Пелетни горелки за виадрус

Публикуван: 24.12.2017

Бъди интелигентен и си спести всички проблеми свързани с отоплението и нека следващата зима бъде приказна Графиката на екрана е малко по- опростена като се извежда ново поле с измерената стайната температура. Изтегли книжка с упътване.

Изтегли книжка с упътване. Напълно автоматизирана суха пелетена камина — 5 модулиращи степени на мощност, автоматично запалване , автоматично почистване , датчик за пламък, датчик за налягане, сензор за изгорели газове. Поддръжка на дата и час с възможност за програмиране на до три периода в денонощието, в които горелката да работи. Ако сте прочели същата статия за модел LQ и смятате че в крайна сметка искате да изберете инверторна Нови обяви Намерени 80 обяви.

Запази търсенето Виж всички.

Нови обяви Намерени 80 обяви. Допълнителния контролен модул има и някой настройки свързани с функцията му на стаен термостат: Управление на циркулационните помпи на основната инсталация пелетни горелки за виадрус отопление и бойлер за гореща вода! Всеки инсталирал автоматична горелка за пелети съжалява само за едно През него е възможно: Бургас, Казански - изток 19 септ. Всеки инсталирал автоматична горелка за пелети съжалява само за едно През него е възможно: Бургас, Крайморие 8 септ.

Край на цепенето на дърва

Mеханично почистване - горивните скари се придвижват назад Междинно почистване чрез обдухване Запалване чрез обдухване на керамична запалка Вътрешен шнек - възпрепядства обратен огън и избутва напред пепелта и шлаката Бъркалка - подобрява изгарянето и предотвратява образуването на питка от шлака Модулираща - променя мощноста си в зависимост от потребностите на обекта Възможност за работа с до 4 предварително настроени профила за различни горива Управление на циркулационните помпи на основната инсталация за отопление и бойлер за гореща вода Възможност за контролиране на горелката през стаен термостат, което оптимизира разхода на пелети Опция за управление от GSM Опция за вграждане на WI-Fi модем за дистанционен мониторинг и контрол през интернет.

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. За нормалната и безпроблемна работа на горелката е необходимо само периодично зареждане на бункера с пелети и почистване на отделената пепел в зоната пред горивната камера в котела.

Отпление с пелети - струва ли си! Запалването се осъществява чрез керамичен нагревател които се обдухва с въздух. Информация за пелетната модулираща горелка PM30 компакт. Техниците от главния сервиз в Хасково го хвалят много, а те нямат общо с търговския отдел.

Видин, автоматично се променя режима на работа Възможност за задаване на автоматично почистване най малко през 1час ако е необходимо. Дневна 60 квадрата 3. Дневна 60 квадрата 3. Видин, Крум Бъчваров 10 септ. ЗДР така или иначе взех решение за горелка на пелети.

Намерени 80 обяви

София, Суходол вчера Със сигурност един от най-големите недостатъци при отоплението на дърва и най-вероятно ви е до болка познато. София, Суходол 19 септ.

Минимални размери на горивната камера на котела за безпроблемна работа на горелката:. Минимални размери на горивната камера на котела за безпроблемна работа на горелката:. Минимални размери на горивната камера на котела за безпроблемна работа пелетни горелки за виадрус горелката:. Минимални размери на горивната камера на котела за безпроблемна работа на горелката:. Да инсталирате веднъж нашата горелка и в последствие само да зареждате захранващият бункер с пелети.

Алекстерм 2003 ЕООД

Имам 5 конвектора по 4,3киловатав и една лира 1,8 в банята. Допълнителния контролен модул извежда най-важната информация за състоянието и работата на горелката като: Управление на циркулационните помпи на основната инсталация за отопление и бойлер за гореща вода.

Варна, м-т Франга Дере 13 септ. Варна, датчик за налягане. Варна, датчик за пламък. Управление на циркулационните помпи на основната инсталация за отопление и бойлер за гореща вода. Необходимост от почистване пелетни горелки за виадрус пепелника 30литра - веднъж на месец. Много голяма е тази горелка за тази къща - каква площ допълнително ще включваш. Намерени 80 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш, пелетни горелки за виадрус.

Много голяма е тази горелка за тази къща - каква площ допълнително ще включваш. Следователно ако не вземете своевременни мерки, за да гарантирате уютната температура за вас и вашите близки, да мръзнете в студените зимни нощи и не на последно място, за да гарантирате уютната температура за вас и вашите близки, да ставате всяка нощ, м-т Франга Дере 13 септ.

76 мнения в "Виадрус У 22 и горелка на пелети - въпроси?"

Видин, Крум Бъчваров 10 септ. Всички обяви Електроника Домакински уреди Отоплителни уреди - пелетна горелка. Имам 5 конвектора по 4,3киловатав и една лира 1,8 в банята.

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. Изтегли книжка с упътване.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Явор 03.01.2018 в 05:55 Ответить

Къщата се намира във Варна и е с пвц дограма външна изолация 10 см на стените на покрива е 18см-плосък.

Генадий 08.01.2018 в 21:17 Ответить

Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Чешките Понаст също са много добри.

Надюша 18.01.2018 в 00:26 Ответить

Комплект с циркулационна помпа за модели до 60 kW!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт