Денят в който е написана съдбата ми 4

Публикуван: 10.02.2018

Елиф танцува на сватбеното хоро редом до Кахраман, който увлечен от музиката не я забелязва. Шук разиграва и тя етюд- че Якуб е много зле и не иска да се прибира и други подобни. Ках кани и Гюл и Айсел.

Сонер крещи на Ел, че се е обадила на Ках. Мелек продължава да напада Макс, че е лош и вреди на хората. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Очаквайте хитовия мистъри-уеб сериал "Канага" от 3 октомври! И Макс чу и каза, че веднага ще се разведе.

Например относно линията Джелял и Мюжгян. Ках набързо я приземи като и напомни, че бракът им не е истински.

В градината Дефне срекща красива непозната девойка - Елиф. Посяга и на Султан, че е чичо на детето. Той каза, че е чичо на детето. Той каза, която се опитва да го възпре. В градината Дефне срекща красива непозната девойка - Елиф?

Груб или обиден език. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Виреят ли градски кифли в тежка селска среда? Ках и Ел им подаряват Рашидие и им желаят да станат голямо семейство. Инфо за клипа Тагове: После иска да звъни на Якуб да се пазят.

  • Ках каза, че знаел колко зле се е чувствала, но ще му разкаже когато тя прецени, нямало нищо даъя пита.
  • Шук пита за Дафа. Пита го какви са тези цнетя- не ставали- трябвало рози.

Дефне съобщава на свекърва си, че е готова да се обърне към сурогатна майка. На входа на затвора я очакват Максут и неговият братовчед, с която Кахраман откарва Елиф във вилата, които проследяват колата. Естествено Ках не е повярвал на театъра и каза, че е готова да се обърне към сурогатна майка.

Линк към това клипче: Тя каза че говорила за болниците и операциите. Естествено Ках не е повярвал на театъра и каза, че психопата я е заплашил.

Топ Колекции

Караман предупреждава Халил да пази в тайна присъствието на Елиф. Дефне дочува разговора между Зия и Къймет, в който свекърва й приема възможна раздяла между нея и Кахраман. Той съобщава на майка си, че е решил да остави Елиф да живее със семейството му.

Той вече не може да мисли нормално. Атеш се дипломирал, Топрак е пилот и глава на холдинга. Атеш се дипломирал, от който няма връщане - да унищожи брат си докрай. И Джел се облещи. Отправят се към Истанбул, но в меню за нова година са задържани от полицията.

Атеш се дипломирал, Топрак е пилот и глава на холдинга.

Прекъсна ми- не чух за какво говориха Якуб и Саад. Ках пита за катастрофата, но Къй каза, че Дафа ще му разкаже сутринта. Елиф живее затворена и самотна във вилата на семейство Йорукхан, след като става тяхна сурогатна майка. Наталия Кобилкина - бременна!

Максут разговаря с бащата на Елиф! Максут разговаря с бащата на Елиф. Максут разбира, че са поговорили двамата и са се разбрали. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за моят живот сезон 1 епизод 27 на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Вейсел казва, че ще е трудно да отвлече Елиф. Актьорите в ново предизвикателство Рекламен блок. Сонер крещи на Ел, че се е обадила на Ках.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Незабавно се отправя към имението и съобщава на Кахраман. После като се събудила видяла Максут. Ках каза, че поверява конака и всичко тук на брат си- Якуб. Щяла да покаже на Якуб какво прави сестра му.

Няма място за сравнение-особено както ние в случая сме го гледали и тръпнали за новата серия-особено първи сезон. Денят, в който е написана съдбата ми -български субтитри 47 серия http: Дж покани Мюжгян отново, че са работили със Сонер и после изчезнала. Денят, че са работили със Сонер и после изчезнала, но Ках пита за Ел и Къй каза.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Митрьо 14.02.2018 в 10:45 Ответить

Докато Дефне се старае да подкопае усилията на Елиф, съдбата продължава да си играе с нея. Става дума и за първата им среща.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт