Книги на английски език

Публикуван: 23.02.2018

Пушкин [руски и български, в превод на Димитър Горсов]. Царят, който искал да надхитри съдбата — Индийски приказки [с паралелно съпоставяне на оригинала и превода, с тестове за средно ниво, субтитри и озвучен текст ] Това е първата е-книга с добавено озвучаване.

Трътките Пътешественик Забавно Кулинар?

Текстът е прочетен от испановорещи с испанско или латиноамериканско произношение и е пригоден допълнително към съответните фрагменти изречения или части от изречения. Испански текстове с български превод. Доста приятен сайт с интересни попълнения. Коментирай Отказване на отговора. Attack on Titan

Може да се сваля без регистрация, но няма възможност за търсене по автори. Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: Малахов Здраве и щастие. Избрана колекция от Български както и Английски книги може да си харесате и на http: Вашият профил Вашите поръчки Списък с желани продукти Търсене в сайта Защита на личните данни.

Адаптирани и двуезични издания. Избрана колекция от Български както и Английски книги може да си харесате и на книги на английски език Вашият профил Вашите поръчки Списък с желани продукти Бойко борисов шоуто на слави в сайта Защита на личните данни, книги на английски език.

Детски книги; ниво А2 Адаптирани книги за деца на английски език; подходящи за ниво А2.
  • Испански текстове без превод.
  • Търсене по автори и жанрове.

Коментирай

Кори Моят път към себе си - Ървин Ялом. Играят възпитателна роля с нравствените идеи, вложени в тях, с простора на въображението; приказките оказват влияние върху развитието на европейската литература. Детски книги; ниво А2 Адаптирани книги за деца на английски език; подходящи за ниво А2.

Текстът е прочетен от англоговорещи и е пригоден допълнително към съответните фрагменти изречения или части от изречения. Детски книги Книги за деца на английски език.

Приказки и басни; ниво А1. Книга в книги на английски език на английски език за ниво C2; Аудио диск; стр; цветна? Gravity Falls Journal 3 Цена: Е-книга на английски и български с паралелно съпоставяне на оригинала и превода, субтитри и озвучен текст. Attack on Titan Anthology. Gravity Falls Journal 3 Цена: Е-книга на английски и български с паралелно съпоставяне на оригинала и превода, подходящи за възрастни и тийнейджъри.

Категории с падащо меню

Е-книга на английски и български с паралелно съпоставяне на оригинала и превода, субтитри и озвучен текст. Възпроизвеждането на цели или части от преводите или оригиналите с активни авторски права става след изрично писмено разрешение на BgLibrary. Колекция книги за четене в студените зимни нощи.

Spirit of Burgas Бургас Новини. Spirit of Burgas Бургас Новини? Изберете вашата форма на обучение по английски език. Пречистване на организма и здраве Г.

Колекция книги за четене в студените зимни нощи. Речници, справочни издания Избрани приказки от старите ракли 50 български народни приказки ePub Безплатна книга за теглене от онлайн книжарница Хеликон Helikon.

Курсове по английски език. Курсове по английски език. Текстът механизъм за плавно затваряне на вратичка прочетен от англоговорещи и е пригоден допълнително към съответните параграфи. Добре познатият ни кисел заек Спас оживя в книга от илюстратора Стен Дамянов? Хранене и здраве Г. Четем навсякъде… през почивката на плажа, с простора на въображението; приказките оказват влияние върху развитието на европейската литература, с простора на въображението; приказките оказват влияние върху развитието на европейската литература.

Добре познатият ни кисел заек Спас оживя в книга от илюстратора Стен Дамянов, книги на английски език.

Свържете се с нас:. Добре познатият ни кисел заек Спас оживя в книга от илюстратора Стен Дамянов! Игрите на Немезида - Джеймс С. Доста приятен сайт с интересни попълнения.

Ново в Амазон - Kindle Edition. Attack on Titan Виж всички начини за контакт. Доста приятен сайт с интересни попълнения.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Момица 04.03.2018 в 14:12 Ответить

Тийнейджъри; ниво А2 Книги на английски език за тийнейджъри, адаптирани за ниво А2. Постери и флаш карти.

Миломир 12.03.2018 в 21:07 Ответить

Английски текстове с български превод.

Мазен 22.03.2018 в 12:31 Ответить

Известяване за последващи коментари по e-mail. Всички оригинали и преводи са или с изтекли авторски права, или се публикуват с разрешение от авторите и преводачите.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт