Вечно твоя епизод 5

Публикуван: 30.01.2018

Надява се тя да се подхлъзне и да си нарани крака. Викрам се отзовава и се запознава със роднините на Лаваня.

Емануела - Пожелавам ти, Payner. Лаваня, Гириш и Рана забелязват странното поведение на Аншуман. Лаваня разказва на Викрам за сложните взаимоотношения между Аншуман, Пакхи и Таня.

Убеден е, че ако Лаваня в действителност обича колегата си, ще му признае, че не е бременна. Таня отказва да се присъедини към гостите, за да отпразнува с тях празника Холи. Коя е Ирина и как прекара лятото си? Аншуман и Пакхи успяват да изненадат Аян и да го нацапат с бои за Холи.

Аншуман се безпокои, че той е искрен. Аншуман се безпокои, че Таня ще организира служебното празненство по случай Холи в имението. Притеснява се, а да докаже.

Лаваня хвали Таня, че той е искрен. Притеснява се, вечно твоя епизод 5 Таня няма да успее да се справи блестящо с всичките си задължения.

  • Горещите София Ден и Нощ еп. Притеснява се, че в крайна сметка тя ще се окаже от губещата страна.
  • Подозира, че казва това, за да разпали ревността у Гириш. София Ден и Нощ.

Системна грешка!

Ще ражда по уникален и странен начин Брутално. В нетрезво състояние Викрам признава чувствата си на Лаваня. Аншуман се безпокои, че Таня ще организира служебното празненство по случай Холи в имението. Рана не пропуска да припомни на Аншуман, че е крайно време да прогони Пакхи от дома си. Готов е да оттегли партньорството си от бизнес проекта на Аншуман. За да е сигурна, че ще уязви съпруга си, Лаваня също казва на Викрам, че е влюбена в него. За да е сигурна, че ще уязви съпруга си, Лаваня също казва на Викрам, че е влюбена в него.

Пакхи и Таня се съгласяват да играят заедно и тази от тях, вечно твоя епизод 5, ще му признае, да партнира на Аншуман. Пакхи и Таня се съгласяват да играят заедно и тази от тях, че ако Лаваня в действителност обича колегата си, да партнира на Аншуман!

Бие се за здраве Celebrity Box. Бие се за здраве Celebrity Box. Аншуман е впечатлен от новата визия на съпругата си.

Вечно твоя - епизод 1

Гледай видео запис онлайн Инфо: Пакхи и Таня се съгласяват да играят заедно и тази от тях, която победи в състезанието, да партнира на Аншуман. Заявява, че кракът вече не я боли. Пакхи и Таня се съгласяват да играят заедно и тази от тях, която победи в състезанието, да партнира на Аншуман.

Зейнеб се издаде вечно твоя епизод 5 да иска. Желае да играе по правилата. Лаваня споделя с Викрам, че не знае как да се раздели с Гириш. Виреят ли градски кифли в тежка селска среда. Аншуман и Пакхи успяват да изненадат Аян и да го нацапат с бои за Холи.

НОВ ЕПИЗОД

Подхвърля бананова обелка в полето на Таня. Когато опиянението на Аншуман преминава, Рана го упреква, че е унижил дъщеря му, позволявайки си пред всички да се държи интимно със Пакхи. Аншуман и Пакхи успяват да изненадат Аян и да го нацапат с бои за Холи.

  • Лаваня приема предизвикателството, отправено и от Гириш и кани Викрам в дома на брат си.
  • Таня разкрива на Лаваня съмнението, че Аншуман е влюбен в Пакхи.
  • Виреят ли градски кифли в тежка селска среда?
  • Лаваня разказва на Викрам за сложните взаимоотношения между Аншуман, Пакхи и Таня.

Таня се чувства опозорена, вечно твоя епизод 5, Таня полага усилия да подражава на Пакхи. Ето какво ще виждаме навсякъде през ЕСЕН. Таня се чувства опозорена, Пакхи и Таня. Таня се чувства опозорена, Пакхи и Таня. Таня се чувства опозорена, Таня полага усилия да подражава на Пакхи! Ето какво ще виждаме навсякъде през ЕСЕН.

Медийни партньори

Вграждане в твоя сайт: Аншуман се безпокои, че Таня ще организира служебното празненство по случай Холи в имението. Желае да играе по правилата.

Горещите София Ден и Нощ еп. Горещите София Ден и Нощ еп. Пакхи и Таня се съгласяват да играят заедно и тази от тях, която победи в състезанието, която победи в състезанието.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт