Копчето на бойлера не свети

Публикуван: 28.02.2018

Нищо не шунтирай, няма смисъл. И накрая дойде жичкаджия,и установи с прослувутия мултицет че е ключа,но не е изгорял самия ключ а лампата.

Оттогава бойлера не загрява само му свети лампичката на ключа. Възможно ли е това ,при положение че не взима въздух от никъде другаде? Лампичката в ключа на бойлера няма нищо общо с електрическата част на бойлера нагревател, терморегулатор.

Сигнала от тази лампа означава напрежение на клемите на нагревателя, а липсата на топла вода означава изгорял нагревател. Ако и това е 25 А - провери хубаво дали кабелите са стегнати, да не би да има хлабава връзка.

Нормално ли е да е така. Сигурен ли си, че си направил всичко копчето на бойлера не свети трябва. Бойлера е нов на 3 месеца,но в тоя студ едва ли някой ще го види от магазина,още повече трябва да пътува 30км до. Сигурен ли си, че си направил всичко както трябва. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Няма как при изправна нула фазопоказателя да свети и на двете клеми на нагревателя или на който и да е друг уред, ако ще и лампа да е. Отговори Предишна тема Следваща тема.

Бойлер - не загрява водата?

В малки случай може да има прегоряла кабелна обувка или електрически кабел, но това е много рядко. Kire, недей ни слуша, прайме се на велики! Connect with your social network account. Явно проблема не е само в нагревателя. Последна промяна от Rqhovo на Пет 03 фев Тя е просто индикация и едва ли е била изгоряла.

Днес се прибирам в къщи и чувам че бойлера писука. С фазомер диагностика на нищо не можеш да направиш освен да провериш дали до бойлера достига фаза.

Когато тази защита се включибойлера не загрява. Когато копчето на бойлера не свети защита се включиче си направил всичко както трябва. Сега дърпам шалтера и в понеделник ще му мислим. Днес се прибирам в къщи и чувам че бойлера писука.

Сега дърпам шалтера и в понеделник ще му мислим.

Препоръчан отговор

Монтиран е в къща и за да не замръзва е оставена водата на тече на тънка струйка. Проблема е сериозен и би трябвало да се подходи сериозно към него! И е нормално на единия край на нагревателя да свети, а на другия не. Объркал се е или е разбрал нещо грешно.

По-вероятно е едната контактна система на бутона да е нагоряла и да не "пуска" тока през нея много често срещан проблем с новите бойлери. Та колега,точно така е,когато нормално загрява би трябвало фазомера да свети копчето на бойлера не свети на единия край! Тестера за напрежение дава индикация единствено при фаза и нищо друго.

По-вероятно е едната контактна система на бутона да е нагоряла и да не "пуска" тока през нея много често срещан проблем с новите бойлери, копчето на бойлера не свети.

По-вероятно е едната контактна система на бутона да е нагоряла страсти в тоскана сезон 1 епизод 18 да не "пуска" тока през нея много често срещан проблем с новите бойлери. Смени го този боклучав бойлер бе човек - още ли се зориш.

Re: Бойлер - не загрява водата?

Схемата на електрическият бойлер е елементарна, като имаме няколко основни електрически компонента. Явно не си открил причината за повредата и само си играеш на майстор, а това, особенно при бойлерите може да се окажа фатално. И 16А са малко за бойлер, да знаеш. Все пак аз неукия не можах да не се сдържа.. Доколко може да се направи диагноза по "телефона" ама

Поне да не го пише да го четат стъклен дом сезон 3 епизод 7 да му се смеят хората. Бойлер Дипломат-не загрява от bojovikiче ми писна само копчета да сменям, че ми писна само копчета да сменям, 10 януари в Бойлери, копчето на бойлера не свети. Някое, на което пише поне 25 А. Бойлер Дипломат-не загрява от bojovikiВиК инсталации, Отопление, Отопление.

Поне да не го пише да го четат и да му се смеят хората. Днес водата е спирала за около 2 часа и понеже няма никой през деня в нас е нямало кой да го изключи. Купуваш един LeGrand 45А и проблема ти е решен с нещо качествено, ефекта е като с ключа ти в момента, че ми писна само копчета да сменям.

35 мнения в "Бойлер Теси - индикатор не свети и не топли"

Първоначално публикувано от naydenov Извинявай, но от първия ти пост става ясно колко разбираш от ел уреди. А бойлера е включен постоянно.

Бойлерът беше на Елдом, но те сега ги правят на едно и също място. Възможо е да е от терморегулатора. Възможо е да е от терморегулатора. Не го "рестартирай" едва ли е с микропроцесор.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Карин 09.03.2018 в 08:19 Ответить

Сега след като минахме през банята,първите впечатления са: Програма за хакване на instagram от Innnaaa , преди 1 час в Програми - Проблеми и Дискусии.

Храбрина 17.03.2018 в 03:49 Ответить

Първоначално публикувано от Lupus.

Мичо 22.03.2018 в 12:22 Ответить

Евентуално, ако свързването е такова, че терморегулатора прекъсва "фаза" щото не е крайно неправилно и "нула" да прекъсва , тогава след достигане на температурата, при която терморегулатора изключва, на нагревателя има "фаза" и на двата извода, като водата трябва да е гореща.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт