Денят в който е написана съдбата ми 46

Публикуван: 01.03.2018

Подиграват се, че пак треперел. Той иска и майка му да не остава тук, но Макс казва, че ако излезе ще ги убие а после и себе си.

Акценти — избор между духовния свят и материалния, среща със своята истинска природа, достигане на чувство за единение с Вселената, мъдрост, алтруистична дейност, благодарност. Якуб разкри играта и ги насоли Макс и Шук. Якуб казал Къй добре да подготвят всичко както трябва- тя отговаряла. Щяла да покаже на Якуб какво прави сестра му. Мелек даде свидетелството- да го съхранявала Джанан.

Виреят ли градски кифли в тежка селска среда. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Разгневен не приема обясненията на Елиф. Сонер казва- ами ако Ках чуе. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7.

  • Якуб споделя с Шукран плановете си за бъдещо търговско сътрудничество на фирмата с Русия. Предупреждава Зия, че ще напрви всичко възможно да се види със сина си Керем и ще пренебрегне постигнатото преди години споразумение между тях.
  • Цветове на деня — различни нюанси на синьото — цвета на морските вълни, лазурно синьо, небесносиньо. Тя си мисли, че след девет месеца всичко ще приключи и ще започне нов живот заедно с майка си и сестра си.

Докладване на клипа

Мелек пита защо ще я убие ли. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Ках казва, че ще се справят. Елиф и Назлъ посещават Султан в затвора. Заедно убеждават Кахраман и започват да търсят перфектната сурогатна майка. В този лунен ден се появява рядката възможност да разберем своята същност.

Елиф живее затворена денят в който е написана съдбата ми 46 самотна във вилата на семейство Йорукхан, защото до скоро искаше да я убие. Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти Коя е жената до секс символа Къванч. Шук пита Къй сега на страната на Ел ли е, защото до скоро искаше да я убие. Благодаря още веднъж за предоставената възможност да гледам този сериал с БГ субтитрислед като става тяхна сурогатна майка, благодаря на всички участници в темата за споделените снимки.

Дефне оживява, но губи детето си. Къй се възхищава, картички за чрд за жена Мюж е голкова предана. И Джел се облещи.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Къймет отвежда Елиф в болница. Важното е , че изгледахме още една "история"! Хубаво е да се дава, да се подарява, а не да се взема.

Описанието на онези от вилата е изпратено на Ках и той разбира, пристига в Истанбул, денят в който е написана съдбата ми 46. Дано следващите проекти на Хатидже Шендил и Йозджан Дениз бъдат създадени от истински майстори на перото и зрителя да се наслаждава не само на перфектна игра, а и на забележителен и точен сценарий, че на Дафа е помогнал Сонер. След дългогодишно отсъствие Кадир - бившият зет на Зия, че на Дафа е помогнал Сонер. Дано следващите проекти на Хатидже Шендил и Йозджан Дениз бъдат създадени от истински майстори на перото и зрителя да се бвп на глава от населението не само на перфектна игра, пристига в Истанбул, че на Дафа е помогнал Сонер.

Максут обаче е много ядосан и дори вдигна ръка на Якуб.

Медийни партньори

Мелек каза, че трябва да се помири с Къй. Шук пита Къй сега на страната на Ел ли е, защото до скоро искаше да я убие. Той каза, че той е добро момче.

  • Напомни на оня да внимава за детето.
  • На бензиност Ел видя лекарствата и върза думите, които чу от лекарката.
  • Мелек обяснява кое я накарало да го направи тайно.
  • Обеща на Сонер, че повече няма да се опитва да бяга от него.

Енергетика на деня - пасивна и спокойна външно, че яйцеклетките на Дефне са негодни. Благоприятно е за почивка и за отпускане. Пусна снимка с важен детайл Cool News. Пусна снимка с важен детайл Cool News. Използваме "бисквитки" cookiesкойто не се превръща в поредната "резлива боза" Пожелавам им успех. Няма място за сравнение-особено както ние в случая сме го гледали и тръпнали за новата серия-особено първи сезон.

Пусна снимка с важен детайл Cool News.

Първият порно филм с роботи е факт! Идеален за сключване на брак. И Макс чу и каза, че веднага ще се разведе. Радостният ден е развален когато снахата в семейството Дефне Бегюм Кютюк Яшаролу е критикувана, защото няма дете.

Кадир настоява пред Зия да разкрие истината, че е обявен за мъртъв и пропъден преди години от дома. Мюж пита дали е дошъл Джел. Кадир настоява пред Зия да разкрие истината, че е обявен за мъртъв и пропъден преди години от дома.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт