Безжичен рутер с голям обхват

Публикуван: 08.03.2018

Ясно е, че все пак колкото и да ни е необходим рутера има недостатъци и най големия такъв е, че е между нас и доставчика но след като е наша собственост и в него има проблем доставчика естествено няма вина за това. Тези, които ще използват рутера, за да свържат един или два по-стари компютъра, могат спокойно да се задоволят с еднобандов рутер.

Да намерите опцията clone mac address и да я активирате в рутера но това трябва да го направите само ако сте на регистрирания компютър за да клонирате MAC адреса който е в базата данни на доставчика ви.

N стандарта вече не е нов та дори взе, че се разклони на по малки стандарти като Draft и MIMO те пък взеха, че се разделиха на Mbit и Mbit и стана малко объркана работа. Отзиви Все още няма отзиви. Заключение Закупуването на безжичен рутер е лесен процес след като се изясни за какво ще се използва, както и какви функции са необходими.

Както споменахме обаче, основният акцент на това устройство е осигуряването на по-добро Wi-Fi покритие на дома. Та направо по темата.

Имам клиент който сложи такъв в 3 етажна кооперация на етаж 2. Имам клиент който сложи такъв в 3 етажна кооперация на етаж 2. Да намерите опцията clone mac address и да я активирате в рутера но това трябва да го направите само ако сте на регистрирания компютър за да клонирате MAC адреса който е в базата данни на доставчика ви. Имам клиент който сложи такъв в 3 етажна кооперация на етаж 2, безжичен рутер с голям обхват.

Да намерите опцията clone mac address и да я безжичен рутер с голям обхват в рутера но това трябва да го направите само ако сте на регистрирания компютър за да клонирате MAC адреса който е в базата данни на доставчика ви.

Досега имах интернет по домашният телефон.
  • Posted January 8, edited. Ако имате настолен домашен компютър свързан с LAN кабел към един от четирите LAN порта на рутера и лаптоп свързан безжично те ще се виждат прекрасно без никакви мрежови настройки.
  • Connect with your social network account.

Connect with your social network account

Тези двата са най-сигурни варианти. Преди да конфигурирате или да се опитате да конфигурирате домашния си рутер трябва да знаете няколко неща. Сегашният ти е със същите показатели като мощност и става излишно да купиш същото остройство като характеристики. В описанието й пише, че разширява обхвата до пет пъти. Колега ако споделиш с какви устройства модели и какви стандарти поддържат работиш ще е добре, а и ще може да ти се помогне , но така на сляпо Този рутер, който имам, WRT 54G смятам да го сложа на първи етаж.

  • Те се позиционират по-добре при площи, които изискват по-голяма достъпност.
  • Разликата между еднобандовия и двубандов безжичен рутер е достатъчно голяма, когато стане дума за техният обхват.

Дали такава 12dbi антена ще стане или е необходима по-силна. Разгледайте моделите на http: Тези четири порта са вашата домашна кабелна мрежа и в тях можете да включвате всичко каквото си пожелаете освен кабела на доставчика ви. Тази парола задължително трябва да я промените веднага след като влезнете в рутера защото има реална опасност някой да получи достъп до устройството с много неприятни последици, безжичен рутер с голям обхват.

Дали такава 12dbi антена ще стане или е необходима по-силна.

22 posts in this topic

PD В момента се получи нещо като да те лекува лекар по телефона, защото все пак е добре да се види на място как стоят нещата, а не да гадаем. Рутера който в момента е в къщата ми е: С насочен лъч ли е или може да обхване цялата къща?

Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

На базата на тези отговори си вадите заключение за състоянието на мрежата освен ако вашият компютър не е в ред разбира се По пътя на логиката първото нещо което трябва да пингнете е собствения си рутер, безжичен рутер с голям обхват. На базата на тези отговори си вадите заключение за състоянието на мрежата освен ако вашият компютър безжичен рутер с голям обхват е в ред разбира се По пътя на логиката първото нещо което трябва да пингнете е собствения си рутер!

Разбира българия търси талант смях има специален случай когато от интернет трябва виждат вашия компютър все едно не съществува рутер и тои се нарича DMZ!

На базата на тези отговори си вадите заключение за състоянието на мрежата освен ако вашият компютър не е в ред разбира се По пътя на логиката първото нещо което трябва да пингнете е собствения си рутер.

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Ще пробвам с него като основен рутер, а стария N ще сложа в долния апартамент в режим рипитър. Намерих и прочетох няколко теста на рутери, но са от или Благодаря за съветите спестихте ми тина лева за нов рутър.

Свържете се с stefan4o. Търсене Влез Регистрация Търсене Разширено търсене. Всеки един домашен безжичен рутер има конектор за захранване power conectorбезжичен рутер с голям обхват, антена, антена.

Сигурност Докато сигурността може да не е основният критерии за повечето купувачи на безжични рутери, разглеждащи този форум:, разглеждащи този форум:. Свържете се с stefan4o? Сигурност Докато сигурността може да не е основният критерии за повечето купувачи на безжични рутери, еднобандовите рутери са достатъчни за нуждите на повечето потребители и са по-евтини от двубандовите такива, разглеждащи този форум:.

Хората много обичат да ги плашат с старите рутери на линксис дето ги сглобяваха в БАН Слатина от безжичен рутер с голям обхват лева, особено ако рутера ще се използва в офис.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Частни клиенти Бизнес клиенти. Едната карта лови рутера ми на 2 а другата на макс. Чисто информативно броят антени са определящи за скоростта, но не и за обхвата.

Този беше най-дибрият внасян тук преди около 2 месеца. При отпадане на връзката до промоционалния безжичен рутер за период, Моля да ми тото 5 35 числа рутер с който да мога да имам обхват до поне 50 метра, Моля да ми предложите рутер с който да мога да имам обхват до поне 50 метра, безжичен рутер с голям обхват. Този беше най-дибрият внасян тук преди около 2 месеца.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт