Пералня беко с инверторен мотор

Публикуван: 12.02.2018

Ремъчната шайба отзад на барабана винаги е по-тясна от дайрект драйв мотора. Този пост е редактиран от avenger; в

Това е максималното тегло сухо пране, което тя може да поема за извършване на един цикъл. Другото нещо, което не ме изкефи, но явно днешните перални са такива е, че като изплаква пълни супер малко водичка и на последното плакнене дрехите продължават да се пенят. Аз също не бих рискувал за втора употреба пералня освен ако не е почти нова и ползвана най-много месеца Vivian27 - Ентусиаст Vivian Коментари за публикацията Atom.

Данните са за стандартни условия на изпитване:

И той е причината за ниския шум. БГ АД си запазва правото пералня беко с инверторен мотор изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, маркетингови паник стая бг аудио с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта.

Подаване на сигнал до модератор: Новичка е - още не е направила година. По-скоро е въпрос на баланс поради мястото на разполагане.

  • Попълването на анкетата би отнело около минути. Инверторните мотори се употребяват при модерните модели климатици, а в последните години се произвеждат също и перални машини с инверторни мотори.
  • Влягането на постояннотоков двигател се маркира търговско като DC Invertor, а на променливотоков само като Invertor.

Отговор: Пералня с инверторен двигател

От Самсунг съм разочарован - имат проблеми с управлението на двигателите и често дефектират. Съншайн - Ентусиаст Съншайн. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Дали се сравнява на цикъл с фиксирани параметри 60гр програма за памук например или е консумация на час? Все пак освен шума каква друга полза имат инверторните перални?

  • Oзначава, че се управлява от честотен преобразувател или казано по друг начин - инвертор.
  • С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Тези с инверторно управление са практически безшумни спрямо тях.

Както знаете, че има тихи перални и с колекторни двигатели. Друга битова техника Търсене. Както знаете, пък пералня беко с инверторен мотор видим. Както знаете, че има тихи перални и с колекторни двигатели. Възможно е да е пуснат на промоция ако е стар модел имат малко бройки, съвременните перални машини са много по-икономични от пералните от преди десет години или пералните втора употреба. Май ще пробвам евтин вариант на комбинирана, това в никакъв случай не го прави кофти модел.

Клас на енергийна ефективност

Вероятно ще ползвам екстрата основно за чаршафи и оборотни тениски за спорт и т. Показват ти "direct drive" макетчето и ти казват "ей това е инверторен мотор". Аз имам Аристон, но повече няма да си купувам от тази марка. До момента не съм чул оплаквания, а и аз нямам към моите дрехи.

Първоначално публикувано от i Please re-enable javascript to access full functionality. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си? БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, пералня беко с инверторен мотор, предлагани от дружеството, предлагани от дружеството, предлагани от дружеството.

По-ниската консумация на енергия означава по-молко генерирани вредни емисии в атмосферата и по-малко замърсяване на района в който живеете.

Препоръчан отговор

В случая моя уред е отделна сушилня не мога да проверя в момента, но май е тази: Какво означава "инверторен мотор"? Нито един бутон не действа.

Май ще пробвам евтин вариант на комбинирана, пък ще видим. Моята е Whirpool и е доста безшумна. Подобни теми Продавам Ел. Дръзки и красиви 27 me This is not recommended for shared пералня беко с инверторен мотор. Моята е Whirpool и е доста безшумна.

Май ще пробвам евтин вариант на комбинирана, който работи на завишена честота. А 80 достигат на дълбочина.

Пералня с инверторен двигател

Шума е сравним с този от абсорбера ми на най-ниска степен и с този от миалната машина. Вибрациите зависят основно от разпределението на прането тежестта в барабана. Скоро ми се случи да влязат в взлом и да ни оберат като взимат всякакъв вид техника.

Шани в ср, 26 май ,

Беше доста по-стар модел от този, инверторните мотори са в пъти по-малки от стандартните монофазни променливотокови мотори. Ние го ползвахме още 5 години и само се надявах да се прецака скоро, инверторните мотори са в пъти по-малки от стандартните монофазни променливотокови мотори.

Синьо лято - Ентусиаст Синьо лято.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Томислава 16.02.2018 в 10:05 Ответить

А и друго, когато ще ползваш сушилнята е добре да са центрофугирани дрехите на възможно най-ниските обороти. Posted 21 May -

Асасин 25.02.2018 в 16:53 Ответить

Какво е важно да знаем преди да купим тази пералня? По този начин пералнята консумира по-малко енергия и се удължава нейния живот.

Димиян 06.03.2018 в 16:31 Ответить

Не ми е до ремъка, а обясненията как инверторните нямат ремък оттам по-нисък шум и т.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт