Нестабилни обороти на празен ход дизел

Публикуван: 08.02.2018

Моля за предложения къде да търся проблема? Основна неизправност — нехерметичност. А как да проверя?

Забелязах ,че промяната на оборотите е съпътствана с едно "периодично цъкване" на клапан някъде около помпата. Нямам проблеми с вървене или завишен разход на гориво, за това не я карам на майстор и така си карам. В случай, че не желаете да предоставите лични данни, профилът Ви във форума ще бъде деактивиран.

Не претендирам за изчерпателност и пълна точност, така че ако има допълнения и коментари ще е добре за всички. Освен това, като подаде рязко газ директно от жилото на газта при мотора, се получава едно закъснено, мудно отреагирване на двигателя - дърпаш жилото рязко и силно а двигателя се изфорсирва със закъснение от около секунда Майстора ми препоръча да сменя свещите, но каза че едва ли е от това.

Някой ЕGR клапани се управляват електрически и нестабилни обороти на празен ход дизел датчик за положение, който връща сигнал на електронния блок за управление на двигателя.

Правило 2 - Всички неща са дреболии. Някой ЕGR клапани се управляват електрически имат датчик за положение, който връща сигнал на електронния блок за управление на двигателя.

А пък претрисането незнам от какво е. А пък претрисането незнам от какво е.

С паленето няма проблем. Регулиране на клапана на ЕGR. Градско я изрязах няколко пъти, изминал съм около км след смяната.

Официален форум

Всичко му беше в нормите ,но изглежда тоя мотор си работи така. Можеш ли да обощиш? Това е всичко колеги много ще съм благодарен ако успеете да ми дадете съвет от какво може да епроблема, четох тук във форума, че и друг колега го имал същия проблем и при него се оказало липса на вакуум в горивната рейка но това са го открили в Стара Загора, тук Бургас за съжаление съм обиколил всичко каквото може но няама кой да открие от къде идва проблема така че ако случайно знаете къде е този сервиз във Стара Загора или друг в Бг ще отида да я оправят колата.

Хостинг и Домейни Time: Ако някой е намерил някакво решение, моля, нека го сподели с нас! Здравейте колеги нов съм във форума, много ще съм благодарен ако успеете да ми дадете съвет за проблема който имам с колата.

При отказ светва лампа за неизправност, В двигателите с двата начина за контрол на количеството на почистване на гумено уплътнение на пералня имаме обогатяване на празен ход и рязко обедняване в преходните режими. При отказ светва лампа за неизправност, В двигателите с двата начина за контрол на количеството на въздуха имаме обогатяване на празен ход и рязко обедняване в преходните режими!

Най добре е да се сложи друга за проба ако има, нестабилни обороти на празен ход дизел, но без вредни последствия за двигателя. Април 24, но без вредни последствия за двигателя. От това ,което намерих в нета ,най вероятно става въпрос за "за клапан авансатора". При отказ светва лампа за неизправност, В двигателите с двата начина за контрол на количеството на въздуха имаме обогатяване на празен ход и рязко обедняване в преходните режими.

180 posts in this topic

Значи всеобща болес и няма лек. В случая кое регулира въздуха? От както захладня след запалване сутрин има едно досадно леко потреперване и изчезва щом загрее до градуса. От тогава ли тресе?

Без катализатор и без EGR. При положение че от БОШ сервиз диагностиката ечиста, пък било тя топла или студена, колата прекъсва, колата прекъсва? Но нали ги бях купил смених и тях, нестабилни обороти на празен ход дизел. Но нали ги бях купил смених и тях. От това ,което намерих в нета ,най вероятно става въпрос за "за клапан авансатора".

При положение че от БОШ сервиз диагностиката ечиста, колата прекъсва, пък било тя топла или студена, колата прекъсва?

Create an account or sign in to comment

Кой е на линия Потребители, разглеждащи този форум: Хубави съвети , ама някои не се вързват. Nov 26 , Смених маховик и комплект съеденител но без резултат.

Ся като ми остане малко време и пари ще отида в Бова им я оставям за таз добавка, центровка на гнп, центровка на гнп. Според мене е някоя центровка нестабилни обороти на празен ход дизел или на валовете, или на аванса.

Според мене е някоя центровка - или на валовете, центровка на гнп. Те оборотите са си постоянни и стабилни. Тя е различна за различните типове двигатели. Те оборотите са си постоянни и стабилни.

Connect with your social network account

Nov 4 , Ventoman за сега не го откри. Колата е Форд Фиеста г. Друга причина за непостоянни обороти станаха сменените месец преди това маркучета за изл.

Що се отнася до добавките - пробвах всякакви, но уви не помогна. Значи ще сменям лагерите на динамото и дано се оправят оборотите,но интересното е,че почнаха да играят веднага след обслужването Как да разбера работи ли нормално. Що се отнася до добавките - пробвах всякакви, но уви не помогна.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Антоалина 15.02.2018 в 02:22 Ответить

Когато не работеше на мястото на навъртяните километри имаше 6 чертички

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт