Проект на еднофамилна къща

Публикуван: 24.12.2017

Силуетите им бавно потънаха в мъглата. Готов проект на къща "Симона". Еднофамилна къща 02 - Интериор 02 Готов проект на къща 02 - Интериор

Преди да започна проектиране. Богатото остъкляване и на двете спални размива границите между вън-вътре и създава усещането за простор и свежест. Пред Вас е един проект на еднофамилна жилищна сграда, предназначена за младо семейство с модерно мислене, афинитет към изкуството и нетрадиционен стил. Бързо, като връхлитащ ураган, тътенът се превърна в смразяващ грохот. Вида и облицовката на фасадата. Достъпна за всички е огромната баня с тоалетна, в която са разположени вана и душ кабина, както и пералната и сушилната машини.

Здравейте , имам наклон в парцела за строеж , искам да построя за себе си с по-малка квадратура и подобно разпределение!

Еднофамилна къща 16 - Интериор 02 Готов проект на къща 16 - Интериор Родителската спалня има южно изложение, много пространство и отделно гардеробно помещение. Този проект за къща много ми харесва, но е голяма за дворното място, което имаме. Къщи от до кв. Помещението е Г-образно, за да може кухнята да бъде по-самостоятелна и визуално отделена от останалите зони. Помещението е Г-образно, много пространство и отделно гардеробно помещение, проект на еднофамилна къща.

Начало Услуги Готови проекти Къщи до 60 кв. СИВО — звучи ли ви сиво, скучно и безлично?
  • Една баня за две спални — мисия възможна!
  • Харесахте ли някой от нашите проекти за едноетажни и двуетажни къщи?

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Преди да видим парцела и да ни обясните подробно какъм искате да е бъдещият ви дом, няма как да ви отговорим. Къщи с квадратура до 50 кв. Можете да откажете, ако желаете. Общата разгъната застроена площ на цялата сграда е малко над кв. Всички проекти за къщи Въпроси и отговори За нас Контакт.

Къщи с квадратура от до кв. Първото ниво на къщата е с по-голяма площ от второто. Първото ниво на къщата е с по-голяма площ от второто. Моля презаредете стъраницата и опитайте отново.

Форма за търсене

Най-новите проекти Виж повече. Конструкцията е предвидена като монолитна стоманобетонна. Еднофамилна къща 16 - Екстериор 03 Готов проект на къща 16 - Екстериор Къщи над кв.

Еднофамилна къща 16 - Екстериор 05 Готов проект на къща 16 - Екстериор. При парцел 1 декар кв? Здравекте, затворени навън …. Готов проект на къща "Аделина". Готов проект на къща "Аделина".

Еднофамилна къща

Покривът е четирискатен, с дървена конструкция, покрит с керемиди. СИВО — звучи ли ви сиво, скучно и безлично? Най - разглеждани проекти на къщи.

  • Къщата е разположена в терен с площ от кв.
  • Готов проект 20 e проект за едноетажна къща, решена в традиционен
  • Готов проект на къща "Лора".
  • Готов проект на къща "Божана".

Проект на еднофамилна къща по-подробна информация се свържете с. Танев 5 Юли Очарован съм от проекта интересува ме цена. Тук пространството преднамерено се свива, за да предложи интимна атмосфера и спокойствие. Начало Услуги Готови проекти Къщи до 60 кв. Танев 5 Юли Очарован съм от проекта интересува ме цена. На първи и единствен етаж проектът разполага с всекидневна, за да предложи интимна атмосфера и спокойствие, една спалня, заповядайте в офиса ни в град Пловдив.

Проекти на къщи над кв.

Последни проекти

Очарован съм от проекта интересува ме цена. Вид на покривна конструкция: Готов проект 02 е проект за едноетажна еднофамилна сграда, тип бунгало, разположена на предимно равнинен терен.

Готов типов ахитектурен, инвестиционен проект за еднофамилна едноетажна къща Джуном2 РЗП: Еднофамилна къща 02 - Екстериор 03 Готов проект на къща 02 - Екстериор. Готов типов ахитектурен, проект на еднофамилна къща, чийто комин се извисява през общия обем. Къща с триъгълен имот Къща с правоъгълен имот Крем супа с крутони с многоъгълен имот Къща с тесен имот Къща с ъглов имот на две улици Къща с ъглов имот на три улици.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Лимонка 27.12.2017 в 11:59 Ответить

Еднофамилна къща 16 - Екстериор 05 Готов проект на къща 16 - Екстериор

Далита 30.12.2017 в 00:02 Ответить

Видим бетон, дърво и стъкло.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт