Трето основно училище благоевград

Публикуван: 25.02.2018

Класен ръководител на трети "Б" клас. Интерактивният кабинет също предоставя условия за презентиране на учебната дейност по съвременен начин. Всички кабинети на третия и четвъртия етаж имат проектори и лаптопи, с помоща на които уроците се предлагат по максимално интересен начин на учениците.

През всичките години на съществуването си Трето основно училище участва в много състезания и печели заслужени награди. Вчера, лично авторът на стихосбирката подари на децата екземпляр с послание и автограф. Днес училището продължава да пише своята история. През година седмокласничката Надежда Маркова е първата от Благоевградска област, която се класира за национален кръг на олимпиада по география.

На 25 октомври година е проведен първият патронен празник. Учител - начален етап. Д-р Теменужка Любенова, председател на Общински съвет за наркотични вещества;.

Родители и учители Асоциация "Родители " Teacher! Класен ръководител на шести "Б" клас. Допълнително меню Бланки на документи Спортен календар Профил на купувача Профил на купувача-арх Обществен съвет Самостоятелна форма Медиите за нас Контакт с нас Трето основно училище благоевград за сигнали Училищен психолог Електронен дневник Електронни учебници.

Родители и учители Асоциация "Родители " Teacher. Допълнително меню Бланки на документи Спортен календар Профил на купувача Профил на купувача-арх Обществен съвет Самостоятелна форма Медиите за нас Контакт с нас Кутия за сигнали Училищен психолог Електронен дневник Електронни учебници. Традицията за високо педагогическо майсторство се запазва и до днес, трето основно училище благоевград. Допълнително меню Бланки на документи Спортен календар Профил на купувача Профил на купувача-арх Обществен съвет Самостоятелна форма Медиите за нас Контакт с нас Кутия за сигнали Училищен психолог Електронен дневник Електронни учебници.

Основно училище в град Благоевград

През година седмокласничката Надежда Маркова е първата от Благоевградска област, която се класира за национален кръг на олимпиада по география.

Сандански преминават в него. Контакти Връзки Карта на сайта Site in English. Сградата е достроявана още два пъти, а през година от него се ражда Седмо основно училище. Спечелени са 15 златни, 17 сребърни и 32 бронзови медала от републикански състезания и са подобрени 6 рекорда. В началния курс има 8 паралелки, в средния — 7, а общият брой на учениците е Класен ръководител втори ,,В" клас.

Kласен ръководител на първи "А " клас, трето основно училище благоевград. Анкета Какво бихте искали да се случи в община Благоевград.

Да стане по-чисто По-добри пътища Повече детски площадки По-богат културен живот Повече туристи Повече инвестиции на международни компании Резултати Гласувай. Анкета Какво бихте искали да се случи в община Благоевград. Kласен ръководител на първи "А " клас. Боян Богданов Панков, старши учител - класен ръководител втори "Г" клас.

Класен ръководител на първи "А"клас.

Деловодна справка до На тържеството присъстват ръководители на окръга и общината,както и всички ученици,учители и родители. Някои пък завършват и специализират в чужди университети. Литературни творби Приложно изкуство.

През година седмокласничката Надежда Маркова е първата от Благоевградска област, която се класира за национален кръг на олимпиада по география. Дейности по интереси Обучителни затруднения. Класен ръководител шести "В" клас! Класен ръководител шести "В" клас. Деловодна справка до Специални гости на мероприятието бяха директори на детски градини, институции и общественици, трето основно училище благоевград.

През всичките години на съществуването си Трето основно училище участва в много състезания и печели заслужени награди. Първият учебен ден е много специален празник за всеки един от нас, защото е символ на почитта на българина към знанието и образованието.

Традиционните масови туристически походи по маршрути в Рила и Пирин са пример за организационна и здравна култура и спомен за стотици благоевградчани.

Първата учебна година носи и първите победи в състезанията по ски, а шахматистите участват на републикански финали, Уелс - Обединеното кралство Великобритания, трето основно училище благоевград. Първата учебна година носи и първите победи в състезанията по ски, Уелс - Обединеното кралство Великобритания, шахмат и награди за кръжока по физика.

Първата учебна година носи и първите победи в състезанията по ски, Община Доспат с, Община Доспат. През учебната година в училището се обучават ученици, Уелс - Обединеното кралство Великобритания? Умението трето основно училище благоевград преподавателите да мотивират учениците е предпоставка за успехите в ученическите олимпиади и конкурсните изпити.

Змейца, Община Доспат. През учебната година в училището се обучават ученици, и се възхищаваха на техния ентусиазъм. Умението на преподавателите да мотивират учениците е предпоставка за успехите в ученическите олимпиади и конкурсните изпити.

От година тържествата в чест на Талев се провеждат в навечерието на 24 май. Трето основно училище предлага обучение в общообразователни паралелки със задължително избираема подготовка по български език и литература,английски език, математика. Дейности по интереси Обучителни затруднения.

Голям процент от завършващите седмокласници ежегодно постигат високи резултати на конкурсните трето основно училище благоевград и продължават обучението си в елитни средни училища. Голям процент от завършващите седмокласници ежегодно постигат високи резултати на конкурсните изпити и продължават обучението си в елитни средни училища.

Класен ръководител - седми "А" клас.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Драгостина 04.03.2018 в 14:18 Ответить

Мястото на училището в центъра на изграждащия се нов квартал и всеотдайният труд на учителите предопределят бързото му разрастване и на десетата си година то има ученици и 40 учители. Всички кабинети на третия и четвъртия етаж имат проектори и лаптопи, с помоща на които уроците се предлагат по максимално интересен начин на учениците.

Ектор 11.03.2018 в 20:31 Ответить

Спечелени са 15 златни, 17 сребърни и 32 бронзови медала от републикански състезания и са подобрени 6 рекорда. Боян Богданов Панков, старши учител - класен ръководител втори "Г" клас.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт