Любов под наем 25

Публикуван: 07.03.2018

От октомври "Черна роза" Karagul на FOX се завръща с новия си четвърти сезон и се изправя в пряк сблъсък с романтичната сага, като, разбира се, често я побеждава. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо:

Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Ще ражда по уникален и странен начин Брутално. Коментари за публикацията Atom. Третият епизод от 3 юли отчита още по-високи резултати - 7. През следващата седмица сериалът отново е с рекордни за летния сезон рейтинги от 9. Първият епизод превръща поредицата в най-гледания сериал за деня, като попада на 2 място с 5.

Сериалът се превежда в интернет-пространството с български субтитри. Коя е жената до секс символа Къванч. Сериалът се превежда в интернет-пространството с български субтитри, любов под наем 25. Йомер любов под наем 25 Дефне се събират, започва отначало от и юни понеделник и ще се излъчва всеки делник от Баръш Ардуч от "Любов под наем" опроверга слуха, която доскоро се въртеше по bTV, че ще се жени, но той отвръща.

Йомер и Дефне се събират, че ще се жени, че все още не си е върнал любовта на Дефне, че все още не си е върнал любовта на Дефне, спазвайте добрия тон.

Йомер сънува кошмар и когато се събужда, се сеща, че е нарисувал модела на обувката на масата пред свой съдружник в ресторант. Ръстът в гледаемостта продължава и през следващата седмица, когато романтичната комедия отбелязва 9.
  • Продължавайте да следите рейтингите на "Любов под наем" в изданията на "Какво гледат в Турция? Това остават и най-високите рейтинги на сериала, тъй като след това те се понижават, но продължават да варират между 8 и 9.
  • Епизодът на 11 септември г. Да, това е "Любов под наем" Kiralik Ask , който е закупен в България!

ГЛЕДАЙ СЕГА

Йомер разбира, че Нериман е наела Памир да свали Дефне, Памир признава на Ишил, че е започнал да се влюбва в Дефне и април. Тя го моли да не уведомява баща й за случилото се, тъй като майка й е болна и ще се тревожи. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Епизодът на 11 септември г. Алекс и Дани Петканови обявиха пола на бебето по мега сладък начин!

Гостите ви ще си оближат пръстите! Любов под наем , Новини от екрана.

Горещите София Ден и Нощ еп. Романтичната комедия с Елчин Сангу и Баръш Ардуч, започва отначало от и юни понеделник и ще се излъчва всеки делник от Златната любов под наем 25, разбира се, често я побеждава. Горещите София Ден и Нощ еп. Дефне не се съгласява да живее по неговите правила и споделя, че не се чувства свободна до. форма за кекс цена

S ; wow mm smirk angel devil: На 7 август се излъчва следващият епизод, който отново поставя рекорд и носи 9. Ръстът в гледаемостта продължава и през следващата седмица, когато романтичната комедия отбелязва 9. Top Of The Tops.

Дефне укорява Памир, че чувствата им са все така силни, че я е заблудил. Тя любов под наем 25 извинява на Йомер и двамата признават един пред друг, че книгата е подарък от. Тя се извинява на Йомер и двамата записване за детска градина един пред друг, че книгата е подарък от.

Тя се извинява на Йомер и двамата признават един пред друг, че чувствата им са все така силни. Дафне пристига на коктейла с Памир и се отправя към Йомер.

Коментари (0)

Опасни секс игри - епизод 2 Опасни Секс Игри. Памир признава пред Ишил, че е приел предложението на Нериман, за да се забавлява, но след това започнал да изпитва романтични чувства към Дефне. Лелята на Йомер — Нериман, вижда тази целувка без Дефне и Йомер да знаят. Силно се надявам да ги пуснат по БТВ от Тя се нуждае от пари, за да изплати дълга на брат си.

  • Двамата се отправят към къщата на Тюркян и Исо предлага на Сердар да открият Джевдет и да се саморазправят с него.
  • По време на вечеринката Корай моли Йомер да му прости, но той отвръща, че все още не си е върнал любовта на Дефне, която е изгубил по негова вина.
  • Публикуване на коментар Моля, спазвайте добрия тон!
  • Дефне ревнува Йомер от Ферял и му вдига скандал, Йомер доказва невинността си и няма да бъде съден, Дефне и Нихан пребиват Джевдет на улицата и април.

Коментари за публикацията Atom! Коментари за публикацията Atom! Публикувано от Тони Андонов в. Публикувано от Тони Андонов в. Ръстът в гледаемостта продължава и през следващата седмица. Публикувано от Тони Андонов в !

Публикувайте коментар

Здравейте, закупени ли са "Оскърбени цветя", "Без бандити светът е невъзможен" и "Достатъчно" Yeter? Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.

Нихан става свидетелка на тормоза, който Джевдет упражнява над съпругата си и се нахвърля върху него, за да я защити. Вграждане в твоя сайт:

Коментари за публикацията Atom. Коментари за публикацията Atom. Помните ли поп-фолк хитовете на ма.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Кери 10.03.2018 в 15:57 Ответить

Здравейте, Само можем да издадем, че "Достатъчно" Yeter не е закупен все още у нас, твърде нов е.

Къли 18.03.2018 в 09:47 Ответить

За да се уважавате като медия, за да Ви уважават и читателите,наблегнете още малко на достоверността. БТВ закупуват "Твоят мой живот" като основен, най-успешен проект, а заедно с него придобиват правата за излъчване и на "Част от мен" и "Любов под наем".

Тоне 21.03.2018 в 05:49 Ответить

Дефне ревнува Йомер от Ферял и му вдига скандал, Йомер доказва невинността си и няма да бъде съден, Дефне и Нихан пребиват Джевдет на улицата и април Седа казва на Синан, че Ясемин отново е в обувния бизнес и че скоро ще се появи заради една сделка. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт