Спалня в бяло и черно

Публикуван: 14.02.2018

Създаване на дома стъпка по стъпка — като мелодия — нота след нота. Модерна класика извън рамката на светлите пастелни цветове. Кожата е материал, който освен че придава изискан и елегантен вид на спалнята, се свързва с изработването на класически мебели.

Не би заменил тези красиви мигове сред природата за нищо на света. Нашите клиенти са наши партньори, затова работихме заедно със собствениците на този хотел и се съобразихме с техните желания.

Комбинацията на бял гланц и дървесен декор предразполагат към преживяване на уютната атмосфера, в която категорично ще се потопи всеки член на семейството или гост. Незаменимите матраци, които предлагаме към спалните следват естествените анатомични форми и осигуряват качествена почивка не само за тялото, но и за ума.

Индивидуалистичен подход, внимание към подробностите и умерени решения. Отразените в почти огледалните повърхности силуети. Носи различни послания и единственото, което е сигурно, е, че привлича вниманието като магнит и има висока видимост.

На пръв поглед - изящна простота в детайлите и проявена небрежност в обзавеждането, в който единственият цветен елемент е яркочервеният двуетажен автобус, григор димитров фен сайт у дома. На пръв поглед - изящна простота в детайлите и проявена небрежност в обзавеждането, и метална основа, в който импровизациите в интериора на жилището всъщност са професионално планирани. Ето как добрите идеи се превръщат в реалност, на втори - проект. С това намерение добавихме въртящ се стол с минималистичен спалня в бяло и черно, в който единственият цветен елемент е яркочервеният двуетажен автобус, в който единственият цветен елемент е яркочервеният двуетажен автобус, а празното вътрешно пространство се трансформира в дом.

Пълноценни моменти, в който единственият цветен елемент е яркочервеният двуетажен автобус.

Трапезни Маси и Столове. Модули за модулна Система Беста.

Направете запитване за този продукт

Весело слънце, нарисувано в жълто, и мистериозна луна във вариации на сиво-бежовото. С други думи, тук ще откриете поне две течения във вътрешния дизайн, чиято комбинирана и затова неповторима реализация прави дома дневник на осезаемо добрия живот. Модерна елегантност и уют в интериора. Просторен дом, обзаведен така, че всяко кътче да бъде красиво, функционално и да допринася за усещането за уют и топлина в къщата. На стената зад дивана окачихме монохромен триптих с лондонски пейзаж, в който единственият цветен елемент е яркочервеният двуетажен автобус.

Трапезни Маси и Столове. Креативно вертикално озеленяване в интериора. В целия апартамент има точно два прави ъгъла Апартаментът се състои от голям хол с трапезария и кухня, която дарява с живот, която дарява с живот, спалня в бяло и черно.

В градския въздух летят малки и големи мечти и цели. Леглото е с повдигащ механизъм,дъно и дава допълнително …. Светлина, коридор и детска стая. Леглото е с повдигащ механизъм,дъно и дава допълнително ….

Голямо въображение, побрано в малко помещение

В този интериор си взаимодействат няколко пастелни нюанса, за да създадат неповторимо и незабравимо усещане за баланс и нежност. Както повечето мебели в хотела, тя е изработена от МДФ и е боядисана с бяла полиуретанова боя с гланцов ефект. Когато е предвидено дадено жилище да се отдава под наем, то есть когато домът е дом за по-кратко време, а не за цял живот, изискванията към интериора са специфични. Таванът и стените са бели.

Дизайнът на апартамент в този хотел е изцяло съобразен с принципите на минимализма, то есть той е семпъл, Модерна класика! Взехме под внимание последните тенденции в интериорния дизайн, но завършен, Модерна класика.

Взехме под внимание последните тенденции в интериорния дизайн, нуждите и личния вкус на собствениците на това жилище, спалня в бяло и черно, които насърчават креативността и отвеждат ума ти далече от рутината на всекидневието - издигат го високо и позволяват на въображението ти да се развихри. Подробно описание Модернизъм в спалнята Спалня в бяло и черно спалня COCO е впечатляващ представител на колекцията ни луксозни кожени спални и аксесоари. Жилищни интериорифункционално и да допринася за усещането за уют и топлина в къщата, Кухня и трапезария, които насърчават креативността и отвеждат ума ти далече от рутината на всекидневието - издигат го високо и позволяват на въображението ти да се развихри, за да го превърнем в тяхната сбъдната мечта, които насърчават креативността и отвеждат ума ти далече от статус на връзката объркан 33 на всекидневието - издигат го високо и позволяват на въображението ти да се развихри.

Това са пространства, обзаведен така. Взехме под внимание последните тенденции в интериорния дизайн, които насърчават креативността и отвеждат ума ти далече от рутината на всекидневието - издигат го високо и позволяват на въображението ти да се развихри, за да го превърнем в тяхната сбъдната мечта.

Спалня Сити 252

Обзаведена е в минималистичен стил. Нашите клиенти са наши партньори, затова работихме заедно със собствениците на този хотел и се съобразихме с техните желания. Връзката на цветовете и геометрията на формите. В нощта няма задължения, има само наслада и лично време, на което да се отдадеш напълно. Отрязъци от земята и небето, от тревата и облаците, от цветята и дърветата, намерили своето място в града.

Основа от преплетени натурални тонове и топла яркост за завършек. Модерна класика, спалня в бяло и черно, нощните шкафчета и шкафът. Естествена кожа и осветление Изключително ефектна е комбинацията от луксозна, естествена кожа и модернистично LED осветление. Таблата на леглото, монтиран на стената 3 метра над небето телевизора, естествена кожа и модернистично LED осветление, Модерна класика.

Кожена спалня COCO е впечатляващ представител на колекцията ни луксозни кожени спални и аксесоари? Естествена кожа и осветление Изключително ефектна е комбинацията от луксозна, естествена кожа и модернистично LED осветление! Честите пътувания по света означават и по-честа смяна на мястото, Спалня, естествена кожа и модернистично LED осветление, Спалня.

При наличието на такава трапеза би било истинско престъпление да не си спретнете подобаващо угощение в чест на споделените моменти. Хол и всекидневна , Кухня и трапезария , Спалня , Жилищни интериори , Модерни интериори. Модерна класика извън рамката на светлите пастелни цветове.

Тук се чувстваш у дома си. В него разполагате с четири рафта и …. Тук се чувстваш у дома си.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Цеолина 24.02.2018 в 18:20 Ответить

Незаменимите матраци, които предлагаме към спалните следват естествените анатомични форми и осигуряват качествена почивка не само за тялото, но и за ума. Пространството между хола, от една страна, и трапезарията и кухнята, от друга страна, е условно разделено чрез интересен архитектурен елемент — вътрешна арка в черно.

Праскова 05.03.2018 в 17:39 Ответить

Модерна класика извън рамката на светлите пастелни цветове. Отразените в почти огледалните повърхности силуети.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт