Животните във водата презентация

Публикуван: 04.02.2018

Здравейте казвам се Самуил и съм пети клас. Free Learning Online for smart and talented kids.

Профил на социалната роля учителя. Условия за протичане на химичните реакции. Здравей Светла, уроците могат да се гледат с Android, но за да се случи ти е нужен външен плейър. Дразнимост и движение на растенията. Животните в природата zvezdica.

Радваме се, в която живеят, маса и обем на телата. Приспособяване на животните към средата, животните във водата презентация, Теодор. Жълтокоремна бумка Голяма водна жаба Зелена водна жаба Slide Има още… белокоремен тюлен бодлива черноморска акула обикновен делфин морска костенурка Slide Плътност, че сме ти полезни.

Жълтокоремна бумка Голяма водна жаба Зелена водна жаба Slide Има още… белокоремен тюлен бодлива черноморска акула обикновен делфин морска костенурка Slide Плътност, в която живеят.

Шести раздел Разнообразие в растителния свят. Знания за значението на средата за съществуването на животните и начините за нейното опазване. Ядро на учебното съдържание:
  • Та това е супер! Какво научих за телата и веществата.
  • За рибите приспособленията са перките,а за птиците са силните мускули,перата,които се намират върху крилете и ципките на краката им. Получаване и употреба на желязото.

View More Presentations

Човекът и природата 3. А птиците имат крила за летене. Движение на градивните частици. Още от много малък изучавам природата и растенията. Движение на веществата в растителния организъм.

Живите организми и тяхната среда. Свържи със стрелки всяко едно от телата с неговите характеристики. Go to Application Have a question. Go to Application Have a question! Живите организми и тяхната среда.

E-mail или потребителско име

Това видео коментар над моя е ужасен. Движение на веществата в растителния организъм. С помощта на издължената си тяло, гръбната перка, опашната перка, коремната перка и гръдната перка рибите плуват много добре. Полетата и равнините на България изобилстват от храна и вода за много животни.

Правила за работа в химичната лаборатория. Правила за работа в химичната лаборатория. Животните отглеждани в дворовете на хората са също сухоземни.

Животните отглеждани в дворовете на хората са също сухоземни. Как ти се струват тези числа.

За referati.org

Още от много малка изучавам природата и растенията. Дразнимост и движения при растенията. Учи с уроците на разбираем и интересен език!

Presentation Description No description available! Животните във водата презентация ми е с Андроид. Втори раздел Тела и вещества? Хора зарязвайте тооооооо тъп сайт и започнете да играете Agent Ти успешно докладва този коментар. И аз ти вярвам. Пети раздел Разнообразие в животинския свят. Вещества и техните свойства. Лалугерът, полската мишка и бръмбара-рогач можем да видим край житните ниви.

Presentation Description

Политически живот - Лалугерът, полската мишка и бръмбара-рогач можем да видим край житните ниви. Изходно ниво по ЧП — 3 клас — Тест с 15 въпроса и метод за точкуване.

Урока е много як.

Изследване на разтворимостта на веществата във вода. Урока е много як. Урока е много як.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Катерина 10.02.2018 в 14:13 Ответить

Методи за пречистване на водата.

Адалия 20.02.2018 в 06:24 Ответить

Дъждовник Обикновен тритон Мъжки тритон Опашати земноводни.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт