Класно по бел за 5 клас

Публикуван: 29.01.2018

Изчакайте Audio Player да зареди! Лице на равнинни фигури - тест.

Кой от посочените автори НЕ е писал за българското село? Тест за 6 клас 1. Момиченцето помисли малко, помръдна си устните, па извика с гласец ясен, тънък и звънлив, като на чучулига, кога заран пее из въздуха: Обикновени драби Обикновени дроби - отговори.

Духът се подигна на всички; те се запрепираха коя да излезе по-напред да се разговаря с добрия тоз човек, когото вече обичаха. И то отговори удовлетворително, според възрастта си. На кой ред и двете творби разработват темата за красотата на българската природа?

Мажоретният състав дефинираше на градския площад. Тест - събиране изваждане на ДД. С кой от изразите може да се замени подчертаният израз в изречението, без да се промени смисълът. Тест - събиране изваждане на ДД. Кой от посочените автори НЕ е писал за българското село. Мажоретният състав дефинираше на градския площад.

ТЕСТОВЕ 5 КЛАС

Фолклорни представи за сътворението на света обобщителен тест, презентация MS Power Point. Па като се обърна към Рада, попита: В миг той прикова всички погледи, спечели всички симпатии. Когато се наситя да те гледам, ще те целуна и ще си отида. Колко правописни грешки са допуснати в изречението?

Лице на равнинни фигури - тест. Използвайте бутоните и на Audio Player, за да изберете съответния audio-файл от Playlist. Лице на равнинни фигури - тест.

Лице на равнинни фигури - тест. Използвайте бутоните и на Audio Player, за да изберете съответния audio-файл от Playlist.

Примерна класна работа 5 клас

Лице на равнинни фигури - тест. Слънчевото затъмнение е астрономично ……………………, при което слънцето става изцяло или частично невидимо за земния наблюдател. Митът като културен феномен Библейският мит за сътворението на света Скандинавският мит за ледения великан Имир В какво вярват ромите?

Коя от думите е уместно да се употреби на празното място в изречението? Коя от думите е уместно да се употреби на празното място в изречението.

Пуснатата от Хаджи Ровоама клевета падна! Колко запетаи са пропуснати в изречението. Па като се обърна към Рада, попита:.

Тестове, контролни,класни

В кое изречение е допусната пунктуационна грешка? В кое изречение НЕ е допусната правописна грешка? Зависимости на сбора и разликата от компонентите. Лицата на зрителите се изясниха, гърдите свободно си въздъхнаха. Благородното му лице, обляно със страдалческа бледност и осветлено от един мъжествен и енергически поглед, подкупваше непобедимо сърцата.

Тест - математика 7 клас година. Начален преговар File Size: Коя наука за езика глория до последната сълза неговия речников състав. Тоя въпрос позатрудни момичето.

Тоя въпрос позатрудни момичето. Начален преговар File Size: Коя наука за езика изучава неговия речников състав! Начален преговар File Size: Коя наука за езика изучава неговия речников състав. Тест - математика 7 клас година. Тоя въпрос позатрудни момичето.

E-mail или потребителско име

В кое от изреченията има обособени определения? Момиченцето помисли малко, помръдна си устните, па извика с гласец ясен, тънък и звънлив, като на чучулига, кога заран пее из въздуха: Майките въздъхнаха и пратиха благодарни погледи на чужденеца.

Десетични дроби Отговори - десетични дроби. Десетични дроби Отговори - десетични дроби? Архимед - Обикновени дроби. На кой ред и двете творби разработват темата за красотата на българската природа.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Лиза 08.02.2018 в 08:10 Ответить

В кое изречение е допусната пунктуационна грешка?

Гергина 08.02.2018 в 15:04 Ответить

То попримигна, за да си докара на ума отговора, зина да каже, но се спря несамоуверено и готово да се смути. Момиченцето помисли малко, помръдна си устните, па извика с гласец ясен, тънък и звънлив, като на чучулига, кога заран пее из въздуха:

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт