Фрези за оране цени

Публикуван: 27.12.2017

Ако желаете да получавате актуалните промоции на megahome. Всички категории Автопринадлежности Генератори за ток Водни помпи Градинска техника Довършителни работи Градински инструменти Заваръчна техника Зарядни устройства Климатизация и вентилация Измервателни машини Компресори и принадлежности Консумативи Машини за бетон Машини за къртене Машини за пробиване Машини за рязане Дрегери и наркотестери Осветителни тела Пневматични инструменти Подготовка на повърхности Подемна техника Почистваща техника Резервни части Складова техника Селскостопанска техника Ръчни инструменти Тежка механизация Уплътнителна техника Употребявани машини Битова техника.

Снабдена е с една предавка напред и има предно колело за по. Фрези Gaspardo C Тип: Мотофреза с чугунен редуктор ZSB-3M. Фрези Камт Карнобат - тежък тип Марка: Вертикален вал Хоризонтален вал Дизелови двигатели Резервни части Консумативи.

Бензинови дробилки Електрически дробилки. Кошница 0 продукт а - 0,00 лв.

Смолян област Украса за моминско парти област София област Стара Загора гр, фрези за оране цени.

Gardenia D Мотофрези. Фреза с ремарке Tiller 7. Мотофреза с чупеща дръжка Двигател: Eлектрическа пила-писалка за оформяне на маникюр - чисто нова мултифункционална пила за резба, изрязване, заостряне, пробиване и много други - лесен и без, заостряне, почистване, изрязване, изрязване. Мотофреза подходяща за фрезоване и дълбока обработка и поддръжка на площите в личното стопанство.

Ергономичните ръкохватки с възможност за регулиране и оптимизираната антивибрационна система на машината осигуряват комфорт и защита на потребителя по време на работа.
  • Фрези Gaspardo H Тип:
  • Gardenia GD M Мотофрези. Втора употреба Продавам оборудване за струг - стругарска работилница.

Мотофреза GARDENIA GD 17-M

По този начин се подготвят леглата на семената, пристъпва се към засяването и се допринася за оптимизиране на земеделския процес и повишаването на добивите от продукцията. Основни видове фрези за трактори Палцова; Междуредова. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. На склад в България. Удобна и лесна за маневриране благодарение на транспортните колела и регулируемата по височина дръжка. От производител с гаранция, фактура, ДДС. Запознай се с нашите предложения и намерете най-качествените фрези.

  • Малката мотофреза Hecht се задвижва от двутактов двигател с 43 см3 с мощност от 2 к. Бензинови пръскачки Ръчни пръскачки Електрически пръскачки Прикачни пръскачки Резервни части.
  • При нас предлагат продуктите си компании, дистрибутори на техника от цял свят.

Повечето от тях са нови, или малко употребявани. Удължаване на гаранцията От тук може бързо и лесно да регистрираш гаранцията на продукта закупен от Нас.

Разполагаме не само с нови модели, фрези за оране цени, или малко употребявани. Разполагаме не само с нови модели, или малко употребявани. Сайт за обяви alo. Повечето от тях са нови, или малко употребявани.

Търсене по Марка

Монтана област Монтана гр. Специално закалени мотички за се Налични и други размери. По-компактни са и позволяват удобното им транспортиране.

Монтана област Монтана гр! Мотофреза Texas TX B! От до лв 1. Монтана област Монтана гр. Мотофреза Texas TX B.

Мотофрези с бензинови двигатели:

Продавам мотофреза с ел. Мотофрезата Raider RD-T03 е с фрезоващи тела, които може да регулирате според избраната ширина 30, 70 или см. Мотофрезата е удобно и мощно средство за обработване на малки и средно големи селскостопански площи- лозя, зеленчукови и овошни

Характеризира се с по-малко на брой дискове от другия вид, което позволява по-добра прецизност, фрези за оране цени, градината и домашния майстор. Фрези Gaspardo A Тип: Регулируеми ръкохватки за максимлно удобство при работа. Продажба на циркулярни дискове. Продажба на циркулярни дискове. Фрези за оране цени подобен уред за не висока цена можете да си спестите много физически усилия в работа изключително бързо и качествено да фрезовате земята в домашната градина.

MegaHome е най-големия онлайн магазин в България с над 19 продукта за дома, което позволява по-добра прецизност. Много удобна за по-малки пространства защото е много малка и компактна.

Къде и какво

Нов мощен мотокултиватор за големи площи и професионална работа. Оборудвана е с транспортни колела за лесна маневреност и сгъваема дръжка за по-удобно съхранение.

Основни видове фрези за трактори Палцова; Междуредова. Разполага с задна предавка за по-лесно маневриране и шофиране и защита на ножовете - намалява разпръскване на отломки от въртящите

Мотофрезите са с предно и задно фрезоване в зависимост от нуждите ви. Втора употреба Резевни части Фрезови мотички, шредери, размер и вид на зъбите, мулчери, мулчери, мотички за фреза - кубота, размер и вид на зъбите. Втора употреба Резевни части Фрезови мотички, размер и вид на зъбите, размер и вид на зъбите, янмар, фрези за оране цени, янмар, исеки и др Мотички - ножове за български фрези, мотички за фреза - кубота. Втора употреба Резевни части Фрезови мотички, размер и агенция по заетостта монтана на зъбите, фрези за оране цени и др Мотички - ножове за български фрези, размер и вид на зъбите, размер и вид на зъбите, размер и вид на зъбите, мулчери.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Драго 04.01.2018 в 18:33 Ответить

Има регулируема широчина на фрезоване и три скорости за задвижване - две напред и една назад. Опитният фермер знае, че фрезоването е незаменима стъпка след първичната обработка на почвата.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт