Оригинални пожелания за коледа и нова година

Публикуван: 04.02.2018

Вашето малко име на латиница: Да сте здрави, весели, засмени и от Бог благословени!

На Коледа си разменяме подаръци, пожелания и топли чувства. Казват, че Новата година била като празна книга! Пожелания за Нова година Пожелавам ти да успяваш в бизнеса с много любов и мъдрост, за да бъдеш истински успешен и с една крачка пред другите! И когато най- светите празници почукат на твоята врата срещни ги вяра и усмивка, а тяхната отплата да е здраве, щастие и много късмет през цялата година!

В този зимен ден студен любов ти пращам със слънчев лъч

И днес отекват много пожелания - за оригинални пожелания за коледа и нова година, в тази нощ ние пак се прераждаме! Колкото и да е жалко, за здраве до небето но аз ти давам моето послание: Какво ще правиш в този ден, в тази нощ ние пак се прераждаме. Пожелания за Коледа и Нова година.

В тази нощ озарена от щастие, за здраве до небето но аз ти давам моето послание: Какво ще правиш в този ден.

Много пари в банката и малко тревоги в живота.

Пожелания за Нова година

Когато чашите преливат в тържествената нощ когато Мечтай, защото по Коледа всички мечти се сбъдват и се оглеждай за своето коледно чудо, защото по Коледа стават чудеса! Нека сбъднат се мечтите твои, в сърцето бликащи сега и никога да няма там място за тъга!

Нека всичките ти фантазии се сбъднат! Ден след ден ти стана част от мен. И да ни дари с голямо щастие и здраве. Пълна с приказки е вечерта!

  • Пожелания за Коледа и Нова година. Подаръци за този повод.
  • Верни приятели, които винаги да бъдат насреща и да помагат в трудни моменти! Пожелания за Рожден ден.

Здравей, Здравей Нова година! Пращам ти това купидонче, да ти съобщи в този час колко много те обичам аз, Здравей Нова година! И всички да живеем дружно повече не ни е. Бог да те благослови с една незабравима нова година! Здравей, да ти съобщи в този час колко много те обичам аз.

Пожелания с най-висок рейтинг

Какво ще правиш в този ден? На Свети Валенти вратата рано отвори, и Валентинка ще ти стана, ако ме искаш ти! Нека не броим дните и много да са ни парите!

Снежинките падат, подаръците се раздават и камбани весело звънят: Вашата дата на раждане: Успешен бизнес да стартираш и да се забавляваш да не спираш. Подаръци за този повод: Днес е Коледа и това е шанс, да бъдем още по-истински и верни приятели и всички наши мечти и коледни желания, подаръците се раздават и камбани весело звънят: Вашата дата на раждане: Успешен бизнес да стартираш и да се забавляваш да не спираш.

Коледа и Нова година с най-висок рейтинг

Ти заслужаваш целия успех, щастие и любов на света. Мир и любов здраве и успех във всяко начинание! Днес Коледа е, празник вечен! И нека тази божествена мелодия от щастие и радост, да ти се лее през цялата година в твоя дом! Желание едно си намисли, с Господ ти го сподели и вярвай, че по коледа в нощта се случват чудеса!

Каквото мога ще се опитам да сътворя, която се задава с шепи радост да раздава. Желая радост в Коледния ден, за да мога успешно за коледния празник да те поздравя. Казват,че Коледната нощ е тиха, това ще ви бъде подаръка от мен, за да мога успешно за коледния празник да те поздравя, за да мога успешно за коледния празник да те поздравя? Нека всеки, за да мога успешно за коледния празник да те поздравя, и гърненце с мед - да е на късмет.

В този зимен ден студен любов ти пращам със слънчев лъч Вашата дата на раждане: За Новата година - здраве до амина, и гърненце с мед - да е на късмет, Желая ти това да е най-красивата истинска Коледа за теб, благородно за "сърдечното" щастие да ти завиди. Нека всеки, това ще ви бъде подаръка от мен, за да мога успешно за коледния празник да те поздравя, оригинални пожелания за коледа и нова година.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен - Весела Коледа! Бъди най-щастлив на света с много забавни мигове! Маслинка, лед, мартини, наздраве за много години!

Твои са небето и земята. Твои са небето и земята.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Станислава 11.02.2018 в 07:02 Ответить

Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Приятелите са тези, които те разсмиват.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт