Мъжка полова система презентация

Публикуван: 28.02.2018

За да попадне в маточните тръби тя бива заловена от техните фимбри. Развитие на зародиша Следзародишно развитие на човека Хигиена на половата система Болести на половата система Нервна система — устройство и функции Гръбначен мозък — устройство и функции Главен мозък — Устройство и функции Вегетативна нервна система Болести на нервната система Жлези с вътрешна секреция Сетивни органи.

Независимо от разположението на клитора по време на половия акт мъжкия полов член много рядко влиза в пряк контакт с него. Размножаването се осъществява по 2 начина — безполов и полов. Малките се раждат към края на юни и началото на юли. В най-близко отношение към половия апарат се намират: Влагалището е тръбесто образувание с дължина 8 — 10 см.

Плацентата се свързва със зародиша чрез пъпната връв! Засилва се общият мускулен тонус и е възможна появата на спазъм на отделни мускулни групи. Устройство и функции на кожата Болести на отделителната система Терморегулация Полова система. Плацентата се свързва със зародиша чрез пъпната връв, мъжка полова система презентация.

Заедно с това започва и узряването на яйцеклетките в яйчниците.

Яйцепроводите са канали,които изнасят яйцеклетките към половия отвор.

E-mail или потребителско име

Яйчниците продуцират и женски полови хормони, които определят индивидуалността на женския организъм. Половите органи се разделят на мъжки и женски. Постъпващата по артериите кръв изпълва пещеристите тела, които притискат разположените между тях венозни съдове и пречат на оттичането на кръвта. Във втория стадий под влияние на оргазма спермата се изтласква под голямо налягане към изхода на уретрата. Това се дължи на излизащите от семенниците кръвоносни съдове. Мъжкият полов член е съставен от три пещеристи тела и главичка, покрита с тънка подвижна кожа.

При нея сперматозоидите се изтласкват и се смесват със секретите на простатната жлеза и семенните мехурчета.

Континентален дребнолюспест тайпан Oxyuranus microlepidotus Разпространение: Периоди в развитието на животните. Сперматозоидът е полова клетка! Сперматозоидът е полова клетка. Континентален дребнолюспест тайпан Oxyuranus microlepidotus Разпространение: Периоди в развитието на животните.

Най-отвън върху малките срамни устни са разположени успоредно две мъжка полова система презентация кожни гънки - големите срамни устни.

За реферати.орг

Тестисите — мъжките полови жлези,имат овална форма и са с размери 4 х 2,5 см. Континентален дребнолюспест тайпан Oxyuranus microlepidotus Разпространение: Според местонахождението си половите органи се делят на външни и вътрешни.

Половите органи се разделят на мъжки и женски. Най-отвън върху малките срамни устни са разположени успоредно две големи кожни гънки - големите срамни устни. Най-отвън върху малките срамни устни са разположени успоредно две големи кожни гънки - големите срамни устни. Половите органи се разделят на мъжки и женски, мъжка полова система презентация. Той се състои от главичка, водните течения.

Пестициди,тежки метали и влиянието им върху нашето здраве.

Размножителния период е много дълъг и продължава 6- 7 месеца от октомври до май. Семенно мехурче Те са чифтен орган с овална форма. Когато половата система на младежа е достатучно развита, се появяват първите семеизпразвания. За едно денонощие се образуват около милиона.

План на урока а хранене; 1, мъжка полова система презентация. Етапи в развитието на растенията. План на урока а хранене; 1. План на урока а хранене; 1. Статии без посочени източници. Има форма на качулка и е разположен върху семенника. План на урока а хранене; 1.

За referati.org

При напълване на кухините на пещеристите тела с кръв половият член се уголемява и втвърдява. Това е процес, при който организмите се възпроизвеждат, създават себеподобни, осъществява се приемственост между поколенията и се запазва видът. Индивидуалното развитие започва с първото делене на зиготата и завършва със смъртта на организма. За да коментираш този видео урок, стани част от Уча.

Устройство и функции на кожата Болести на отделителната система Терморегулация Полова система. Устройство и функции на кожата Болести на отделителната система Терморегулация Полова система.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт