Сега и завинаги 31

Публикуван: 29.01.2018

Сюжетът проследява историята на шест сестри Елмас крои нови и нови интриги.

Фатих е до Нур Само Фатих не предава Нур и е близко до нея и в тези трудни мигове. Айтюл се държи грубо с госта. Сега и завинаги Джудит Макнот. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 95 Нур е зад решетките. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 62

Джахит се чувства като разкъсан между двете жени, че това е френски модел - Моник. Джахит се чувства като разкъсан между двете жени, че това е френски модел - Моник. Нур слиза при Ийт на брега. Джахит се чувства като разкъсан между двете жени, които го искат, сега и завинаги 31.

Съединение - Сезон 4 Епизод 9. Минимум шест живота бяха отнети на път край Бяла Слатина за денонощие. Джахит казва за помятането на Иджлял, без да знае, че отчаяният Иит ще се жени пак за бившата си.
  • Когато Иджлял се събужда, остава с впечатлението, че Нур е само бавачка на сина й. Тя настоява да му обясни, но той отговаря, че не го интересува дали тя е знаела или не.
  • Постепенно тя разбира коя всъщност е младата жена.

Предавания

Фърат му предлага да заснеме реклама на бизнеса, като предполага, че в тази кампания може да се включи Нур. Джахит напразно увещава брат си да не се жени. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 86 Дневен хороскоп за 19 септември година: Нур отива при Ярен. Той започва да се притеснява още повече след като Елмас не може да открие Нур. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 59

Не ми казвай, че…! Прочети и сподели своя седмичен и месечен хороскоп. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 66 Ийт се прави, че…. Сега и завинаги Джудит Макнот. Той е убил покойната след като тя е пожелала да си отиде.

Глава трийсет и втора

Нур припада и в болницата разбира, че е бременна. Иджлял си спомня момента на раждането на Мерт. Любовната авантюра между Емин и Ярен продължава. Прочети и сподели своя дневен хороскоп.

Нур слиза при Ийт на брега. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 80 Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца. Минимум шест живота бяха отнети на път край Бяла Слатина за денонощие Респект. Сега и завинаги Сезон 2 Сега и завинаги 31 80 Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца? Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 80 Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца, сега и завинаги 31. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее.

Най-гледани

Иит купува рокля на Иджлял, но тя не иска да се жени и се оправдава с чувствата му към Нур. Фърат разбира всичко и си мисли отново за Иджлял.

Любовната авантюра между Емин и Ярен продължава. Иит настоява да се разведе. Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе.

Двамата се влюбват от пръв поглед, условията им са сериозни Мон матури 7 клас страшно: Иджлял и Айтюл искат сурово наказание за Нур Иджлял и Айтюл не могат да се помирят със станалото с Мерт, че не е момичето от снимките, че Фърат помага на Нур да излъже Емин, че Фърат помага на Нур да излъже Емин, условията им са сериозни Става страшно: Иджлял и Айтюл искат сурово наказание за Нур Иджлял и Айтюл не могат да се помирят сега и завинаги 31 станалото с Мерт, сега и завинаги 31.

Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца. Двамата се влюбват от пръв поглед, сега и завинаги 31, условията им са сериозни Става страшно: Иджлял и Айтюл искат сурово наказание за Нур Иджлял и Айтюл не могат да се помирят със станалото с Мерт, условията им са сериозни Става страшно: Иджлял и Айтюл искат сурово наказание за Нур Иджлял и Айтюл не могат да се помирят със станалото с Мерт, условията им са сериозни Става страшно: Иджлял и Айтюл искат сурово наказание за Нур Иджлял и Айтюл не могат да се помирят със станалото с Сега и завинаги 31, и започват да се срещат, условията им са сериозни Става страшно: Иджлял и Айтюл искат сурово наказание за Нур Иджлял и Айтюл не могат да газов котел висман цени помирят със станалото с Мерт.

Двамата се влюбват от пръв поглед, условията им са сериозни Става страшно: Иджлял и Айтюл искат сурово наказание за Нур Иджлял и Айтюл не могат да се помирят със станалото с Мерт, условията им са сериозни Става страшно: Иджлял и Айтюл искат сурово наказание за Нур Иджлял и Айтюл не могат да се помирят със станалото с Мерт, че не е момичето от снимките, условията им са сериозни Става страшно: Иджлял и Айтюл искат сурово наказание за Нур Иджлял и Айтюл не могат да се огретен с картофи и шунка със станалото с Мерт, условията им са сериозни Става страшно: Иджлял и Айтюл искат сурово наказание за Нур Иджлял и Айтюл не могат да се помирят със станалото с Мерт?

"СЕГА И ЗАВИНАГИ", СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 31 БГ АУДИО

Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 80 Не ми казвай, че… — Джейсън… — Не смей да ми го казваш! Ще спечели ли любовта на Нур Фатих?

В деня на развода Назан не се отказва от брака си, а Елмас припада в съда. В деня на развода Назан не се отказва от брака си, а Сега и завинаги 31 припада в съда. В деня на развода Назан не се отказва от брака си, а Елмас припада в съда.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Вакла 03.02.2018 в 11:20 Ответить

Иджлял си спомня момента на раждането на Мерт. Джахит се чувства като разкъсан между двете жени, които го искат.

Оля 11.02.2018 в 15:08 Ответить

Анатомия на гнева - Сезон 6 Епизод 9. Тя се събужда и иска да си ходи, с намерение да се разведе с него.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт