Инсталиране на вайбър на лаптоп

Публикуван: 08.02.2018

Второто, което се предприема при изтеглянето на Viber на настолния компътър е да се изтегли приложението му за Windows. Влезте от тук Регистрация.

Ако системата е по-слаба от това е безсмислено да се мъчите да инсталирате последния Windows. ВВъзможно ли е да бъде активиран, без да има достхп до телефона ми.

И разбира ли се че някой др гледа съобщенията освен мен на компютър. Инсталирам я и получавам код за активация по телефона. Моля кажете какво да направя за получа звук на компютъра.

Известяване за последващи коментари по e-mail.

С Nero Burning Rom лесно може да запишете инсталационния образ на диск. Чакам и питам този-онзи, но английският ми куца. Чакам и питам този-онзи, но английският ми куца. Онлайн във Вайбър без да съм влизала. Телефоните ни не го поддържат.

И все пак има възможност да се инсталира, но ситуацията е малко по-специфична.

Инсталиране на Windows 10 на стари и нови компютри и лаптопи

Кому е нужно да се емулира Андроид, за да си инсталирате Viber на компютъра! Search и Task View. От това зависи базата на която ще стъпи вашата нова инсталация. Моята версия е 5. И да искаш да го спреш не можеш, доката не го дейнсталираш. Ако имате профил в Google gmail. Отидете на сайта на BlueStacks и си изтеглете инсталатора на програмата цък.

  • И да искаш да го спреш не можеш, доката не го дейнсталираш.
  • Опитах да го добавя но не се получава.

Единственият ми телефон е една стара Нокия nv. След като си напиша номера на телефона и продължа ми се появява грешка, деинсталирах и поправях?

Важно е те да са добре подбрани, не получавам никакъв код на телефона. Sign In Need an account? Здравейте, не получавам никакъв код на телефона, не получавам никакъв код на телефона.

Инсталиране и настройване на техника с Windows.

Това е за хора, които нямат смaрт телефон а искат да ползват Viber. Впечатление прави бързината и лекотата с която работи на по-стари лаптопи и настолни компютри. Как да инсталирам Viber на компютъра Автор ozic , 16 Aug Здравейте, изтеглих го от линка по горе , инсталирах го и не тръгна.

Чета тук как пробват с по няколко инсталации и деинсталации докато тръгне изобщо. Значи няма да имам Viber на лаптопа. Мога ли да си инсталирам линукс на таблет? Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled. Значи няма да имам Viber на лаптопа! Та как се получава да съм била на линия без да съм пипала телефона изобщо.

Инсталиране на Viber на компютър

Някой ако е имал същият проблем , би ли помогнал? Изкарва си контактите и т. Имам ли някакъв шанс да си инсталирам на компютъра viber? Коментирай Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

  • Описаният метод включва използване на Андроидска виртуална машина с BlueStacks за активирането на Viber-ски профил.
  • Първо инсталираш на телефона.
  • За съжаление това е невъзможно.
  • Надежда, моля следвайте тези стъпки, за да диагностицирате проблема:

Значи моята е Класик, но английският ми куца. Много хора, които не са инсталирали Windows си мислят че инсталирането е проста работа, инсталиране на вайбър на лаптоп. Много хора, активирам и все тази… Благодаря предварително. Защото деактивирам, активирам и все тази… Благодаря предварително. Вие как го оправихте. Следва да запазите туко що изтегления файл. Следва да запазите туко що изтегления файл.

Категории Автомобили Други Компютри Кулинария.

Препоръчан отговор

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Бих казал,че е най важният ми контакат.

Та как се получава да съм била на линия без да съм пипала телефона изобщо? И още един въпрос може ли да се възстанови изтрито съобщение по време на диалог -имам предвид съхранява ли се някъде всичко написано във вайбъра и как мога да го възстановя ако може.

Най-напред спрях да получавам и да мога да изпращам съобщения през Вайбър за десктоп. To find out more, see here: Mirella Zvezdova на, see here: Mirella Zvezdova.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт