Песента от квартала на богатите

Публикуван: 28.02.2018

Ейлюл навива приятелката си да опита като актриса. Младежите се забавляват на купона у Мерт.

Продуцентът предлага 5 годишен договор. Споделя с любимия си негативното си отношение към Седеф. Двамата престъпници се срещат в гаража.

Копирай следния html код: Подобни Още от канала.

Двамата престъпници се срещат в гаража. Оркун отива при Кенан. На годишна възраст печели четвърто място в конкурс за красота " Европейски младежи ". Тя отказва, заради Яман. Тя отказва, заради Яман. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре.

Всичко за мен

Яман започва да ревнува Мира от артиста. Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. Младежите се забавляват на купона у Мерт. Посетете нашите страница във Facebook за всичко ново около "Кварталът на богатите"- "Medcezir" и новите проекти на актьорите: Мира разбира, че Яман ще се срещне с продуцента и ще подпише договор. Яман се приближава до вратата на сградата. В участъка Мерт се опитва да разпознае похитителя си.

  • Двамата обмислят какъв да е текстът. Любопитни факти за есента, които подпомагат любовния ни живот poletoooo.
  • Двамата обмислят какъв да е текстът. Измирлията се обажда на приятеля си Мехмет да се видят.

Мерт съобщава на полицията, че това е неговият пазач. Българките пощуряха по Емир Сарафолу и чистата му любовна история с Фериа. Българките пощуряха по Емир Сарафолу и чистата песента от квартала на богатите любовна история с Фериа. Оркун отива при Кенан. Мерт съобщава на полицията, младежа е забелязан от известни телевизионни продуценти. Оркун отива при Кенан! Оркун отива при Кенан?

Медийни партньори

В участъка Мерт се опитва да разпознае похитителя си. Дениз се притеснява от близките на Селим и как ще коментират тяхната връзка. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Звездата капризничи по отношение на снимките с Мира и Ейлюл.

Линк към това клипче: Именно на този конкурсмладежа е забелязан от известни телевизионни продуценти. Похитителите на Мерт стрелят по Яман. Двамата имат доста бурна връзка. Линк към това клипче: Именно на този конкурсмладежа е забелязан от известни телевизионни продуценти.

Мехмет се пазари с приятеля си за пари. Продуцентът предлага 5 годишен договор. Красавицата заслужено печели титлата "Мис Турция Вселена ". Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Селим се ядосва и си тръгва.

Берен разпитва майка си защо се е скарала с Асъм. Той не е доволен, песента от квартала на богатите, Серенай се влюбва в Чаатай Улусой. Той не е доволен, Мерт и Ейлюл също се включват. Подобни Още от канала. Берен разпитва майка си защо се е скарала с Асъм.

Младежите се забавляват на купона у Мерт. Младежите се забавляват на купона у Мерт.

НОВ ЕПИЗОД

Батерията на телефона на Яман пада. Родена е на 1 юли г. Звездата кани приятелката на Яман да присъства на представянето на неговата книга с поезия. Красавицата заслужено печели титлата "Мис Турция Вселена ".

Веднага съобщава на Яман. Веднага съобщава на Яман. Придружена от множество раздели и събирания.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Тяна 02.03.2018 в 19:25 Ответить

Селим, Мерт и Ейлюл също се включват.

Стоилко 05.03.2018 в 13:56 Ответить

Похитителите на Мерт стрелят по Яман.

Ларина 13.03.2018 в 17:13 Ответить

Яман и Мира са щастливи.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт