Сезонът на черешите епизод 10 бг аудио

Публикуван: 02.03.2018

Хазайката на Мерал се обажда на Бюлент и му казва,че възнамерява да заведе дело срещу наемателката си. Шейма казва на Аяз,че е разказала всичко на Мете. Новата страст на Гери-Никол я остави насинена!

На 29 ноември започва повторно излъчване по Нова телевизия и спира на 8 декември. Шейма разбира от Борджу,че Емре свири в заведението на Корай. Сезонът на черешите на турски: Днешните Няма въведени събития за днес. Вграждане в твоя сайт: Николета Лозанова с мистериозен мъж на Бахамите?

Връща се при родителите си,но баща и я изгонва.

Сезонът на черешите еп. Аяз злепоставя Шейма с въпросите си пред всички. Копирай следния html код: Семейният канал ще излъчва по две серии всяка събота и неделя в часовия промеждутък от. Ще публикуваме само най-интересното. Сезонът на черешите еп.

Ще публикуваме само най-интересното.

Ето какво ще виждаме навсякъде през ЕСЕН ! Аяз се влюбва от пръв поглед и въпреки, че знае за чувствата на Ойкю към Мете, прави всичко възможно, за да я спечели.

Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Бие се за здраве Celebrity Box. Коя зодия е вашият перфектен партньор? С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Шейма и Ойкю решават да ги посетят в къщата на Бюлент.

Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Ще се влюби ли Шейма в Мете?

  • Семейният канал ще излъчва по две серии всяка събота и неделя в часовия промеждутък от
  • Ще се влюби ли Шейма в Мете? Изневеряваме ли повече през лятото?

Съветите на Др Ко. Съветите на Др Ко. Съветите на Др Ко. ТВ сайт Онлайн ТВ. Вграждане в твоя сайт: Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.

Post navigation

Пусна снимка с важен детайл Cool News. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Именно тогава животът на Ойку се срива и загубва целия си смисъл, докато една неочаквана среща не преобръща всичко с краката нагоре. Сезонът на черешите еп.

Шейма казва на Аяз,че е разказала всичко на Мете. Става интересно и Ойкю моли Аяз да я оттърве от момчето. Нейната най-голяма драма е в това, че тя изпитва силна и безгранична любов към своя най-приятел от детските си години - Мете Даахан Кюлегеч. На 1 декември започва повторение по Диема Фемили и завършва на 12 юли? Пусна снимка с важен детайл Cool News.

Медийни партньори

Коя зодия е вашият перфектен партньор? Хазайката на Мерал се обажда на Бюлент и му казва,че възнамерява да заведе дело срещу наемателката си. Ойкю взима от Мете ключовете за апартамента на Аяз.

  • Подобни Още от канала.
  • Хазайката на Мерал се обажда на Бюлент и му казва,че възнамерява да заведе дело срещу наемателката си.
  • Съветите на Др Ко.
  • Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box.

Трудолюбивата и упорита Ойкю живее с майка си и брат си в стар истанбулски квартал и мечтае да стане моден дизайнер? Днешните Няма въведени събития за днес. Емануела - Пожелавам ти, Payner. Идва Аяз с едно момиче. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм.

Шейма и Ойкю решават да прав и променлив ток посетят в къщата на Бюлент? Емануела - Пожелавам ти, Payner.

Съдържание

Виреят ли градски кифли в тежка селска среда? Междувременно съдбата случайно среща Ойкю с Аяз — приятел и съдружник на Мете. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Аяз се влюбва от пръв поглед и въпреки, че знае за чувствата на Ойкю към Мете, прави всичко възможно, за да я спечели.

Вграждане в твоя сайт: Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Вграждане в твоя сайт: Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре.

Бие се за здраве Celebrity Box.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Хана 11.03.2018 в 07:29 Ответить

Пусна снимка с важен детайл Cool News. Аяз е подтиснат ,защото Шейма не е казала името на бившия си приятел Ръза на Мете.

Спасийка 21.03.2018 в 10:43 Ответить

Горещите София Ден и Нощ еп.

Зенгин 27.03.2018 в 03:42 Ответить

Шейма напуска купената къща от Мете.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт