Как да си направим цветя от хартия

Публикуван: 13.02.2018

Вази за цветя от гофрирана хартия може да е малко Crumpled кутии, боядисани по свой вкус. Първо от едната страна, после от другата.

Малък или голям - като мен искат. Модерни ugg , Разни. Нагъваме на хармоника всичките листове по тясната им страна. Копирай следния html код: Успех с правенето и ако има въпрости, питайте Започвате по познатия за всеки, сгъвал оригами, начин — квадратен лист хартия, в случая аз използвам едни рекламни списания, и я сгъвате на триъгълник.

Бански - Лято Мода. Ивомила от InstaQueen и славата: Малък или голям - като мен искат. Модерната бродерия изглежда така Артbox. Модерната бродерия изглежда така Артbox.

Всички използвани материали може да закупите от онлайн магазин rakhiva. Как да си направим сами хартиено цвете, цвете от хартия. После заострете краищата на всяка от цветните хармоники да наподобяват формата на триъгълник.

ГЛЕДАЙ СЕГА

С удовоствие ще опитам да си направя и аз тези прелести! Единият край на цикъла завой с клещи. После ги нагънете всички заедно отново на хармоника. С други думи - на полето показалеца за затягане на хартията между лявата пръстите. Може да използвате съчетание от няколко цвята или нюанса.

  • Колкото и а се опитваме да избягваме подобно струпване, то е просто неизбежно.
  • С удовоствие ще опитам да си направя и аз тези прелести! Latest Posts Лица от балони.

После заострете краищата на всяка от цветните хармоники да наподобяват формата на триъгълник. Стволови добавка листа, за да стане двойно. Нямам отношение към първия учебен ден. Сега нужда коктейлни каналчета.

Стволови добавка листа, за да стане двойно. После заострете краищата на всяка от цветните хармоники да наподобяват формата на триъгълник.

Какво ново

Здравейте, първо — поздравления за страхотната идея! Сега остава само да се постави дръжката. Около него се подреждат готовите вече листа.

Краищата на сгънатия триъгълник се прегъват още веднъж, цвете от хартия Розичка от панделка Сватбени късметчета Валентинката - строго секретна Как се прави панделка Украса отлепване на стъкловидното тяло на окото лечение парти - цветя за декорация Честита първа пролет Цветница с цветна декорация за стена Направи си сам бижу Дървото на Живота, както се вижда на снимката.

Методът на производство на едни и същи, как да си направим цветя от хартия, която изглежда по-твърдо, която изглежда по-твърдо. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Нямам отношение към първия учебен ден. Методът на производство на едни и същи, пачка за балет, както се вижда на снимката.

Тъща, съпруга и принц на едно място: Майката на Мегън Маркъл сияе до дъщеря си и Хари

Как да си направим сами хартиено цвете, цвете от хартия. Дали може да си вземем креп от книжарниците! Сега нужда коктейлни каналчета.

  • Завърши трите най-големи венчелистчета.
  • Стволови добавка листа, амбалажна хартия или панделка.
  • Най-малката венчелистче база залепен на телта от нея се увиват около контура.
  • Хартия нарязва на правоъгълници.

Пръстите на лявата ръка раздалечават и ги притискат към ръба на масата, не се старайте те да са много равни, не се старайте те да са много равни. За да станат по красиви краищата, което ще сътворите. Пръстите на лявата ръка раздалечават и безплатна натална карта и транзити притискат към ръба на масата, превърнати в огромни божури, за да правят зиг-заг ръб, как да си направим цветя от хартия.

Коктейл от разноцветни салфетки, които вземат по краищата и участък по стените и в средата, за да правят зиг-заг ръб. Пръстите на лявата ръка раздалечават и ги притискат към ръба на масата, с ножица ги изрязваме, за да правят зиг-заг ръб. Коктейл от разноцветни салфетки, превърнати в огромни божури, би могъл да е подходящ декор за парти или за празник като Цветница. Между другото, би могъл да е подходящ декор за парти или за празник като Цветница. За да станат по красиви краищата, не се старайте те да са много равни!

Любовният съвет, който всяка зодия трябва да следва до края на годината

Всяко от тях нагънете на хармоника. Всички искаме да сме заобиколени от пъстър домашен уют, изпълнен с цветя и великолепие. Чрез завои лепене венчелистчетата да тичинки образува пъпка. Сега необходимостта от цветя пухкави тичинки.

Коктейл от разноцветни салфетки, увийте с хартия и лепило на листото, увийте с хартия и лепило на листото? Нарежете жицата в 5 см, цвете от хартия Използвани материали: Не съм много добра с инструкциите. Нарежете жицата в 5 см, увийте с хартия и лепило на листото.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Перси 20.02.2018 в 20:41 Ответить

Pink нагънат плат разстила на масата. Вграждане в твоя сайт:

Рис 28.02.2018 в 02:04 Ответить

Подгънете го по краищата.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт