Хидравлични преси втора ръка

Публикуван: 27.02.2018

И двата са действащи, като единия е без ел. Метчици комплект 8бр M3-M12 Сибртех Цена:

Дължина на линията 6м. Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Крикове и преси - винтов крик, хидравлични криков e , крик за скорости, кран за двигатели, хидравлични преси, хидравлични тръбогибки, хидравлични разпъвачки Принципно устройство на хидравличните машини са два свързани с тръба цилиндъра с различни диаметри.

Прикачна метла Прикачна метла за комбиниран багер. Голям избор и ниски цени Избора на подходящ инструмент за работа е изцяло свързан с нуждите и очакванията на майстора. Автомонтьорски стол с поставка за инструменти.

Хидравличните преси са незаменими помощници в сервиза и гаража, когато трябва да се извършат някои ремонтни дейности по автомобила.

Приложения за хидравлична преса Хидравличните преси се използват в почти всички индустриални предприятия. Отвертки куки за семеринги к-т 4бр Цена: Подходящи са за хидравлични преси втора ръка на ремонтни дейности по автомобили - избиване на лагери, водопроводни инсталации и много други области. Приложения за хидравлична преса Хидравличните преси се използват в почти всички индустриални предприятия.

Konica minolta bizhub pro цена:
  • Една тава ръчно подав
  • Машини за сервиз за гуми Монтаж демонтаж машини Баланс машини Сервиз за гуми на товарни автомобили, трактори Монтаж демонтаж машини за товарни автомобили Мобилни машини за монтаж демонтаж Баланс машини за товарни автомобили Аксесоари за монтаж демонтаж машина Части за монтаж демонтаж машини.

ХИДРАВЛИЧНИ ПРЕСИ, КРИКОВЕ И СТОЙКИ

Хидравличните преси могат да се определят като ковашко-щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, огъване на различен вид тръби и да бъдат класифицирани по различни признаци. Добави още Поръчай Завърши поръчката. Вентилатор за охладителни кули - ел. Машината е в движение. Количката Ви е празна. Автомонтьорски стол с поставка за инструменти Цена:

Магнитно покривало за калници Цена: Хидравличните преси могат да се определят като ковашко-щамповъчни устройства за рязане, но обикновено се използват за по-лека работа като пробиване на дупки и маркиране на надписи, огъване на различен вид тръби и да бъдат класифицирани по хидравлични преси втора ръка признаци. Продава се защото машините в цеха се подменят с нови и старите заемат място. Xerox docucolor цена: ! Магнитно покривало за калници Цена: Хидравличните преси могат да се определят като ковашко-щамповъчни устройства за рязане, щанцоване, но обикновено се използват за по-лека работа като пробиване на дупки и маркиране на надписи.

Xerox docucolor цена:хидравлични преси втора ръка.

C-Frame преси

Използвани машини за Вашия успех. Gaz 53 Камиона е в добро техническо състояние. Всяка пратка от El-mashini.

Бензинов къртач Бензиновия къртач е в добро техническо състояние. Предназначена за пресоване на свръзки до едно максимално напречно сечение на кабела от мм2. Машините за обслужване Finn-Power са лесни и лесни за изграждан. Бензиновия къртач е в добро техническо състояние. Предназначена за пресоване на свръзки до едно максимално напречно сечение на кабела от мм2.

Бензинов къртач Бензиновия къртач е в добро техническо състояние, хидравлични преси втора ръка.

Преси с общо предназначение

Фирма камини евростандарт оод Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Широко приложение за домашният и професионален сервиз заемат стандартните крикове тип "крокодил"с ръчно задвижване. Производители на хидравлични преси Голямо разнообразие от производители се специализират в производството на хидравлични преси.

Крик хидравличен "крокодил" 2 тона нископрофилен TMP. Товароподемност - кг.

  • Година на производство Регион:
  • Големият набор от предлагани преси заедно с голямото разнообразие от металообработващи процедури, които те предлагат, отговарят на изискванията на много промишлености.
  • Продава се работещ тривалов калиброващ шлайф.
  • Масларка за източване на масло 90литра с пневматична помпа -

Всички категории Автопринадлежности Генератори за ток Водни помпи Градинска техника Довършителни работи Градински инструменти Заваръчна техника Зарядни устройства Климатизация и вентилация Измервателни машини Компресори и принадлежности Консумативи Машини за бетон Машини хидравлични преси втора ръка къртене Машини за хидравлични преси втора ръка Машини за рязане Дрегери и наркотестери Осветителни тела Пневматични инструменти Подготовка на повърхности Подемна техника Почистваща техника Резервни части Складова техника Селскостопанска техника Ръчни инструменти Тежка механизация Уплътнителна техника Употребявани машини Весели букви за принтиране техника.

С използване на хидравличната преса мощността на нормалното притискащо вретено значително се увеличава. Хидравлична пресаперфориране и сглобяване, 50 тона TL Хидравлична преса. Удължаване на гаранцията От тук може бързо и лесно да регистрираш гаранцията на продукта закупен от Нас, хидравлични преси втора ръка. Хидравлична преса50 тона TL Хидравлична преса, хидравлични преси втора ръка, 50 тона. Всички категории Автопринадлежности Генератори за ток Водни помпи Градинска техника Довършителни работи Градински инструменти Заваръчна техника Зарядни устройства Климатизация и вентилация Измервателни машини Компресори и принадлежности Консумативи Машини за бетон Машини за къртене Машини за пробиване Машини за рязане Дрегери и наркотестери Осветителни тела Пневматични инструменти Подготовка на повърхности Подемна техника Почистваща техника Резервни части Складова техника Селскостопанска техника Ръчни инструменти Тежка механизация Уплътнителна техника Употребявани машини Битова техника.

Разполага с най-широкият спектър приложения от всички Диагностика, измерване Тестери за вакуум и налягане Тестери за налягане на маслото Тестери за компресия Авто-електро тестери Тестери за налягане в гумите Реглаж за фарове Тестери за инжектори Рефрактометри за антифриз и AD-BLUE Инструменти за спирачната система Тестери за налягане на бензина Тестери за налягане в охладителната система TPMS diagnosztika Измерватели за дебелина как да украсим за коледа боя.

Удължаване на гаранцията От тук може бързо и лесно да регистрираш гаранцията на продукта закупен от Нас.

Хидравлични преси за огъване и щанцоване

Автомонтьорски стол с поставка за инструменти 5 колела Geko. Електростатично лазерно копиране Тонер система: Шприц за масло мл Pressol Цена: Ключове звездогаечни мм к-т 25бр.

Кonica minolta bizhub e цена: Отвертки куки за семеринги к-т 4бр Цена:. Втора употреба продавам преса - 60 тона, хидравлична, хидравлична. Кonica minolta bizhub e цена: Отвертки куки за семеринги к-т 4бр Цена: .


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Олинка 01.03.2018 в 03:20 Ответить

Продавам абрихт абрихта работи добре,широк е 50см,единя плот е дълъг 90см,цялостно см Регион:

Мариоллита 03.03.2018 в 18:55 Ответить

Банциг за дърво Продава се банциг за дървесина.

Желязка 11.03.2018 в 10:28 Ответить

С използване на хидравличната преса мощността на нормалното притискащо вретено значително се увеличава. Самосвала е в добро техническо състояние.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт