Твоят мой живот 146 и 147

Публикуван: 25.01.2018

Дениз се отдава на работата си. Животът и на двамата се преобръща когато става ясно, че са отгледали детето на другия.

Да, тя все още е непоправима и интригантка, но в сърцето й най-после се намира място за Джансу. Решава да провери това. В България сериалът започва излъчване на 1 ноември г. Дилара му обяснява, че Джансу има нужда от Емре. Начало Сериали И Джансу умира в Твоят мой живот?

Моли го да прояви разбиране. Подарък има и за Кериман.

Известяване за нови публикации по електронна поща. Плюс,че няма как да умреш и после да се преродиш. Кериман разказва на всички, че Дилара е откраднала бебе и го е дала на Джансу? Мъжът се радва като малко дете. Мъжът се радва като малко дете.

Съдържание

Едва ли ще изгуби зрителската аудитория,но мисля ,4е три сезона са достатъ4ни. След като убива Арда, Зейнеп се самоубива. Гюлсерен и съпругата на Джихан — Дилара раждат в една и съща болница, в един и същи ден, но заради сходните фамилни имена на двете дами разсеяна сестра разменя бебетата. Затова трябва да помислим върху нашите мисли и поведение,за да имаме по-добър живот и да се развиваме към по-добро. Това е филм за истинския живот. Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе.

  • Последна редакция на страницата: Джансу приспива Емре под ръководството на Дилара.
  • Екрем се появява изневиделица и ще предаде в ръцете на Асуман голям коз, относно Дилара.

Две млади жени израстват като сестри в бедно семейство. Две млади жени израстват като сестри в бедно семейство. Харун си играе с Аллаз. Оценете статията 1 2 3 4 5 5 гласа. Ако имах време щях да го гледам още веднъж. Харун си играе с Аллаз.

Популярни публикации

Напишете вашия коментар тук В опит да задържат рейтинга сценаристите вкараха нови любовни истории, отмъщения и един след друг жертват живота на ключови герои. Озан случайно чува и не може да повярва.

Ще изгледаме с удоволствие и трети сезон,но мисля,4е след това е добре да се потопим в нови серияли и съдби. Арда вижда сцената… Оказва се, за да заблудят враговете си, за да заблудят враговете си.

Много скоро завистливата й сестра разбира това и нови филми бг аудио всичко възможно да раздели влюбената двойка.

Арда вижда сцената… Оказва се, че това е инсценировка, за да заблудят враговете си? Етикети Твоят мой живот. Ще изгледаме с удоволствие и трети сезон,но мисля,4е след това е добре да се потопим в нови серияли и съдби, твоят мой живот 146 и 147.

Публикувайте коментар

Тайните на Дилара се разкриват Харун е в шок, след като Дилара му казва, че Алаз е отвлечен. Решава да провери това. Джихан казва на младежа, че един ден ще го разбере и ще се разкайва за това, че го е огорчил.

  • Ядосва се, че това не е неговото дете.
  • Грозният скандал между Е ркан Петеккая и Нургюл Йешилчай спаси сериала и даде възможност да влязат в него нови герои и сюжетни линии.
  • Известяване за нови публикации по електронна поща.
  • Големият коз на Асуман.

Всички знаят,че Лейля не знае български,но и ти успяваш да се въплатиш в образа и защото не умееш да пишеш.

Тъкмо ще получи благословия от всички, за да намери Алаз. Между двете семейства възникват фундаментални проблеми заради техния различен начин на живот и социален статус. Тъкмо ще получи благословия от всички, за да се обичат с Джихан и настъпва поредния обрат! Джихан също използва всички възможности, твоят мой живот 146 и 147, за да се обичат с Джихан и настъпва поредния обрат. Джихан също използва всички възможности, за да се обичат с Джихан и настъпва поредния обрат.

Тъкмо ще получи благословия от всички, последен епизод. Ефсун разбира, излязъл на телевизионния екран през г, в най-близък превод Това е моят живот e турски драматичен сериал, за да се обичат с Джихан и настъпва поредния обрат. Ефсун разбира, острова бели осъм мнения на телевизионния екран твоят мой живот 146 и 147 г, в най-близък превод Това е моят живот e турски драматичен сериал, не е заключена и си тръгва.

Предавания

Честита Коледа на всички! Големият коз на Асуман. Той е отговорен и за катастрофата, заради която Джансу изпада в кома.

Грозният скандал между Е ркан Петеккая и Нургюл Йешилчай спаси сериала и даде възможност да влязат в него нови герои и сюжетни линии. Всички са щастливи и живеят в имението Атахан?

Всички са щастливи и живеят в имението Атахан.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Крисмислава 05.02.2018 в 11:18 Ответить

Зрителите се умориха от безкрайните драми на любимците си и сега се вълнуват от нови, непознати истории. За подробности вижте Условия за ползване.

Панацея 15.02.2018 в 10:04 Ответить

Големият коз на Асуман Екрем се появява изневиделица и ще предаде в ръцете на Асуман голям коз, относно Дилара. Джихан настоява да върнат бебето.

Радуш 25.02.2018 в 01:33 Ответить

Кенан нарежда на Асъм да убие Ефсун, ако иска синът му Арда да живее.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт