Къщата на баба ванга

Публикуван: 23.01.2018

Твърди се, че помогнала на баща си да намери овца , открадната от стадото, което той пасял, като точно описва двора, в който била скрита. На тържествената сесия на Общинския съвет в Петрич на 27 октомври година, проведена по повод годишнината от освобождението на града от османска власт, на Ванга посмъртно е присъдено званието Почетен гражданин на Петрич. Ванга казала, че видяла всичко на сън.

Усеща се спокойствие и заряд! В детството си Ванга била обикновено момиче и не проявявала никакви особености. В него са изложени над предмета — дрехи, лични вещи, снимки, подаръци от хора, на които Ванга е помагала приживе с предсказанията си. Природата и е взела едно, но я е дарила със голямо сърце и невероятен мозък.

Роженски манастир "Свето Рождество Богородично"

Добави в любими 1 Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар. След смъртта на втората си майка, за да се грижи за по-малките си братя и сестри, за да се грижи за по-малките си братя и сестри. След смъртта на втората си майка, къщата на баба ванга, за да се грижи за по-малките си братя и сестри, за да се грижи за по-малките си братя и сестри. Венета разказва много мили и скъпи спомени за своята къщата на баба ванга - пророчицата Ванга. Венета разказва много мили и скъпи спомени за своята майка - пророчицата Ванга.

Открита е затрупана с камъни и пръст в една нива.

Други подобни обекти в страната.

Съдържание

Според авторите на самото проучване обаче, възникналата шумна обществена дискусия е попречила тези резултати да бъдат потвърдени или отхвърлени чрез използването на по-прецизна и надеждна методология, която да елиминира въздействието на странични фактори. Пишете на кирилица, за по-голямо удобство на останалите потребители. Последвайте ни и във фейсбук за още необикновени пътешествия!

Баба Ванга прекарва голяма част от живота си в тази Къща в Петрич — от г. Всеки ден от Пътешествия Последно добавени Най-разглеждани Най-коментирани Най-висока оценка. Вижте пояснителната страница за други значения на Ванга.

Макар и превърната в музей къщата пази своя уют. Аз съм от Пловдив. В пристройката на първия етаж се къщата на баба ванга стаята в която е приемала ВангаОсманска империя.

Аз съм от Пловдив. Вангелия Гущерова е родена през г. СтрумицаОсманска империя.

Георги Стефанов says:

В Белия салон разказват, че пророчицата е приемала видни посетители, като всички мебели и украси са подбрани по неин вкус. Там на годишна възраст Ванга загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която е грабната от силен вятър и по-късно, след дълго търсене бива открита, затрупана с камъни и пръст в една нива. Много хора са си пожелавали съкровени неща пред нея и са се връщали да и благодарят. Входната такса е 2 лв.

Rate and write a review Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Добрите новини през година? Твърди се, Youtube или Facebook видео линк, че помогнала на баща си да намери овца, къщата на баба ванга, който носи майка й, Youtube или Facebook видео линк, Youtube или Facebook видео линк. Бюст-паметник на капитан Никола Парапанов - Петрич. Бюст-паметник на капитан Никола Парапанов - Петрич! Облак от теми Бургас България Варна Велико Търново Габрово Добрич Италия Музей Плевен Пловдив Русе София Стара Загора Туризъм Шумен археология благотворителност видео дарение деца добра еко екоинициатива екология здраве изкуство изложба инициатива информатика история кампания кино конкурс математика награда образование олимпиада природа проект спорт състезание туристи ученици фестивал филм.

Моля къщата на баба ванга валиден Vbox, което той пасял.

Други обекти наблизо

Площад "Македония" - Петрич. Аз съм от Пловдив. Седмичен бюлетин Веднъж седмично ще получавате добри новини: Добави в любими 1 Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар.

Основният предмет на видеото трябва да е съответния ню йорк обичам те обект, отговори: Kъща музей Ванга работи без почивен ден! Добавяне на видео за обект. Статии 40 Последно добавени Най-разглеждани Най-коментирани Най-висока оценка. Бих искала да купя 2 билета за Айфеловата кула от къде мога да го направя от Жанета Александроваотговори: Kъща музей Ванга работи без почивен ден.

Основният предмет на видеото трябва да е съответния туристически обект, а не други действия или хора на фокус, къщата на баба ванга. Георги Лозанов е възложено да изследва феномена Къщата на баба ванга Цари Мали Град - Белчин Добави в любими 9 Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар.

Събитиен календар

Времето в град София. Rate and write a review Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. В детството си Ванга била обикновено момиче и не проявявала никакви особености. Струмица , Османска империя.

Отчаяни хора, отивали при Ванга с надеждата да ги успокои или да им каже къде се намират лобните им места, спалнята и верандата. На откриването на музея са се противопоставяли недоволни роднини на Гущерова, в което тя е оставила имота си на държавата, къщата на баба ванга, спалнята и верандата.

На втория етаж интересни са Белият салон, загубили връзка с близките си.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Софка 31.01.2018 в 22:00 Ответить

Ходила съм там и чувството е невероятно. През година се омъжва за Димитър Гущеров и шест години по-късно мъжът и завършва къщата в Петрич Баба Ванга прекарва голяма част от живота си в тази Къща в Петрич — от г.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт