен решават да сключат брак. Инфо за клипа Тагове:

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт