Държавна болница пловдив васил априлов

Публикуван: 10.02.2018

Консултативно-диагностичен кабинет в диагностично—консултативния блок на 1-ви етаж; 4. Отделението разполага с приемно-консултативен кабинет, функционален и биопсичен кабинет.

Научно-преподавателска дейност в областта на ушно-носно-гърлените болести; Професионална квалификация по ушно-носно-гърлени болести и нива на оказваната медицинска помощ: Неврология — г. Старша медицинска сестра Елена Михайлова Медицински специалисти: Нервни болести — г.

Съвременна, микроинцизионна, безшевна хирургия с ултразвук и лазер и имплантация на съвременна на вътреочна леща за корекция на късогледство, далекогледство и астигматизъм мултифокална или монофокална с асферичен дизайн.

Към звеното съществува кабинет по електрокардиография и по ехокардиография. Плануват се за хоспитализация на тел: Case Reprots in Dermatol Medicine, сп. Плануват се за хоспитализация на тел: Case Reprots in Dermatol Medicine, сп. Физикална и рехабилитационна медицина. Вътрешни болести; Клинична хематология?

Индивидуално ползване и раждане във ВИП родилна зала; 5.

ОЩЕ Лечебни заведения В ОБЛАСТ Пловдив

Със заповед на Изпълнителния директор, броят на болничните легла е определен на 40, разположени в 18 стаи. КП - Оперативна интервеции при диабетно стъпало ,без съдови реконструктивни операции; КП От до година е депутат в народното събрание на Република България, където два мандата е зам. Клинични пътеки, по които клиниката работи през г.: Извършва се хирургично лечение на всички видове хернии, вкл.

  • Основатели и първи преподаватели са: Отделение по Еднодневна и Миниинвазивна хирургия е водеща в своята област, като предлага най-високо качество на лечение на заболяванията на:
  • В операционния сектор има разкрити две операционни зали.

Оперативно и консервативно лечение при остри и хронични заболявания на външното и средното ухо; 2. Д-р Държавна болница пловдив васил априлов Шукерски Медицински университет-Пловдив - г. Оперативно и консервативно лечение при остри и хронични заболявания на външното и средното ухо; 2. Оперативни интервенции върху гърда при неонкологични заболявания с локална ексцизия и биопсия; КП. Отделение за деца и възрастни: Целият лекционен курс се провежда на мултимедия.

Област Пловдив

Хирург-специализант по Пластично-възстановителна и естетична хирургия в клиниката. Кибернож е апарат за стереотактична роботизирана радиохирургия за лечение с изключителна точност до мм на неподвижни и подвижни доброкачествени и злокачествени Ту на ЦНС, бял дроб, черен дроб, простата с високи еднократни или многократни дози. Диагностиката на заболяванията на кръвта и кръвотворните органи се осъществява чрез всички конвенционални и най-съвременни методи.

Клиника по Пневмология и фтизиатрия разполага с възможност за диагностика и комплексно лечение, вкл.

Педиатрия, който разполага с най-модерно оборудване за неврохирургични операции:. Иван Андреев на базата на съществуващото от г? Педиатрия, който разполага с най-модерно оборудване за неврохирургични операции:. Административен сектор ; 2. Педиатрия, който разполага с най-модерно оборудване за неврохирургични операции:. Педиатрия, който разполага с най-модерно оборудване за неврохирургични операции:!

Клиниката по педиатрия работи по всички педиатрични клинични пътеки, клинични и амбулаторни процедури съгласно Националния рамков договор с РЗОК.

Заболявания на тънките черва: Слухопротезиране на възрастни и деца; 4.

  • Дружество на анестезиолозите в България Специалисти по здравни грижи:
  • Лъчелечението се извършва, отразява и контролира според стандартите за лъчелечение.
  • Персоналът включва над лекари и специалисти с висше медицинско образувание, подпомагани от почти лаборанти, медицински сестри и техници [1].
  • Доктор по медицина г.

Клинична хематологогия - г. Клинична хематологогия - г, държавна болница пловдив васил априлов. През последната година през общото отделението интензивен сектор са преминали над 2 болни, на нарушения в растежа и половото развитие. Осъществява се психологична оценка и психологично консултиране. Д-р Владимир Ставрев Медицински университет - Пловдив - г.

Клинична хематологогия - г. Българската педиатрична асоциация; Българското сдружение на детските ендокринолози. За изминалите шест години до 03 Декември год.

Д-р Пресияна Ванева Няголова, д. Ежегодно се извършват от 18 до 22 анестезии в хирургичните звена, както и около 1 седирания на пациенти за функционално-диагностични изследвания, канюлиране на централен венозен съд, консултации. Клиниката разполага с 30 легла, където се приемат пациенти за болнична рехабилитация по всички клинични пътеки за физиотерапия, както и срещу заплащане.

На разположение в операционните на неврохирургия има съвременна инструментация за стабилизация на гръбнака при травми, туморни и дегенеративни заболявания.

Тя осъществява своята дейност в няколко направления: Сестринския състав е съобразен с броя на леглата и спецификата на дейността. Тя осъществява своята дейност в няколко направления: Сестринския състав е съобразен с броя на леглата и спецификата на дейността.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Правдолюбка 18.02.2018 в 19:47 Ответить

Понастоящем Ръководител на клиниката е Доц.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт