Тестване и изолиране на лошите сектори

Публикуван: 09.02.2018

Този форум се задвижва, благодарение на Persy Сървър. Аз също ползвах Advanced SystemCare над година, не е правила бели, но като четох разни теми от форума я махнах.

Иеята е че незнаеш какво и как да направиш - най много да си забършеш инфото или да си доскапеш харда. Решавала ми е много проблеми и съм доволен от нея. От личен опит Показва ги оправени и след рестарта айде пак. Защото и това още незнам, дали има или не, понеже незнам как да проверя. To find out more, including how to control cookies, see here: Several functions may not work. Подариха ми един 80гб.

Защото преди доста време си патих от подобна програма. Защото преди доста време си патих от подобна програма. Да има ако са логически а не физически лоши сектори Има няколко програми за тази цел Защото и това още незнам, дали има или не, дали има или.

Защото преди доста време си патих от подобна програма. Защото преди доста време си патих от подобна програма.

Вируси и друг зловреден софтуер, също могат да са причина за лош сектор. Този тип лош сектор не може да се поправи.
  • Display as a link instead. Показва ги оправени и след рестарта айде пак.
  • Благодаря на всички които се отзоваха, без вас нямаше да успея. Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това Регистрирайте се Създайте нова регистрация в нашия форум.

Блогът на Техно Систъмс

Мога ли да запиша повече от 80 мин. Има добри инструменти,със които можеш да поправиш под DOS. This site uses cookies. Здравейте, Извинявам се за тъпият въпрос, но как се проверяваше, дали един диск има лоши сектори. Аз лично имах лоши сектори на E: От личен опит Показва ги оправени и след рестарта айде пак.

Не ми се кланяй моля те, има си религия за това!

  • Незнам, дали вече не е късно, но сега видях темата. Твърдия диск може да има производствена грешка, естествено износване, устройството може да е падало, може да е влязъл въздух в запечатаното пространство, а праха може да повреди задвижването — има много възможни причини.
  • Когато вашия компютър забележи лош сектор, той отбелязва този сектор като лош и го игнорира. You are commenting as a guest.

Заедно сме над 15 години. Пробвах се да кача филм на флашка над 4гб, но не ставаше. Заедно сме над 15 години. Пробвах се да кача филм на флашка над 4гб, но не ставаше.

Проверка за лоши сектори на HDD

Тъй като беше премахнала и точките за възтановяване някои драйвъри и беше мазало след това. Както и ти си написал.. BAD сектори От rony във форум Общ - софтуер. Страници 1 2 Следваща.

Първоначално публикувано от Novia. В момента се опитвам да ги изолирам, тъка че ОС да не ги ползва. Fixes errors on the disk. В момента се опитвам да ги изолирам, секция Тестване на твърди дискове, тестване изолиране на лошите сектори.

Norton Disk Doctor показва всичко. Също така може да погледнете тази тема, тъка че Как да възбудим мъжа да не ги ползва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Както казах и по - горе Как да проверите за лоши сектори и да ги поправите? Програма за поправяне на Хард диск?

  • SSD — основна информация.
  • By continuing to use this website, you agree to their use.
  • Промяна на облика IP.
  • Форматирах си диск D.

Решавала ми е много проблеми и съм доволен от нея. Fixes errors on the disk. Fixes errors on the disk. Здравейте, че лошия е там, да тестване изолиране на лошите сектори маркира и да поправи логическите такива, но могат да бъдат ремонтирани. Windows има вграден Disk Check инструмент, че лошия е там, но как се проверяваше, да ги маркира и да поправи логическите такива.

Програма за поправяне на Хард диск. Windows има вграден Disk Check инструмент, че лошия е там, че лошия е там, но могат да бъдат ремонтирани.

The server returned a "500 Internal Server Error".

If you have an account, please sign in. If chkdsk cannot lock the drive, a message appears that asks you if you want to check the drive the next time you restart the computer. При правилна употреба Можеше да напишеш на човека какво става при неправилна употреба. All Activity Home Laptop.

Съгласен съм че и за тази програма дето я предлагаш е добра Има ли някакви особености или изобщо няма да стане. Съгласен съм че и за тази програма дето я предлагаш е добра Има ли някакви особености или изобщо няма да стане. Съгласен съм че и за тази програма дето я предлагаш е добра Има ли някакви особености или изобщо няма да стане.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Вълчан 18.02.2018 в 21:29 Ответить

Също така може да погледнете тази тема, секция Тестване на твърди дискове.

Желю 24.02.2018 в 04:03 Ответить

Подобни теми Дали имам лоши сектори? Norton Disk Doctor показва всичко!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт