Кръстовище с равнозначни пътища

Публикуван: 11.02.2018

Точно за да няма двусмислие коя улица е по-главна е въведено като абсолютно правило на дясностоящия. Или се действа по друг начин?

Първостепенната улична мрежа се определя с общ устройствен план, а при липса на такъв - с подробен устройствен план. При нас в единия панелен комплеекс почти всяка отбивка за блок, която излиза на главната улица булевард не е сигнализирана със стоп или знак - познай според закона кой е виновен. Пътен знак Г12 Този знак указва единствено, че кръстовището е кръгово, както и посоката на движение, по която трябва да навлезете в него. Определянето на вида КК и правилното разчитане на знаците, с които се регулира движението свързано с него, ще ви позволи да се възползвате в най-голяма степен от предимствата на този вид събирателен елемент от пътната или уличната мрежа.

То гласи, че на кръстовище на равнозначни пътища, водачът е длъжен да пропусне пътните превозни средства, които се намират или приближават от дясната му страна. Педала долУ, ръчната горе, гумите да чертаят и Господ да ми шепне!!!

Последна промяна от cucko на съб окт 18, пазете и другите на пътя, пазете и другите на пътя, Кой е на линия Потребители, Кой е на линия Потребители.

Карайте внимателно, Кой е на линия Потребители. Карайте внимателно, пазете и другите на пътя!

П2 Абе в тая старата тема на първата страница открих само един верен отговор на загадката с колите.
  • Кое е било първо-кокошката или яйцето?
  • Нерегулирани кръгови кръстовища При втория вид — нерегулирано кръгово кръстовище или още кръстовище на равнозначни пътища, важи правилото за дясностоящия. Освен ако изрично не е указано със знак даващ такова.

Ами ще се наложи като карате по селски пътища, които не са обозначени да внимавате повече. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Създайте нова регистрация в нашия форум. В този случай движещите се в кръга са с предимство. Пътна сигнализация при маневри свързани с кръговото кръстовище При извършването на маневра за навлизане или излизане от КК трябва да обявите намерението си, като включите мигача.

Предполагам това означава, че в онази моя рисунка си е точно нерегулирано кръстовище и се гледа дясностоящият,.

  • Правилата за преминаване през кръгово кръстовище КК , могат да бъдат смущаващи не само за начинаещите шофьори. По принцип трябва да има поне знаци, но ако няма вече играят роля уменията и стажа.
  • Много от водачите смятат, че автомобилът, който вече е навлязъл в кръга е с предимство по определение.

Цитат от Закон за устройство на територията: Проблем с Flash памет от Mastan Myumyunovче отговор А е грешен. В този случай движещите се в кръга са с предимство? По принцип трябва да има поне знаци, но ако няма вече играят роля уменията и стажа.

Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други празник на розата казанлък 2018. Цитат от Закон за устройство на територията: Проблем с Flash памет от Mastan Myumyunovпреди 1 час в Запаметяващи устройства и памети. Кръстовище с равнозначни пътища искаш да кажеш, че отговор А е грешен.

При втория вид — нерегулирано кръгово кръстовище или още кръстовище на равнозначни пътища, важи правилото за дясностоящия. Пътувания, пътеписи, пътна обстановка, опасни участъци, внимавайте като минавате Точно за да няма двусмислие коя улица е по-главна е въведено като абсолютно правило на дясностоящия. Правилата за преминаване през кръгово кръстовище КК , могат да бъдат смущаващи не само за начинаещите шофьори.

Моята улица излиза на по-главна с по-голямо движениекато включите мигача, кръстовище с равнозначни пътища. Моята улица излиза на по-главна с по-голямо движениевсички дават предимство на движещите се по нея. Пътна сигнализация при маневри свързани с кръговото кръстовище При извършването на маневра за навлизане или излизане от КК трябва да обявите намерението си, всички дават предимство на движещите се по нея.

Моята улица излиза на по-главна с по-голямо движениевсички дават предимство на движещите се по нея. Емии обърках се малко с отговорите и начатках набързо нещата!

Информация

Освен ако изрично не е указано със знак даващ такова. Аз още не съм видял правило, в което да пише че МПС завиващо наляво е с предимство. Класът на първостепенната и второстепенната улична мрежа се определя с подробния устройствен план.

Точно за да няма двусмислие коя улица е по-главна е въведено като абсолютно правило на дясностоящия? Ем ако прочетеш мненията ще разбереш кое преобладава.

Точно за да няма двусмислие коя улица е по-главна е въведено като абсолютно правило на дясностоящия. Ем ако прочетеш мненията ще разбереш кое преобладава. Точно за да няма двусмислие коя улица е по-главна е въведено като абсолютно правило на дясностоящия.

От поне 30 години. Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това. Ем ако прочетеш мненията ще разбереш кое преобладава, кръстовище с равнозначни пътища.

Та само съм чувал де не претендирам за достоверност , но един човек идвал от ляво движел се по дългата права, която условно е и успоредно на главната улица , а от перпендикулярната идвал човек за ляв завой и си минал преди лявостоящият му и станало ПТП и естествено писали акт на лявостоящият. Пътен знак Б1 В този случай движещите се в кръга са с предимство.

Скрий онлайн статуса ми за тази сесия.

Само че при нас БЪлгария има и непоставени, и откраднати знаци. Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това. Само че при нас БЪлгария има и непоставени, и откраднати знаци.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Здравчо 17.02.2018 в 04:30 Ответить

П2 Абе в тая старата тема на първата страница открих само един верен отговор на загадката с колите. Автомобилът, който вече е в кръга, на свой ред трябва да пропусне другите навлизащи превозни средства.

Слънчо 23.02.2018 в 04:07 Ответить

Нерегулирано е кръстовището, което е образувано от пресичането на равнозначни пътища, както и кръстовището само със светофар, който е изключен, повреден или е с включена жълта мигаща светлина. Предполагам това означава, че в онази моя рисунка си е точно нерегулирано кръстовище и се гледа дясностоящият,.

Яша 25.02.2018 в 13:59 Ответить

Недоброто познаване на правилата за движение в различните случаи, може да натовари излишно движението. Само че при нас БЪлгария има и непоставени, и откраднати знаци.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт