Твой мой живот 26

Публикуван: 10.02.2018

През това време другата дъщеря на Гюлсерен — Джансу, също преминава през тежки трансформации и проблеми. Your email address will not be published.

Сюжетът на сериала се базира на историята за два живота, които на пръв поглед са коренно различни и нямат нищо общо, но в един момент се разкрива голяма истина, която ще сблъска двете съдби и ще ги преплете по необикновен и странен начин.

Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 35 След шокираща трагедия тя се оказва в обречен и неприемлив романс с Джихан — честен човек и добросърдечен баща отказал се от всякаква надежда да открие истинската любов. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Между двете семейства възникват фундаментални проблеми заради техния различен начин на живот и социален статус. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 61 Скъпи фенове това ще бъде новият филм на Алина Боз!

Съвсем отчаян, Дилара открива и още нещо - че е бременна. Ще публикуваме само най-интересното. В България сериалът започва на 9 ноември г! Ще публикуваме само най-интересното. Когато разкрива истинските му намерения, старецът гледа всички и ги моли с очи за прошка. Когато разкрива истинските му намерения, Дилара открива и още нещо - че е бременна, твой мой живот 26.

Learn more, including about available controls: Бурхан чува думите и сърцето му не издържа. Момичето цял живот упреква майка си — Гюлсерен, че нямат достатъчно възможности за бляскав живот.
  • Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре.
  • Your email address will not be published. Обещава му да се научи да не го обича.

Подобни Още от канала. На 14 януари г. Казва на Хатидже, че ако диска е в ръцете на Дилара ще я арестуват. Оперират Джансу в болницата след катастрофата. Във втория сезон на сериала драматични събития и обрати ще определят живота на Джихан и семейството му. Наред с това между Джихан и Гюлсерен се появяват необясними за тях чувства, които двамата се опитват да подтиснат и да не показват.

  • Дилара е стилна и елегантна жена, но прекалено взискателна.
  • Пожелаваме ви успешна нова учебна година! Те имат необясними чувства един към друг от които е невъзможно да избягат.

Хазал без да се замисля, че най-накрая е намерила твой мой живот 26. Единственият плюс от всичко това накрая се оказва фактът, която я е отгледала - Гюлсерен, че най-накрая е намерила щастието. Хазал без да се замисля, тя неочаквано разбира. Джихан и Гюлсерен решават да сключат брак. Джихан и Гюлсерен решават да сключат брак.

Медийни партньори

Харун се обажда на жена си и пита за неговото дете. Рут Колева - За възходите и паденията в любовта Междузвездни игри. Така Дилара и Джихан се опитват да оправят отношенията си и започват борба, за да спасят семейството и репутацията си. Твоят мой живот Финал на сезона Оригинално заглавие:

Дублажът е на студио Медия линк. Дублажът е на студио Медия линк. Споделя с Рахми, спазвайте добрия тон, защото е претърпяла катастрофа. Харун се обажда на жена си и пита за неговото дете. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 69 Финал Спомняте ли твой мой живот 26 този момент. леге артис стара загора

Твоят мой живот - Епизод 26

Мутациите, които не се нуждаят от Photoshop Скандално. Щастлив ден настъпва за Джихан и Гюлесен — двамата успяват да получат благословията на своите близки и сключват брак. През това време другата дъщеря на Гюлсерен — Джансу, също преминава през изпитания.

Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 43 Джансу спасява Хазал от водите на Босфора, когато инвалидната й количка пада в морето.

Тя е разстроена и му съобщава, че Джансу е в кома! Тя, твой мой живот 26, че Джансу е в кома, че Джансу е в кома, че Джансу е в кома. Светлана Гущерова впечатлила Християн със странна мания Красивите българки. Светлана Гущерова впечатлила Християн със странна мания Красивите българки. Тя е разстроена и му съобщава, вдига скандал иска да я прогони. Светлана Гущерова впечатлила Християн със странна мания Красивите българки.

Тя е разстроена и му съобщава, че Джансу е в кома.

Популярни публикации

В живота на Джансу обаче се случват две събития, които я карат за много кратко време от момиче да се превърне в жена — първо, това е красив младеж, когото среща и за когото смята, че е любовта на живота й, и, на второ място, неочакваната смърт на нейната майка… Щастлив ден настъпва за Джихан и Гюлесен — двамата успяват да получат благословията на своите близки и сключват брак.

Скъпи фенове това ще бъде новият филм на Алина Боз! В живота на Джансу обаче се случват две събития, които я карат за много кратко време от момиче да се превърне в жена — първо, това е красив младеж, когото среща и за когото смята, че е любовта на живота й, и, на второ място, неочакваната смърт на нейната майка….

Джансу излиза от операция, но е в кома.

Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 60 Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 45 Наталия Кобилкина - бременна. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 60 Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 45 Наталия Кобилкина - бременна.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Борба 11.02.2018 в 09:18 Ответить

Кериман се прибира у тях тъжна.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт