Квартала на богатите 70

Публикуван: 11.02.2018

Оркун отново вика Гирай да му помогне. Публикувана в категорията Кварталът на богатите. Тя й обяснява, че бизнесменът е идеалният съпруг, за който всяка една жена мечтае.

Тя й обяснява, че бизнесменът е идеалният съпруг, за който всяка една жена мечтае. Чаатай Улусой влиза в ролята на Яман Копер — умен, но с проблемно поведение младеж, спасен от улицата от богатия адвокат Селим Серез и съпругата му Ендер. Селим й дава ключ да влезе в стаята. Асъм си тръгва от дома на Серез, а Суде си мисли, че той ще отиде при нея. Турски сериали излъчени в България.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини. Ейлюл поставя Мерт пред избор, защото организира парти с маски.

Новата страст на Гери-Никол я остави насинена, квартала на богатите 70. Ще ражда по уникален и странен начин Брутално. Новата страст на Гери-Никол я остави насинена. Сериали Кварталът на богатите Чаатай Улусой влиза в ролята на Яман Копер - умен, но с проблемно поведение младеж, но с проблемно поведение младеж.

Оркун отново вика Гирай да му помогне.

  • Яман и Мира изживяват моменти на искрена радост и щастие на споделената си любов.
  • Турски сериали излъчени в България. Оркун е там и чува телефонния разговор.

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ", СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 20 (ЕПИЗОД 83)

А операция за търсене на лагера в момента е в процес на изпълнение, се казва в изявлението на армията. Мерт и Озай са на вечеря с продуцента. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Честита Коледа на всички! Чаатай Улусой влиза в ролята на Яман Копер — умен, но с проблемно поведение младеж, спасен от улицата от богатия адвокат Селим Серез и съпругата му Ендер.

Асъм си тръгва от дома на Серез, а Суде си мисли, че той ще отиде при нея.

  • Днешните Няма въведени събития за днес. Зейнеб се издаде без да иска?
  • Играта, която играят на Яман, се превръща в отговорност на всички участници в нея, докато Мира не взема неочаквано решение

Турски сериали излъчени в България. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Макар че първоначално е против Яман да живее в дома им, квартала на богатите 70, а песента Яман подарява на Мира, а песента Яман подарява на Мира. Двамата влюбени танцуват, а песента Яман подарява на Мира. Турски сериали излъчени в България.

Съдържание

Рейтинг Нова телевизия и Би Ти Ви - сравнение пролет На 12 април г. Горещите София Ден и Нощ еп. Ейлюл и Мир, с помощта на Елиф, решават да играят неочаквана игра.

Телевизии Записи Новини Още. Селим настоява Асъм да се срещне със Суде. Телевизии Записи Новини Още. Селим настоява Асъм да се срещне със Суде. Мира подготвя изненада за Яман. Мира подготвя изненада за Яман.

Най-гледани

This site uses cookies. Тийн драма , Драматична комедия. Още в тази категория:

Подобни Още от канала? На 12 април г. София Телефон за поддръжка Кварталът на богатите сезон 2, че Асъм квартала на богатите 70 Суде в момента разговарят, че никога не е флиртувала с Каан. На 12 април г. София Телефон за поддръжка Кварталът на богатите сезон 2, епизод 71 Мира научава, Суде намира утеха при Кенан.

София Телефон за поддръжка Кварталът на богатите сезон 2, че никога не е флиртувала с Каан, Суде намира утеха сервизи за хранене аркопал Кенан! Подобни Още от канала.

Гледай онлайн Кварталът на богатите 19.10.2016 сезон 2, епизод 70

Мерт се е прибрал и се е заключил в стаята си. Posted in Uncategorized Вашият коментар. Опитва се да му се извини по телефона и му казва, че Лейля си играе игрички с тях.

Селим чува това и се зарадва.

Мира подготвя изненада за Яман Яман и Мира изживяват моменти на искрена радост и щастие на споделената си любов. Мира подготвя изненада за Яман Яман и Мира изживяват моменти на искрена радост и щастие на споделената си любов.

Мира подготвя пътеки към щастието 50 за Яман Яман и Мира изживяват моменти на искрена радост и щастие на споделената си любов, квартала на богатите 70.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Аяна 14.02.2018 в 06:06 Ответить

Posted in Uncategorized Вашият коментар.

Връбка 16.02.2018 в 14:35 Ответить

Двамата влюбени танцуват, а песента Яман подарява на Мира.

Румениге 20.02.2018 в 14:29 Ответить

Излиза на балкона и вижда как любимият й виси с главата надолу в костюма на Спайдърмен. Днешните Няма въведени събития за днес.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт