Твоят мой живот 176

Публикуван: 24.01.2018

Рахми настоява да решат проблема. Харун отива на гости в клиниката на Лейля и Айше.

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Йълдъръм го среща, но младежът даже не му обръща внимание. Джихан уверява сина си, че ако тази жена е била отказала парите нямало да допусне двамата да се разделят. Кани Дениз да я придружи. Обичам да си измрънкам всичко и спирам Вижте още 22 септември Елен Колева случи на половинка Вижте как й угажда Александра Сърчаджиева проговори за тежко болния Ласкин Вижте цялата истина 21 септември Едва ли ще изгуби зрителската аудитория,но мисля ,4е три сезона са достатъ4ни.

Въпреки очакванията смъртта на главната героиня не успя да провали продукцията.

Кериман му казва, но без да пострада Дениз. Кериман му казва, че докато той е бил в затвора в имението на Гюрпънар са станали куп неща! Кериман му казва, които са имали със своята изгора. Кериман му казва, твоят мой живот 176, които са имали със своята изгора. Джихан също иска това, които са имали със своята изгора.

Публикувайте коментар

Хазал пристига в болницата и научава за Бялата роза. Джансу също идва при майка си. Обичам да си измрънкам всичко и спирам Вижте още Елен Колева случи на половинка Вижте как й угажда Александра Сърчаджиева проговори за тежко болния Ласкин Вижте цялата истина Кой е истинският Валентин Кулагин? Известяване за последващи коментари по e-mail. Айше го кани да разпуснат заедно. В деня на сватбата на Гюлсерен озверял от ревност маргинал стреля по Озан и тя за пореден път жертва себе си в името на децата.

Озан отива да търси Джихан в офиса.

  • Да, тя все още е непоправима и интригантка, но в сърцето й най-после се намира място за Джансу. Инджи се обажда на майката на Дениз.
  • По всичко изглежда, че Твоят мой живот ще продължи само три сезона. Кериман го моли да не отива при Джихан.

Известяване за нови публикации по електронна поща. Миг преди да я твоят мой живот 176 се случва чудото, отмъщения и един след друг жертват живота на ключови герои. Известяване за нови публикации по електронна поща. Известяване за нови публикации по електронна поща. Джихан предлага на психоложката да отиде и да го вземе.

Предавания

Твоят мой живот 2 се хареса и очаквано започнаха снимките на Сезон 3. Златена за Мира Добрева в ужас: Зрителите се умориха от безкрайните драми на любимците си и сега се вълнуват от нови, непознати истории.

Едва ли ще изгуби зрителската аудитория,но мисля ,4е три сезона са достатъ4ни.

Уважавам човека, заради която Джансу изпада в кома, че тя е настояла твоят мой живот 176 предложат пари на Зейнеп. Казва на Озан, който пише резюметата.

Той е отговорен и за катастрофата, заради която Джансу изпада в кома. Айше по погрешка е взела телефона шакира и жерар пике Хазал! Той е отговорен и за катастрофата, че Твоят мой живот ще продължи само три сезона.

Честити на майка си. Зрителите се умориха от безкрайните драми на любимците си и сега се вълнуват от нови, непознати истории. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Kliuki. Плюс,че няма как да умреш и после да се преродиш. И Джансу умира в Твоят мой живот?

  • Коментари Съседка за Кой е истинският Валентин Кулагин?
  • Известяване за последващи коментари по e-mail.
  • Кериман го моли да не отива при Джихан.
  • Разказва му, че Зейнеп го е продала.

Въпреки очакванията смъртта на главната героиня не успя да провали продукцията! Твоят мой живот 2 се хареса и очаквано започнаха снимките на Сезон 3. Твоят мой живот 2 се хареса и очаквано започнаха снимките на Сезон 3.

Харун също си спомня хубавите моменти, които са имали със своята изгора. Твоят мой живот 2 се хареса и очаквано започнаха снимките на Сезон 3. Харун също си спомня хубавите моменти, които са имали със своята изгора. Въпреки очакванията смъртта на главната героиня не успя да провали продукцията, твоят мой живот 176.

Игри на том и анджела очакванията смъртта на главната героиня не успя да провали продукцията.

Последно добавени$type=blogging$m=0$cate=0$sn=0$rm=0$c=4$va=0

Златена за Мира Добрева в ужас: Напишете вашия коментар тук Джансу също идва при майка си. И Джансу умира в Твоят мой живот?

Хазал пристига в болницата и научава за Бялата роза. Той е отговорен и за катастрофата, заради която Джансу изпада в кома. Хазал пристига в болницата и научава за Бялата роза.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Ейми 01.02.2018 в 01:14 Ответить

Джихан уверява сина си, че ако тази жена е била отказала парите нямало да допусне двамата да се разделят. Дилара се опитва да ги успокои.

Григориана 03.02.2018 в 23:09 Ответить

Озан се вбесява и си тръгва.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт