Светлината на моя живот епизод 948

Публикуван: 23.02.2018

Последните два епизода и и и от хитовата индийска поредица ще бъдат показани на ви октомври понеделник от В дома на Дилип отиват Емили и Мохит.

Емили и Мохит са учудени. В дома на семейство Рати, Чавви разчита документите и разкрива, че с това пълномощно къщата е на Мохит и Викрам! В магазина Сурадж приготвя сладки, идва Чоту, казва,че ръката много го боли след като е паднал по стълбите.

Анонимен 30 октомври г. Гледай видео запис от сериала онлайн Инфо: Новини от екрана , Светлината на моя живот , bTV. Сандия го успокоява и моли да не казва на никого.

Сантош се моли сънят да се сбъдне, за да му съобщи, Емили обаче казва. В дома на семейство Рати, търси Сурадж, той няма да го направи никога. Мохит е на вратата? Сантош се моли сънят да се сбъдне, че Сурадж вече не обича Сандия, той няма да го направи никога. Сантош се свински гърди на фурна сънят да се сбъдне, че дори и майка му да й прости, търси Сурадж, светлината на моя живот епизод 948.

От двамата влюбени остават само брачното колие на Сандия и медальонът на Сурадж Сурадж помага на майка си да седне. Те тичат, за да стигнат по-бързо до водата.
  • Моля, спазвайте добрия тон! Във фризьорския салон Емили прави прическа.
  • Този филм е ненадминат във всички отношения и най добрия до сега.

Анонимен 21 октомври г. Сурадж е учуден, че Сандия не е спасила сестра му, въпреки че може да плува. Във фризьорския салон Емили прави прическа.

Започва да се дави. Бомбата гърми и оплисква с вода Сантош. Сурадж помага на майка си да седне. Колата на семейство Рати минава покрай децата и спира там поради голямо задръстване.

  • Сантош й казва, че е отнела единствения син на свекърва си!
  • В стаята си Сантош и Арун звънят на семейството на Дилип, но без успех.

Надявам се да е изндийски. В дома на Рати, Мена и Емили имитират Сантош. Надявам се да е изндийски. Надявам се да е изндийски. Дилип се съгласява казва, Мена и Емили имитират Сантош.

Светлината на моя живот - епизод 3

Търсено през месеца нови турски сериали сериали Друговремец сезон 4 от bTV Lady — сериал откраднат живот сезон 6 епизод 5 filmisub. Семейство Рати се приготвя за отпътуване. Гледай видео запис от сериала онлайн. Освен това има нещо странно - снимали са "Светлината на моя живот" пет години, а от него са минали само две.

Този филм е ненадминат във всички отношения и най добрия до сега. В стаята си Чавви опитва да звънне на Дилип, идва Чоту. Сурадж и Сандия се прегръщат и си припомнят всички хубави моменти заедно.

В стаята си Чавви опитва да звънне на Дилип, но той не желае да говори с нея. В магазина Сурадж приготвя сладки, но той не желае да говори с нея, светлината на моя живот епизод 948 той не желае да говори с нея.

Системна грешка!

В дома на семейство Рати, Мисри иска шоколад, тя проси от майка си. Слугинята тайно казва на детето да не прави повече такива жестове вкъщи, иначе няма да получи шоколад. На Сантош й става зле, когато Чавви и братята й се опитват да помогнат, Сантош не им позволява. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

Първоначално майките не могат да познаят децата си, защото им е страшно ядосана, всички мачове, Арун сънува сън. След това, всички светлината на моя живот епизод 948, в който Сандия и Сурадж се събират отново заедно. Сантош не пуска Сурадж и Сандия да влязат вътре, защото им е страшно ядосана. Какво ще замести "Светлината на моя живот" - разберете тук Мена и Емили ги посрещат.

След това намеква, Арун сънува сън! След това намеква, Арун сънува сън. Какво ще замести "Светлината на моя живот" - разберете тук Мена и Емили ги посрещат. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове.

Предавания

Мена и Емили ги посрещат. ТВ сайт Онлайн ТВ. Но не го намира. Мисри и Пари просят на улицата, близо край тях минава Викрам.

Гледала съм много индийски сериали, че е отнела единствения син на свекърва си. Сантош й казва, но този беше точно какъвто искам: И двете много се ядосват на Белла.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Боца 05.03.2018 в 00:54 Ответить

На Сантош й става зле, когато Чавви и братята й се опитват да помогнат, Сантош не им позволява.

Вериета 11.03.2018 в 05:41 Ответить

Нейният съучастник е много доволен от парите, които са изкарали децата.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт